Site Logo
 
Текущее время: 15 июн 2025 11:42

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]





Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 67 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Сиров'ялені ковбаси, копченості і домашні закрутки зі Львова
СообщениеДобавлено: 21 июл 2015 01:27 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Вашій увазі пропонуються м’ясні, і не тільки, продукти власного виробництва. Виготовляються ці наїдки, бо в кумів Юри і Михасика давно була мрія готувати для людей. Звичайно хочеться їм мати свій ресторан, але то недоступне задоволення ближчі пару років. Формат в якому зараз це все робиться, дозволяє охопити більшу кількість людей і по всій Україні.
Крім того більшість із того що ми робимо - це традиційні українські рецепти які дійшли до нас від пращурів і відточувались не одну сотню років. І як показала практика, прищеплювати любов до української культури набагато легше з ковбасою чим без неї. Завдяки використанню віковічних рецептів, техніки виконання, як в давнину, і виключно природних продуктів, наші наїдки мають дуже яскраво виражений смак тих інгредієнтів з яких вони виготовляються. Дуже часто наші ковбаси порівнюють із традиційними іспанськими чи італійськими, але це традиційні поліські ковбаси, котрі завжди готувались на Різдво і до Великодня.
Изображение

Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 410 грн кільо. 50-75 грн. за паличку.
Пальцьопхана сиров’ялена ковбаса - вона саме така, як робили бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер навчали нас. В цій покрученій життям ковбасі немає нічого окрім м’яса і натуральних спецій. Інколи трапляється зернятко чорного перцю, чи дірка, яка утворилася від процесу осушення. Без зайвих рюшечок і сентиментів. Тільки смак, який передали нам крізь століття. Ми доволі скромні і не будемо себе нахвалювати, бо то ж негарно на весь світ казати, що багато хто її називає божественною! Кобаса зроблена із свинячої шинки, рубана руками, мішана руками, пальцем пхана, - все як має бути, одним словом. Найкраще смакує з легким алкоголем, як то пиво чи вино. До горілки йде не зле, а то й краще, оскільки насичений смак відбірного м'яса та спецій створює неймовірний букет гастрономічної радості. Однієї палички достатньо на кілька літрів пива чи добру літру-другу горілки.
Изображение
Додам, що все робиться абсолютно без консервантів чи будь-яких інших домішок. Ми користуємось лише тим, що дає нам матінка природа. Такий підхід дає неймовірну перевагу у смакових якостях, але троха є недолік із тривалістю зберігання за невідповідних умов. Хоча недолік цей доволі аморфний, оскільки зазвичай наші наїдки з’їдаються в мить. Зазвичай в перший день, одразу після отримання. Дуже рідко доживають до наступного дня. Звичайно є люди, котрі можуть розтягнути задоволення на кілька днів. Але їхній силі волі і витримці можуть позаздрити герої Стетхема, Сталоне, Шварцнегера і ко.

М’яско, вуджене на зимно, 350 грн за кільо. 40-120 грн. за шмат.
Полядвиця, різана тонкими смужками аби м’яско рівномірно і правильно прокоптилось. Завдяки багатогодинному контакту із холодним димом, м’ясо набуває благородного гранатового кольору. Боронь Боже класти на хліб! Ріжте тоненькими смужками і хай тане на язику. Ідеально до пива, червоного вина і файного товариства.
Изображение

Сало, вуджене на зимно, 200 грн за кільо. 25-50 грн. за кавалок.
Звісно, із м’ясною прожилкою. Мариноване у справжніх спеціях, копчене на справжньому холодному диму. Ідеально для того, аби надати стравам природнього аромату диму. Сало вудимо чимало годин. Завдяки концентрованому у собі димному аромату, - ідеально підходить для приготування страв. Воно набирається аромату диму, а потім віддає його ранковій яєчні, чи улюбленому капусняку, гості подивуються звідки у вашій зупці живе дух справжнього вогнища.
А хто не любить витрачати час на харчотворення, той просто ріже його файними кавалками і смакує, отримуючи неймовірну порцію гастрономічної насолоди.
Изображение

Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 490 грн кільо. 75-95 грн. за паличку.
Сиров'ялена кобаска із сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків кумівської колегіїї серед екперементальних (і не лише) видів. Цей вид пальцьопханої кобаси заслуговує, аби перед поїданням гурман насолодився її тонким лісовим ароматом. Виконуючи ваші кулінарні побажання, ми зменшили відсоток сала, порізали його дрібнішимим кубиками, а розмір кубиків відбірного м'яса збільшили вдвічі. Із трепетом і завмиранням, просимо до частунку…
Изображение

Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку.
То є дуже файний різновид ковбаси від кумів. Робимо ми її вже не вперше, тому що людям дуже подобається ця прекрасна ковбаса із ароматною гостротою. Незважаючи на те, що ковбаска видалась не геть полум’яною, як може здатись читаючи, що ми туди додали. Натомість прекрасний післясмак ароматного перцю чілі вам гарантовано. Це нове слово в гостроті.
Изображение

Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку.
Кобаска із пармезаном, ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і подекуди перетягує акцент на себе. Аби не було надто гостро, ми, вирахувавши відсоток солоності сиру, зменшили кількість солі у початковому фарші. Ну і гігантські кавалки добірного м'яса із поросячої дупці. До слова, у свинячій шинці - десятки м'язів, і в залежності від прижиттєвої активності, м'язи забарвлені від паперово-білого до темно-гранатового. Візьміть тоненьку скибку нашої ковбаски і придивіться крізь неї на сочеко... Інколи здається, що лише цих, не описаних у підручниках з кольористики, барв достатньо, аби бути ситим. Принаймні духовно...

Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 450 грн кільо. 65-85 грн. за паличку.
Приготована аналогічно ковбасі з пармезаном, з не меншою, а то й більшою кількістю наснаги та любови.
Неперевершений аромат сиру Дор Блю буде приємно наповнювати усе ваше яство смаком, апетитом і бажанням долучитись до прекрасного.
Раніше ми її вже робили і цього разу вдосконалили, з врахуванням побажань наших постійних клієнтів.

Пекельний перець зелений такий як взимку, у консистенції соусу. 50 грн. за баночку 250 мл.
Це перець чілі, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгpидієнтів. Все для того, щоб зберегти природний аромат і гостроту. Стане в пригоді для поціновувачів гострого і приготування страв.
Изображение

Паштет домашній, 36 грн. за баночку 250 грамів.
Не із фуагри, ну і слава Богу! Порося, яке віддало найкраще і найдорожче на жертовню нашого паштету, 100% виконало своє призначення перед Космосом, тому його можна їсти навіть вегетаріанцям, не бідкаючись про втрачене надаремно поросяче життя. Домашній, із додаванням вершкового масла і свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потребує видозмінення чи збагачення. Просто смачно. Годуємо ним своїх трирічних дітей. А це про щось тай каже.
Изображение

Рієт з індички. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Кум Юрко то є чоловік з неоціненною жагою до прекрасного в гастрономії і не менш палкий прихильник експериментів. То що в нього ще руки золоті, то бонус.
Ото так він усіх вразив своєю інтерпретацією традиційного французького рієту з качатини, що довів терени Львівщини до банального дефіциту качки. Але Юра не був би Юрком, якби не вигадав чогось оригінального...
Отож вашій увазі наповнений традиціями Франції, досвідом поколінь українців і близькою до епатажу сміливістю Юрія Миколайовича, із його золотих рук до нас сходить шедевр гастрономії - рієт з індички. Це щось. Хоча ні. Це Щось з великої букви.
Не знаю що зараз буде робитись з тими хто поціновував рієт з качатини, але більш ніж впевнений, що всі хто не наважувася скуштувати качачий рієт, через упередження чи брак сміловості перед невідомим, просто зобов'язані їсти його великими ложкам, щоб аж за вухами тріщало.
Качка від індички доволі різниться, в основному тим, що качка літає сама, а індик хіба з допомогою доброго копняка. Так от, можна бути впевненим, що Юрко абсолютно знівелював своїми золотими руками цей фактор. Так само як своїми золотими ногами (футболіст він ще той), нівелює невміння літати не тільки індиків, але нечемних чи чужих, котів, малих і не дуже великих псів, всякого непотребу, як то невеличка дубова колода чи в недоречному місці залишений баняк/відро/мидниця.
Смакуйте. Долучайтесь до вікових традицій та виплеканого досвіду справжнього гурмана.

Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів.
Результат безперервних експериментів від кумів-гурманів. Мало нам було неперевершених шкварок з підкопченим салом. Додали розмарину, файно перемололи, намастили на кусень чорного хліба і зрозуміли, що то всім дуже треба куштувати і насолоджуватись. Диво-шкварки.
Изображение

Шкварки панські м'ясні, 46 грн. за баночку 250 грамів.
Елітні шкварки, розміру XXL. Виготовлені із найкращих м'ясних шматків свиної почеревини. Із додаванням цибульки та кисло-солодких яблук. Найкрашще смакують розігрітими на паровій бані.
Изображение

Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів.
Коли зі Львова приїздила тітка Естеля, самотня мамина сестра, яка все своє життя прожила заради нас, - я знав, що скоро на нашій кухні запахне. Запахне духмяною травичкою, яку в моїй сім'ї називають "томіжьо". Насіння нашого томіжьо теж приплило з Уругваю 60 років тому. Протягом цих років моя сім'я щороку його висаджує і збирає свіже насіння. Згодом я дізнався, що наше томіжьо - не що інше, як чебрець чи тим'ян. Проте є між ними одна невеличка різниця - 60 років безперервної пам'яті. Тітка даввала томіжьо не до всього, - тільки до коронних страв, цінуючи кожен листочок, як шафран у давнину...
Коли я поступив на журфак, я почав жити у тітчиній квартирі. Нині я усвідомлюю, що та освіта, яку я отримав на мікроскопічній хрущівській кухоньці - значно правдивіша і цінніша за ту, яку імениті професори втовкмачували у мою макітру протягом п'яти років. Пучиро, чєляко, каляфльори з сухарями, чураско, флян, томіжьо, млинці з акацією, хліб з грису, рижова каша з корицею, гісо…
Спасибі за це моїй тітці Естелі. В кінці весни минув її день народження. Наприкінці літа мине рік, як її більше нема. Для мене вона назавжди буде ароматом розтертого в теплих долонях одинокого сухого листочка томіжя...
Сьогодні Шкварка ділиться з Вами коронною стравою тітки Естелі: язиком з томіжьо, тушкованим в овочах. Цією стравою ми розпочинаємо ділитися із Вами сокровенним.
Изображение

Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн.
Аби приготувати наші фірмові мариновані перепелині яйка, перш за все ми шукаємо кілька сотень вагітних перепілок. Збираємо їх до кола, розповідаємо масні анекдоти і показуємо ряд кумедних мініатюрок. У приступі сміху перепілки одночасно несуть яйка. Таким чином, усі яєчка виходять одинакової свіжості.
Полупити за раз 800 яєчок, - нелегке завдання, для реалізації якого потрібен досвід, оптимізм і незламна віра, що нині ті яйка долуплятьсяІз цим завданням ідеально порається матуся Мірта. Тим часом ми відбираємо ароматні спеції, в серці яких палаючий вогник перчика. Краємо для смаку і краси трохи морквиці, часничку, чистимо медово-солодку цибульку-саджанку.
Трохи часу, любові, згаданих інгредієнтів татоматного соку і наш пікантно-томатний маринад готовий! Для впевненості, - кілька годин стерилізації (адже консервантів і стабілізаторів ми не використовуємо). Ось і все. Незвично, пікантно, закусочно... Най смакує!
Изображение

Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів.
Нашу мариновану цибульку ми готуємо із дрібненької цибулі-сіянки, яка перед весною набрала максимум життєвої енергії і солодкого сонячного соку. Травлячи анекдоти і співаючи патріотичних пісень, шкваркарі годинами вручну чистять цибулини. Заливаємо її нашим фірмовим кисло-солодким маринадом, зафарбованим синьою капустою у фіолетовий колір. Спробуйте цю вишукану закуску, яка може легко конкурувати із оливками чи корнішонами. Нетрадиційний, космічний вигляд фіолетової цибульки робить її незамінним інгредієнтом різноманітних канапе на патичках.
Изображение

Конфітюр цибульковий, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Класичний додаток до страв у французів, як то кетчуп в американців чи соєвий соус в китайців, готується з додаванням натурального вина. Застосовується, як додаток до сирної тарелі, страв з птиці чи поверх паштетів. Звучить безумовно трохи по-піжонськи, проте - неперевершено, навіть слів бракує, щоб описати наскільки смачно. Скуштуйте й ви! І вже буде про що побалакати, коли випадково доведеться їхати в одному купе і Юлією Висоцькою чи Джеймі Олівером. Ну, чи Рататуй випадково до мишоловки втрапить
Поекспериментуйте - може, Ви відкриєте нове поєднання смаків.
Изображение

Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів.Новинка!!!
То є воструватий сос, проміжний між геть лагідним зеленим перцем, сосом вострим і пекельним перцем, який ми робили ще в кінці листопада-початку грудня. Було би злочином не скористатись прекрасною порою кінця весни і початку літа, коли ревінь сповнений весняного аромату свіжості. Своїми золотими руками і досвідченою головою кум Юрко вкотре втнув гастрономічного шедевра. Хто при нагоді на у вихідний день кохається у вилазці на природу, до озера, в лісок чи ба просто ставить мангал на власному подвір'ї, на якому шкваркочить свіже м'ясо, перетворюючись у амброзію... Чудовий гострий сос "Полум'яний ревінь" додасть витонченого солодкуватого аромату гостроти. Для ґаздів і ґаздинь, може дуже стати в пригоді для приготування страв, котрі потребують природної вражаючої своєю ароматністю гостроти.
Изображение

Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів.
Як то частенько трапляється в нашому житті, найпрекрасніші моменти життя відбуваються в дитинстві. На селі особливо. А коли це початок червня, одразу після останнього дзвінка... Попереду три місяці канікул! Погода починає тішити правдивим теплим літом, трава м'яка і насиченого, ще весняного, кольору. До перших врожаїв яблук, порічок, аґрусу, малини, вишні, черешні, груш, слив, аличі і т.д. ще доволі далеко.
От тут то нам в пригоді і стає традиційний ревінь або румбамбар, як його називали ще мабуть прапрабабці моєї бабусі. В моєї бабусі був культ вирощувати все що тільки можна, від картоплі, до троянд, хризантем, півоній та гладіолусів. Тому землі оброблялось багато і дуже відповідально. Все квітло і пахло як ні в кого в селі. І румбамбар в нас був найчервоніший, найтовстіший і найсоковитіший. А під його листям я ще в десять років міг успішно сховатись навіть від дощу.
І полюбляли ми його їсти в першу чергу свіжим, з цукром. Бабуся ж готувала нам з румбамбаром і пиріжки, і в борщ додавала, і в підливу. Але солодкий смак румбамбару з цукром забути неможливо.
Сьогодні презентуємо вам квінтесенцію мистецтва робити традиційне варення. Мармуляда з румбамбару, це неперевершене поєднання свіжості весни і затьмарюючої солодкої насолоди. Беззаперечно сподобається панянкам і дітям.
Ґоноровим чоловікам теж засмакує більш ніж. Бо для мене, наприклад, це приємний спогад дитинства, а для вас може стати новим незабутнім враженням, яке буде нагадувати про приємну пору навіть холодного зимового вечора.

Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів.
Ми пильнуємо аби ґазди і ґаздині не тільки файно їли, але й файно готували. Спеціально для тих хто невпинно гарує і ніц не має часу на готування, ми створили абсолютно корисну річ - приправку до борщу. З нею готувати борщ можуть навіть маленькі діти.
Изображение

Конфітюр з трускавок. 46 грн. за баночку 250 грамів.
"Не хлібом єдиним" (с) в інтерпретації Шкварки звучить - "Не м'ясом єдиним".
Солодкі конфітюри від Шкварки вже встигли завоювати серця, і тендітних панянок, і ґонорових панів. Тому ми не змогли не скористатись можливістю, яку нам надала природа, і зробили для вас солодесенький Конфітюр з трускавок.
Сповнений аромату червня, ще не палючого сонця і спогадів з дитинства.
Почастуйте себе частинкою безтуробного літа.
Изображение

Вишневий конфітюр, 46 грн. за баночку 250 мл.
Продовження традицій конфітюроробства від Шкварки.
Изображение

