Грядут Новогодние праздники! предлагаю заранее позаботиться о праздничном настроении! шарики, растяжки, карнавальные аксессуары очень много другого!!! Сайт: http://partystuff.com.ua Цель СП:покупка по оптовым ценам Орг.сбор:+15% к цене на сайте Условия оплаты:100% предоплата на карту ПриватБанка. Возврат и обмен:нет Минимальній заказ: 500 грн Сроки доставки:3-5 дней с с момента оплаты поставщику (за исключением предпраздничного ажиотажа) Раздачи: на Металлургов Залишки: Воздушные шарики конструктор D4 Gemar АССОРТИ (140см) 100 шт 0,973 грн +% за 1 шт.
lenchik_es,замовлення планую 23-го листопада. Катько,на 5 кульок є бронь. тож є 15. minaka,гідрогелю вже немає в залишках. завтра оновлю перший пост нагадую, що для підтвердження замовлень відправляти телефон в лс потрібно
lenchik_es,замовлення планую 23-го листопада. Катько,на 5 кульок є бронь. тож є 15. minaka,гідрогелю вже немає в залишках. завтра оновлю перший пост нагадую, що для підтвердження замовлень відправляти телефон в лс потрібно
а раньше заказа не будет? молния маквин 5 шт ещё он как раз на сборе
Катько,якщо сьогодні-завтра ще дозбираєм на 80 грн замовлення, то замовлю завтра
-- 16 ноя 2015 08:40 --
звертаю увагу! трошки змінились ціни в ростовках: Гидрогель МИКС, 5 грамм (30 шт) було 2,975+%, стало 3,04+% Шарики воздушные Цифра 2 ассорти пастель 12" (30 см) було 2,98+% стало 2,87+% Колпачки праздничные С днем рождения, 20 см (20 шт) було 1,44+% стало 1,48 +% Воздушный фольгированный шарик Молния Маквин от 10 шт - було 7,35 грн+% стало 7,54+% Шар ходячая фигура Минни Маус от 10 шт було 11,66+% стало 11,96 +% Фольгированный шарик цифра 6, золотого цвета 60 см 2 шт - було 17,24 грн +% стало 17,68+% якщо Вас нова ціна не влаштовує, напишіть, щоб я завчасно зняла вас з ростовки.
привет, а расскажте, что с эти гидрогелем делать? он не токсичен если деть будет руками с ним играть в заказ Гидрогель МИКС, 5 грамм (30 шт) - 2 шт, жираф і слон Гидрогель Животные и рептилии, 20 шт
людок007,чекаю) Julietta,замовлення прийняла! на рахунок безпечності є різні думки. при чому, дуже полярні. я для своєї дитини вирішила, що ми не так часто граємось, щоб чимось захворіти. за декілька тижнів використання ніяких негативних наслідків не зустріла. просто я думаю, якщо його використовують для кімнатних рослин, то для людини має бути беспечним. його замочують у воді на 24 години. але у мене і добу стояли - тим більші вони будуть. тварин не менше 72 годин треба у воді тримати. вода має бути холодною. не більше 30 градусів.
Julietta писал(а):
жираф і слон
я побажання пишу, але не завжди приходить саме така упаковка, як на малюнку. тож саме жирафа може і не бути...