Всім привіт! Рада вітати у своїй темі! Запрошую вас у світ настольних ігор, які забезпечать вам цікаве та змістовне дозвілля, покращать взаємини у сім'ї та згуртують будь-як укомпанію.
Мене звати Тетяна, я мама двох чудових діток. А ще я фанат настольних ігор))) На форумі новачок, але завдяки одній форумляночці, яка показала тут мої роботи, вже збираю перші відгуки)))
Оскільки теперішні ціни на настольні ігри часто захмарні, а пограти всеодно хочеться, то пропоную вам придбати їх саморобні версії.
Характеристики ігор: - Саморобна гра - Друкується в друкарні (крейдований папір, 300 г/м2) - Катри заламіновані зі сторони друку - Кутики карт заокруглені - Зворотня сторона карт біла (на процес гри не впливає). Деякі ігри мають двосторонній друк і двосторонню ламінацію. - В комплекті коробочка, правила гри
Девочки, продаю абсолютно новую игру, которую заказывала у Татьяны XTRAIL Спящие королевы, игра очень интересная, сделана качественно но крестная нам купила оригинальную версию http://ladies.zp.ua/viewtopic.php?f=248&t=165049 Хочу также добавить свой отзыв, заказывала две игры: Спящие королевы и Этажики, игры очень интересные, сделано все супер аккуратно и качественно! XTRAIL спасибо большое!
Девочки, продаю абсолютно новую игру, которую заказывала у Татьяны XTRAIL Спящие королевы, игра очень интересная, сделана качественно но крестная нам купила оригинальную версию http://ladies.zp.ua/viewtopic.php?f=248&t=165049 Хочу также добавить свой отзыв, заказывала две игры: Спящие королевы и Этажики, игры очень интересные, сделано все супер аккуратно и качественно! XTRAIL спасибо большое!
дякую. дуже рада, що ігри сподобались! Сплячі королеви дійсно класна гра. Всі, хто відгукувались, то розказували що дітей не відірвати! особливо подобається хлопчикам.
XTRAIL,привет, подскажите сколько будет стоить: - Dobble с круглыми карточками - UNO классический - Dixit, можно не классическую колоду карт? - Барабашка (GeistesBlitz) - Турбосчет? Подскажите на возраст 6 и 10 лет, что бы с пересечением по возрасту, выбранные игры подходят? заранее спасибо за ответ если созреем на заказ, то сможем забрать до 28 июня?
_______________________________ *°•.Мои дети - мои крылья.•°*
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 1200 сообщений(я)(е).
XTRAIL,привет, подскажите сколько будет стоить: - Dobble с круглыми карточками - UNO классический - Dixit, можно не классическую колоду карт? - Барабашка (GeistesBlitz) - Турбосчет? Подскажите на возраст 6 и 10 лет, что бы с пересечением по возрасту, выбранные игры подходят? заранее спасибо за ответ если созреем на заказ, то сможем забрать до 28 июня?
доброї ночі. - Dobble с круглыми карточками 120 - UNO классический уно можна купити в магазині за 50-60 грн, в мене вийде поза 100 - Dixit, можно не классическую колоду карт? діксіт маю ще 2 і 3. підходять? колода+фішки для оцінювання+поле=150 грн, зайчики-фішки 30 грн - Барабашка (GeistesBlitz) на разі закінчились. чекаю нову партію фігурок. - Турбосчет 90, турборахунок форсаж 120 зможу відправити середа-четвер, якщо замовите до понеділка до 21 год.