Словничок
Кільо = кілограм
Слоїк = банка
Пальцьопхана кобаса = ковбаса вручну напхана м’ясом, салом і додатками
Вудити, вуджене, підвудити = коптити, копчене, підкопчене
Вуджене на зимно = холодного копчення
Кавалок = шматок, кусок
Зупа, зупка (в зупці) = суп, супчик (в супчику)
Баняк = велика каструля
Сос = соус
Вострий = гострий
Мармуляда = солодке варення
Пильнувати = пильно стежити, приглядати
Ґазда, ґаздиня = господар, господиня
Гарувати, гарує = важко/багато працювати, важко/багато працює
Хлоп = простий селянин, в основному. Аналог російського “мужик”.
Підгорля = частина туші трварини під горлом, звідтіля і назва.
Пáланка = самогнка яку роблять на Закарпаті. Доводять її і до 70 градусів. Женуть з того що найбільше вродило і нема куди діти.
Лєґуміни = всіляка цікава страва, котра робиться зазвичай на свята чи празник, тобто не кожного дня чи тижня
Празник = свято в парафії в день святого на честь якого освячена церква
Дефіляда = святкування
Трускавки = полуниці
Аґрус = крыжовник
Порічка = червона смородина

Кому цікаво хто ми і звідки взялись - можете подивитись до нашої сторінки у Facebook - https://www.facebook.com/shkvarka. Там є відгуки і всіляка інша інформація.

Замовлення приймаються в приватні повідомлення або за телефоном 0685072222.

По Україні доставка Новою поштою.
Оплата на картку Приватбанку або оплата при отриманні.

Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%.
Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.

Смачного! І на здоров'я!

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Последний раз редактировалось Кума Шкварка 02 ноя 2015 01:20, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Re: Сиров'ялені ковбаси, копченості і домашні закрутки зі Ль
СообщениеДобавлено: 28 окт 2015 12:23 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Приймаємо замовлення на смаколики. При відправці сьогодні - у п'ятницю буде у Запоріжжі.
На сьогодні в асортименті є усі види ковбасок, вчора під'хало м'ясце (божественне!), а зараз якраз знімають в коптилці сальце. Тож, весь асортимент:
--------Сиров'ялене:
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-80 грн. за паличку.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом. 440 грн. кільо. 55-85 грн. за паличку.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 65-90 грн. за паличку.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана лісова (з багоном). 450 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана традиційна. 370 грн. кільо. 40-75 грн. за паличку.
-------Вуджене на зимно:
М’яско, вуджене на зимно. 350 грн. кільо, 35-80 грн. за шмат.
Сальце, вуджене на зимно. 200 грн. кільо, 40-60 грн. за шмат.
-------Сир:
Сир твердий козячий Папер ‬. Виготовлений з домашнього непастеризованого молока. Витримка - 4 місяці!!! 360 грн. кільо, 400 грн. за голову.
-------Солодкі конфітюри, джеми:
Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Варення з аґрусу і порічок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Варення з драпаків. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Конфітюр чорничний. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Малина у власному соці. 46 грн. за слоїчок 250 грамів
Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів.
Сливовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
-------Гостреньке:
Аджичка «Солодка парадичка». 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Кисло-солодкий соус «Весела сливка». 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
Пекельний перець зелений. 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
Пекельний перець червоний. 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів.
-------На хлібчик:
Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 грамів.
Паштет «Індик Шпиндик». 44 грн. за слоїчок 250 грамів.
Паштет із півника «Укірукук». 48 грн. за слоїчок 250 грамів.
Шкварки з розмарином. 36 грн. за слоїчок 250 грамів.
Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
-------Овочеві і не тільки закуски:
Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів.
Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн.
Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів.
Товчені томати з перцем. 30 грн. за слоїк 250 грамів.
-------До приготування страв:
Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів.
Тісто від бабусі Марусі. 44 грн. за 250 грамів.
Терті помідори. 30 грн. за 250 мл.

Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%.
Дегустаційний набір – це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні. Орієнтовна вартість - 1400 грн.

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Re: Сиров'ялені ковбаси, копченості і домашні закрутки зі Ль
СообщениеДобавлено: 29 окт 2015 11:47 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Добридень, краяни!
Кінець жовтня щедро дарує нам з Вами сонячних днів. Ще цілий тиждень уся наша країна буде ніжитись у теплому сонячному промінні. Тим часом, дні усе коротшають, а місцями вже морозні ночі - довшають.
До речі, щодо астрономії. Після перегляду популярного зараз фільму "Марсіанин" стало цікаво, а скільки це - солярний день на Марсі. І що ви думаєте, дядько Гугл каже, що марсіанська доба усього лишень на 2,7% довша, аніж земна, тобто складає 24 год 39 хв 35.24409 сек))))
А ще після таких фільмів дивишся на свої проблеми і... вже не бачиш їх))) Можливість вийти з будь-якої ситуації залежить від кількості прикладених нами зусиль, наших знань і бажання щось змінити. І коли бувають хвилини розпачу, слабкості духу, варто згадати, що в глобальному масштабі - це лише мить, невеликий іспит, після здачі якого ти не будеш тою ж людиною, а будеш кращою.
А тим часом, кум Юрко вчора привіз свіженьке сало, що вудилось на прохолодному димку від фруктових гілочок. Пахне воно неймовірно. Припускаємо, що прийдуть скоро до нас кіновиробники з проханням, щоб закрили ми той аромат їм у баночки, щоб запахнити глядачам при перегляді фільмів у форматі 4Д)))))
Изображение

Але то потім, а зараз ми готові прийняти ваші замовлення.
Ось тут весь асортимент на сьогодні http://shkvarka.blogspot.com/.

Пишіть сюди в ПП або на пошту kuma.shkvarka@gmail.com, телефонуйте 0685072222.
Доставка - Нова пошта.

І пам'ятайте - людина може все!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Re: Сиров'ялені ковбаси, копченості і домашні закрутки зі Ль
СообщениеДобавлено: 31 окт 2015 11:49 
Не в сети
Коли мрії здійснюються
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 18141
ЗЖФ-зависима: 15 лет 8 месяцев 25 дней
Откуда: The Lone Star State
Имя: Ірина
Семья: ПАжажиків
Детки: чудо і мадамочка
Медали: 31
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Почетная мамочка форума (1) Mafia for Ladies (1) Активный участник аукциона (5) Благотворительная ярмарка (4)
Участник субботника (2) Позитив форума (1) Лучшая мамочка форума (1) Патриотка форума (1)
Лучший детский дневничок (1) К 10-летию форума (1) Новогодний квест (1) Квест, 3 место (1)
Цветик-семицветик (1) Угадай-ка (1) You and Me (1) Беременные причуды (1)
Фотоконкурс "Смайл" (1) Когда мы вместе (1) Мафия по-украински (1)

Очки репутации: 1175
Повысить репутациюПонизить репутацию
Боже, а як я могла пропустити таку тему... Як же смачно вас читати -sluny- -sluny- -sluny-
Підкажіть скільки буде коштувати даставка НП приблизно? - glas-

_______________________________
Изображение
Изображение Изображение
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Re: Сиров'ялені ковбаси, копченості і домашні закрутки зі Ль
СообщениеДобавлено: 31 окт 2015 12:19 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
upa-zh писал(а):
Боже, а як я могла пропустити таку тему... Як же смачно вас читати -sluny- -sluny- -sluny-
Підкажіть скільки буде коштувати даставка НП приблизно? - glas-

Доброго дня :-)
Вартість доставки стартує від 25 грн. і росте в залежності від ваги.
Іноді, наші покупці, якщо знайомі, кооперуються і ми пакуємо їх замовлення в одну посилочку, так можна трохи зекономити.

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Re: Сиров'ялені ковбаси, копченості і домашні закрутки зі Ль
СообщениеДобавлено: 04 ноя 2015 11:23 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Доброго ранку)
Після того, як сьогодні один відомий і улюблений мною астролог опублікував прогноз на листопад, я подумала, чи не написати прогноза від Шкварки для Шкварки і її шанувальників. Трохи - жартома, а трохи - серйозно. І ось, власне прогноз.

Місяць листопад обіцяє принести багато новинок у меню Шкварки. Це і кілька видів сирів, незвичних, навіть, унікальних і обов'язково смачних. Поєднання зірок вказує на південь, наймовірніше, що сири приїдуть саме з боку Карпат.
Новинки прогнозуються також в м'ясному асортименті, але, щоб вони таки з'явились, кумам треба докласти чималих зусиль і в щільний графік "ковбасоробства" втиснути приготування довгоочікуваних смаколиків, а саме - "тушонки". Успішність результату прямо пропорційно залежить від кількості докладених зусиль (цей вислів всі читали в гороскопах і він "заїжджений", але ж який правдивий)))
Так, роботи цього місяця для кумів буде чимало - незабаром свята і нам важливо, щоб лєґуміни потрапили на стіл усіх охочих! І ковбаски навісити, і перців нагрилювати, і м'яса-сала навудити, і ще усілякого різного зготувати.
Казав ще той пан астролог, що цього місяця увесь люд буде тягнутись до таємниць, тому нехай лишається загадкою, що ще новенького з'явиться на небосхилі Шкварки, а воно таки з'явиться!)
Продовжимо. Планета інформації Меркурій віщує, що найближчими днями буде звістка про нові дегустаційні набори, з яких всяк зможе обрати, що йому більше до смаку: десь більше гостренького-жирненького, десь трохи лагідніше, а комусь - традиційного і побільше!

Загалом, місяць має бути продуктивним і творчим, усім нам забажається спілкування, світського життя, захочеться доторкнутись до світу мистецтва. Якщо би раптом зійшла ностальгія, то варто скористатись нагодою і знайти вирішення ситуації, нове, творче і зовсім неочевидне ;)

І, традиційно, на завершення: замовляйте смаколики!
Актуальний асортимент за посиланням http://shkvarka.blogspot.com/.

Изображение

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Дегустаційні набори
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2015 11:48 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Астрологічні прогнози починають справджуватись і ми презентуємо нові дегустаційні набори. Тепер їх буде чотири. Відрізняються за наборами смаків і кількістю продукції, а відтак і вартістю.

«Лагідний»
Це набір, як для панянок, так і для панів, що віддають перевагу ніжним фактурам, негострим і в міру жирним лєґумінам. До складу дегустаційного набору «Лагідного» увійшли:
--М’яско, вуджене на зимно
--Ковбаса пальцьопхана з пармезаном
--Ковбаса пальцьопхана традиційна
--Рієт з індички, 250 мл.
--Паштет із півника "Укірукук", 250 мл.
--Кисло-солодкий соус "Весела сливка", 250 мл.
--Аджичка "Солодка парадичка", 250 мл
--Мармуляда з румбамбару, 250 мл.
--Конфітюр з трускавок, 250 мл
--Шкварки мелені з розмарином, 250 мл.
--Терті помідори
Вартість набору з 5% знижкою складає близько 550 грн. (в залежності від кількості вагової продукції)
ИзображениеИзображениеИзображение

«Хлопський»
Зазвичай гостреньке і жирненьке обирають чоловіки. Але є чимало представниць чарівної статі, що таке полюбляють. Тому назва – це швидше для асоціацій)
--Ковбаса пальцьопхана з гострим перцем
--Ковбаса пальцьопхана традиційна
--Пекельний перець, червоний, 250 мл.
--Полум'яний ревінь, 250 мл.
--Аджичка "Солодка парадичка", 250 мл
--Шкварки панські з м'ясом, 250 мл.
--Паштет домашній, 250 мл.
--Маринована цибулька, 250 мл.
--Яйця перепелині, мариновані
--М’яско, вуджене на зимно
--Сало, вуджене на зимно
Вартість набору з 5% знижкою складає близько 550 грн. (в залежності від кількості вагової продукції)
ИзображениеИзображение

«Традиційний»
Набір, що містить трохи більше смаколиків. Так би мовити, для великої компанії.
--М’яско, вуджене на зимно
--Сало, вуджене на зимно
--Ковбаса пальцьопхана з блакитним сиром
--Ковбаса пальцьопхана з пармезаном
--Ковбаса пальцьопхана з гострим перцем
--Ковбаса пальцьопхана традиційна
--Кисло-солодкий соус "Весела сливка", 250 мл.
--Пекельний перець, червоний, 250 мл.
--Полум'яний ревінь, 250 мл.
--Паштет "Індик Шпиндик, 250 мл.
--Паштет домашній, 250 мл.
--Рієт з індички, 250 мл.
--Шкварки мелені з розмарином, 250 мл.
--Шкварки панські з м'ясом, 250 мл.
--Абрикосовий джем, 250 мл
--Джем з чорної смородини, 250 мл
--Мармуляда з румбамбару, 250 мл.
--Язик з томіжьо, 250 мл
--Яйця перепелині, мариновані
--Приправка до борщу, 250 мл.
--Терті помідори
Вартість набору з 7% знижкою складає близько 1000 грн. (в залежності від кількості вагової продукції)
ИзображениеИзображение

«Повний»
Тут нічого не змінилось. Тут, як і раніше, ми пропонуємо усю продукцію, що є в нашому асортименті. Умови теж незмінні – вартість з 10% знижкою близько 1500 грн.

Обирайте, що до смаку! Замовляйте!
Приймаємо попередні замовлення до зимових свят (від Михайла до Тетяни)))

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Re: Сиров'ялені ковбаси, копченості і домашні закрутки зі Ль
СообщениеДобавлено: 07 ноя 2015 16:19 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Доброго дня друзі
Якщо ви уважно слідкуєте за життям Шкварки, то пам'ятаєте, що два тижні тому до нас в гості завітав Костянтин Грубич. Куми Юрко і Михасик ділились рецептом приготування ароматного пекельного перцю. Ми дуже класно провели час і отримали масу задоволення від процесу. Та й нового досвіду отримали достатньо.
І ось сьогодні Костянтин поділився відео як це було. Запрошуємо до перегляду: https://youtu.be/lKomA5ypt4k

Изображение

Дякуємо Костянтину, що завітав. Чекаємо в гості наступного разу.

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Футбольна пропозиція))))
СообщениеДобавлено: 09 ноя 2015 19:15 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Як би у вас не почався понеділок, головне, як закінчиться субота. Субота ж бо цього тижня найважливіший день для кожного українця. Грає збірна України!!!
Кум Юрко того дня традиційно відправить свою жінку по пиво. А сам буде готувати смачні лєґуміни на футбольний вечір. Для нього то як святий вечір. Вишиванка, синьо-жовтий прапор... Правда, вишиванки він не любить одягати, бо каже, що то пафос, але жінка силує).
Діти знають, що бігати в той вечір можна голосно, але якщо тато злий, то скоро.
З-поміж всіх кумів тільки кум Юрко любить футбол. А тому тільки він добре знає з чим смакує та гра. Тоненько нарізане сало ляже на підсмажений чорний хлібчик, грубі по-хлопськи кавалки вудженого м'яса впадуть на тарілку, шкварки з розмарином поруч, мариновані яєчка, цибулька, копчені горішки з сіллю, перець, від якого горить язик, ну і улюблені пальцьопхані ковбаски кільцями розсядуться поміж бокалів пива. Цього разу ми сформували такий набір закусок від кума Юрка до футбольного вечора і вже у суботу ви можете його смакувати:
-- Сальце, вуджене на зимно
-- М’яско, вуджене на зимно
-- Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана з гострим перцем
-- Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана традиційна
-- Пекельний перець (зелений або червоний)
-- Шкварки з розмарином
-- Маринована цибулька
-- Яйця перепелині мариновані (знатна закусочка)
-- Копчений арахіс
Изображение

В супермаркет треба буде бігти хіба по пивко ;)
Вартість такого набору для чималого товариства близько 500 грн..

Запрошуємо вас і ваших чоловіків вболівати за українську збірну з українськими смаколиками!

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Re: Сиров'ялені ковбаси, копченості і домашні закрутки зі Ль
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2015 10:16 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Субота наближається! Фанати і люди, що просто іноді вболівають, готуються до перегляду гри збірної)

Приймаємо замовлення на "Футбольний" набір, а також інші комбінації смаколиків (дегустаційні набори "Лагідний", "Хлопський", "Традиційний" і "Повний")
Сьогодні відправляємо - у суботу в Запоріжжі. Середня вартість доставки - 30-40 грн..

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Сос "Парадичка по-римськи"
СообщениеДобавлено: 16 ноя 2015 15:57 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
"Сос «Парадичка по-римськи» - одна із наших останніх розробок. Ми спробували впіймати останні сонячні зайчики у важких, вгодованих осінніми променями, закарпатських помідорах. Червонощокі сеньйори побралися із солодкою цибулькою, під ніжний акомпонемент тремтячої зелені тим’яну, що по-дівочому виспівує високі партії забутої італійської опери, написаної легкими напівпрозорими часниковими нотками…
Цей теплий, солодкий сос створений, аби полегшити нам життя на кухні. Особливо, якщо надумаєте витворити щось із італійського репертуару. «Парадичка по-римськи» підійде для приготування піци та пасти, заставить по новому заспівати вареники чи палюшки, додасть солодкої кислинки першим стравам та, сподіваємось, не розчарує у якості прими на підгрильованому окрайці пшеничного хліба…" - пише вам кум Місько. І далі продовжує:
"Аби не бути голослівними, демонструємо нашу спробу застосування «Парадички по-римськи». Намагаємось зготувати піцу із того, що трапилось у холодильнику. Су-шеф – донька Оленка. Їй 4 роки. Вона – завзятий і найважливіший наш дегустатор;).
Изображение

Замішуємо тісто із трьох склянок борошенця, склянки теплого молочка, пачечки сухих дріжджів, півсклянки олії, бажано маслинової. По дрібці солі та цукру. Накриваємо, вмикаємо Челентано і даємо тісту забродити. Через хвилин 40 місимо великими руками. Даємо волю меншим ручкам. Розкатуємо паляничку довільної форми. Головне, аби вона викликала бажання поїсти. Традиційно, намагаємось зробити паляничку тоненькою. Вистиляємо тістом братванку, пательню чи шліфований шматок мармуру. Хаотично тицяємо виделком, аби коржик не булькотів. Мастимо «Парадичкою по-римськи». Найлегше робити кругові рухи гладеньким боком ложки. Далі – фантазуйте.
Изображение

Ми із су-шефом знайшли у холодильнику шматок пальцьопханої ковбаси із пармезаном та кілька помідорів. Самотню начинку ми вкрили теплими пластівцями крафтового козячого сиру. Випікати – в залежності від товщини паляниці. В середньому – 25 хвилин за температури 180 градусів.
Для хлопців – гальба улюбленого пива. Дівчата, зважаючи на погоду, розімніть ложку обліпихи на склянку окропу. Ось і все. Бажаємо вам тепла та сімейного затишку. І хай смакує, як у дитинстві:).
Якщо засмакує «Парадичка по-римськи», чи наші інші смаколики – давайтесь знати, ми завжди поруч;)"
Изображение

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Аджика з зелених помідорів
СообщениеДобавлено: 17 ноя 2015 14:22 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Доброго дня!
Презентуємо вам смачну новинку - аджика з зелених помідорів)
Кисленький, легка гострий, з приємними нотками часничку цей соус додасть щастя до споживання до будь-якого продукту! Будь то скибочка бородінського хлібчику з салом чи як додатковий інгредієнт до гарніру (прямо бачу там свіжозварене картопляне пюре, заправлене молоком і вершковим маслом).
Изображение

Аджика з зелених помідорів, 250 мл. 40 грн.

А вже наступного тижня зможемо потішити вас ще одним ексклюзивним сосом, який поки що без назви. Він просто "зриває дах", бо, крім того, що солодкий, гострий, то ще терпкий і гіркуватий. І це все за пару секунд смакування. Буяння різних смаків нереальне. Ефект несподіванки гарантовано.

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Напівтверді сири
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2015 21:27 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Друзі, раді презентувати вам новинки!
Напівтверді сири довготривалої витримки з коров’ячого молока – «Грушка» та «Прем’єра» від фанатів своєї справи і наших партнерів - "Сирні Мандри"!

«Сир «Грушка» дійсно схожий на цей чудовий фрукт в основі - італійський качоковалло). Дозрівання - від 1 місяця. В момент дозрівання - набуває вершкового смаку і щільну структуру. Скоринку можна їсти» - пишуть про свій витвір сиророби.
Його легенда родом з Сицилії. Такі кілограмові грушки сиру чоловіки закидали собі під сідло через коня, як їхали в далеку дорогу. Коли голод доганяв – зліз, поїв і далі поїхав. Що довше їхав, то смачнішим ставав сир, бо визріваючи, набирався виразнішого смаку. Зараз хлопи на конях не їздять. А на тому, що їздять, сиру не возять...
Изображение

«Сир «Прем'єра» ...це дуже виражений і яскравий сир. Історія з цим сирочком цікава - це начебто живий організм. Спочатку - смак був спокійний, «лайтовий»...пройшов час, і наші Покупці попросили додати "яскравості" і "характеру" сиру. Ми спробували Спільними зусиллями, разом з майстрами з Сироварні «Джерсей» була вдосконалена «Прем'єра». Зараз, можна впевнено сказати, що цей сир для гурманів, з яскравим гострим післясмаком і ароматом. Ідеально поєднувати з вареннями, медом та іншими соусами. А келих сухого буде дуже доречним...
Изображение

Чекаємо на ваші замовлення!

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: День народження Шкварки - знижка цілий тиждень 10%!
СообщениеДобавлено: 24 ноя 2015 12:09 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Доброго ранку, друзі!
Ділюся з вами радісною новиною. 25-го листопада ‎Шкварка‬ відзначає свій перший День народження!)))
Для нас це був дуже цікавий, сповнений різних подій, змін, помилок, удосконалень, експериментів, поїздок і, головне, любові до своєї справи рік. Дякуємо усім, хто надихав, підказував, рекомендував, купував і смакував!!!
Шкварка - це не робота) Ми не ходимо "на роботу", а "йдемо на Шкварку". І все, що робимо - робимо як для себе.
Изображение

І з нагоди нашого свята ми вирішили зробити подарунок нашим любим шанувальникам - 10% знижки на усю нашу продукцію протягом тижня!!!

До того ж, цього тижня ми збільшили наш асортимент аж на 6 смаколиків.
Це і два нові соуси: Терновий соус "5 смаків", соус Гарбуз по-східному; маємо також зміцнюючі вітамінні лєґуміни: Медовий імбир і Обліпиха щоб не пчихав. Ну і на закуску, Мариновані боровичкі та Мамина рибка!!!

Ласкаво просимо до нашого святкового столу. Спасибі, що ви у нас є! :):):)

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Мамина рибка
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2015 22:00 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Доброго вечора)
Маємо багатенько новинок цього тижня! Одна з них - "Мамина рибка". Готує її мама однієї з нашим кумоньок, Лесюні. І Лесюня ось що написала про історію створіння нашого смаколика:

"Дід Іван пройшов другу світову. Підірвався на міні, тому шкутильгав. В його шафі було багато медалей і нагород. Про них він міг розповідати годинами.
У свої 60 з гаком років чув він погано, тому перебивати його історії змісту не було - він зупинявся тоді, коли вважав за потрібне. Закінчував все реплікою:
"Отаке то воно було колись". Так як слухати його оповідки сотий раз по колу особиво ніхто не хотів, дідусь брав вудочку і йшов на рибу. Йшов не далеко - через дорогу.
Там був колгоспний ставок у парку. Красиво, тихо. Я любила за ним плентатись.
Він собі сідав на лавочку, яку сам змайстрував, закидав вудку, вибирав в голові улюблену оповідку і починав її плеїти для мене. Не те, щоб я його слухала уважно...
радше, уважно дивилась чи не йдуть по вулиці гарні хлопці. Дідусь говорив, я дивилась телячими очима, а риба ловилась. Так і день минав. Ледь не кожен.
Ввечері те що наловив шкутильгаючи ніс додому. У дворі біля криниці стояла бочка з водою - туди дід гордо викидав з десяток карпиків.
Мовляв, я мужик, їсти приніс - давай, жінко, готуй.
І бабуся готувала: якщо не саму рибу, то монолог про те, що забембалась її чистити ледь не кожен день. Як ви зрозуміли, риби у нас було досхочу.
Здебільшого, її кидали на пательню і смажили. Кулінарні різнобарв"я були хіба на тарілці: положать варену картоплю зліва, а рибу справа,
чи рибу зліва, а картоплю справа. Ото й все, що вигадувала бабуся. Сірі рибні будні розбавила моя мама, коли переїхала до них жити.
Вона була невісткою, а тому дуже хотіла сподобатись і догодити свекрусі. Якось вона взяла її посмажену рибу і потушкувала у якомусь цікавому соусі.
Було смачно. Тушкувала довго, тому кісточки які й були, то ставали м'якими. Смак був приємним, а аромат незвичним. То була перемога і поразка моєї мами одночасно.
Бо страва її сподобалась всім - догодила. Але того ж вечора за столом бабуся офіційно передала естафету чистки ненавсиної їй риби улюбленій невістці :)
Впродовж 5-ти років, які я вчилась в університеті кожної неділі я отримувала від мами сумку зі смаколиками і лист зі словами любові і списком всього вмісту сумки.
Там обов'язково мусила бути її смачна рибка. Ще б пак, за стільки років, може приготувати її із закритими очима :)"
Изображение

Замовляйте собі смакоти, хоч готовими наборами, хоч на свій смак! Бо ж цього тижня маєте ще святкову знижку 10% з нагоди першого Дня народження Шкварки)))

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
 Заголовок сообщения: Попередні замовлення на свята
СообщениеДобавлено: 30 ноя 2015 19:32 
Не в сети
Начинающая Леди
Цитата
Аватара пользователя

Сообщений: 48
ЗЖФ-зависима: 9 лет 10 месяцев 25 дней
Откуда: Львів

Очки репутации: 3
Повысить репутациюПонизить репутацию
Доброго вечора, друзі!
Ще один тиждень минув, але він не подібний на жоден інший. Перший рік роботи святкуємо як не як. Нас дуже тішить, що у нас є так багато вас :)
Маючи невеличкий досвід роботи на Великдень, ми чудово розуміємо, що нас чекають "гарячі" дні. Особливо після Андрія. Репетицію вже провели, до "бою" готові. Саме тому рекомендую робити попередні замовлення. Розрахунки говорять, що після католицького Різдва в нас може нагло закінчитись ковбаса і бекон, а сало і м'ясо не встигатимемо готувати.
Сила думки та бажання подбати про ваш святковий стіл на Святу вечерю і Різдво, другий день свят, третій день свят, на Василя/Старий Новий рік і Йордана, чи може ювілей, христини, корпоратив, звабили нас до рішення давати 10% знижки на замовлення, оплачені за 25 днів до дати доставки. Таким чином ми залучимо інвестиції в приготування якомога більшої кількості смаколиків!
Тож, до Нового року можна ще підготуватись протягом цього тижня, а до Різдва - і того довше. І як до вас прийде вертеп чи рідні/близькі на коляду, ви ґарантовано зможете їх почастувати традиційними різдвяними смаколиками.
Свято в кожну хату - девіз цього року від Михайла до Йордана. Приєднуйтесь, насолоджуйтесь, діліться усім хорошим і буде всім щастя ;)
Изображение

_______________________________
Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/
Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222


Вернуться к началу
 Профиль Отправить личное сообщение  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 67 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

 
 


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 3



-
Администрация форума не несет ответственности за содержание сообщений пользователей. За содержание рекламных материалов ответственность несут рекламодатели. При использовании любых материалов активная ссылка на ladies.zp.ua обязательна.
ЗЖФ в социальных сетях: