Вашій увазі пропонуються м’ясні, і не тільки, продукти власного виробництва. Виготовляються ці наїдки, бо в кумів Юри і Михасика давно була мрія готувати для людей. Звичайно хочеться їм мати свій ресторан, але то недоступне задоволення ближчі пару років. Формат в якому зараз це все робиться, дозволяє охопити більшу кількість людей і по всій Україні. Крім того більшість із того що ми робимо - це традиційні українські рецепти які дійшли до нас від пращурів і відточувались не одну сотню років. І як показала практика, прищеплювати любов до української культури набагато легше з ковбасою чим без неї. Завдяки використанню віковічних рецептів, техніки виконання, як в давнину, і виключно природних продуктів, наші наїдки мають дуже яскраво виражений смак тих інгредієнтів з яких вони виготовляються. Дуже часто наші ковбаси порівнюють із традиційними іспанськими чи італійськими, але це традиційні поліські ковбаси, котрі завжди готувались на Різдво і до Великодня.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 410 грн кільо. 50-75 грн. за паличку. Пальцьопхана сиров’ялена ковбаса - вона саме така, як робили бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер навчали нас. В цій покрученій життям ковбасі немає нічого окрім м’яса і натуральних спецій. Інколи трапляється зернятко чорного перцю, чи дірка, яка утворилася від процесу осушення. Без зайвих рюшечок і сентиментів. Тільки смак, який передали нам крізь століття. Ми доволі скромні і не будемо себе нахвалювати, бо то ж негарно на весь світ казати, що багато хто її називає божественною! Кобаса зроблена із свинячої шинки, рубана руками, мішана руками, пальцем пхана, - все як має бути, одним словом. Найкраще смакує з легким алкоголем, як то пиво чи вино. До горілки йде не зле, а то й краще, оскільки насичений смак відбірного м'яса та спецій створює неймовірний букет гастрономічної радості. Однієї палички достатньо на кілька літрів пива чи добру літру-другу горілки. Додам, що все робиться абсолютно без консервантів чи будь-яких інших домішок. Ми користуємось лише тим, що дає нам матінка природа. Такий підхід дає неймовірну перевагу у смакових якостях, але троха є недолік із тривалістю зберігання за невідповідних умов. Хоча недолік цей доволі аморфний, оскільки зазвичай наші наїдки з’їдаються в мить. Зазвичай в перший день, одразу після отримання. Дуже рідко доживають до наступного дня. Звичайно є люди, котрі можуть розтягнути задоволення на кілька днів. Але їхній силі волі і витримці можуть позаздрити герої Стетхема, Сталоне, Шварцнегера і ко.
М’яско, вуджене на зимно, 350 грн за кільо. 40-120 грн. за шмат. Полядвиця, різана тонкими смужками аби м’яско рівномірно і правильно прокоптилось. Завдяки багатогодинному контакту із холодним димом, м’ясо набуває благородного гранатового кольору. Боронь Боже класти на хліб! Ріжте тоненькими смужками і хай тане на язику. Ідеально до пива, червоного вина і файного товариства.
Сало, вуджене на зимно, 200 грн за кільо. 25-50 грн. за кавалок. Звісно, із м’ясною прожилкою. Мариноване у справжніх спеціях, копчене на справжньому холодному диму. Ідеально для того, аби надати стравам природнього аромату диму. Сало вудимо чимало годин. Завдяки концентрованому у собі димному аромату, - ідеально підходить для приготування страв. Воно набирається аромату диму, а потім віддає його ранковій яєчні, чи улюбленому капусняку, гості подивуються звідки у вашій зупці живе дух справжнього вогнища. А хто не любить витрачати час на харчотворення, той просто ріже його файними кавалками і смакує, отримуючи неймовірну порцію гастрономічної насолоди.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 490 грн кільо. 75-95 грн. за паличку. Сиров'ялена кобаска із сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків кумівської колегіїї серед екперементальних (і не лише) видів. Цей вид пальцьопханої кобаси заслуговує, аби перед поїданням гурман насолодився її тонким лісовим ароматом. Виконуючи ваші кулінарні побажання, ми зменшили відсоток сала, порізали його дрібнішимим кубиками, а розмір кубиків відбірного м'яса збільшили вдвічі. Із трепетом і завмиранням, просимо до частунку…
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. То є дуже файний різновид ковбаси від кумів. Робимо ми її вже не вперше, тому що людям дуже подобається ця прекрасна ковбаса із ароматною гостротою. Незважаючи на те, що ковбаска видалась не геть полум’яною, як може здатись читаючи, що ми туди додали. Натомість прекрасний післясмак ароматного перцю чілі вам гарантовано. Це нове слово в гостроті.
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Кобаска із пармезаном, ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і подекуди перетягує акцент на себе. Аби не було надто гостро, ми, вирахувавши відсоток солоності сиру, зменшили кількість солі у початковому фарші. Ну і гігантські кавалки добірного м'яса із поросячої дупці. До слова, у свинячій шинці - десятки м'язів, і в залежності від прижиттєвої активності, м'язи забарвлені від паперово-білого до темно-гранатового. Візьміть тоненьку скибку нашої ковбаски і придивіться крізь неї на сочеко... Інколи здається, що лише цих, не описаних у підручниках з кольористики, барв достатньо, аби бути ситим. Принаймні духовно...
Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 450 грн кільо. 65-85 грн. за паличку. Приготована аналогічно ковбасі з пармезаном, з не меншою, а то й більшою кількістю наснаги та любови. Неперевершений аромат сиру Дор Блю буде приємно наповнювати усе ваше яство смаком, апетитом і бажанням долучитись до прекрасного. Раніше ми її вже робили і цього разу вдосконалили, з врахуванням побажань наших постійних клієнтів.
Пекельний перець зелений такий як взимку, у консистенції соусу. 50 грн. за баночку 250 мл. Це перець чілі, спочатку підсмажений на грилі, потім закопчений на дубових дровах, з додаванням часнику і пари секретних інгpидієнтів. Все для того, щоб зберегти природний аромат і гостроту. Стане в пригоді для поціновувачів гострого і приготування страв.
Паштет домашній, 36 грн. за баночку 250 грамів. Не із фуагри, ну і слава Богу! Порося, яке віддало найкраще і найдорожче на жертовню нашого паштету, 100% виконало своє призначення перед Космосом, тому його можна їсти навіть вегетаріанцям, не бідкаючись про втрачене надаремно поросяче життя. Домашній, із додаванням вершкового масла і свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потребує видозмінення чи збагачення. Просто смачно. Годуємо ним своїх трирічних дітей. А це про щось тай каже.
Рієт з індички. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Кум Юрко то є чоловік з неоціненною жагою до прекрасного в гастрономії і не менш палкий прихильник експериментів. То що в нього ще руки золоті, то бонус. Ото так він усіх вразив своєю інтерпретацією традиційного французького рієту з качатини, що довів терени Львівщини до банального дефіциту качки. Але Юра не був би Юрком, якби не вигадав чогось оригінального... Отож вашій увазі наповнений традиціями Франції, досвідом поколінь українців і близькою до епатажу сміливістю Юрія Миколайовича, із його золотих рук до нас сходить шедевр гастрономії - рієт з індички. Це щось. Хоча ні. Це Щось з великої букви. Не знаю що зараз буде робитись з тими хто поціновував рієт з качатини, але більш ніж впевнений, що всі хто не наважувася скуштувати качачий рієт, через упередження чи брак сміловості перед невідомим, просто зобов'язані їсти його великими ложкам, щоб аж за вухами тріщало. Качка від індички доволі різниться, в основному тим, що качка літає сама, а індик хіба з допомогою доброго копняка. Так от, можна бути впевненим, що Юрко абсолютно знівелював своїми золотими руками цей фактор. Так само як своїми золотими ногами (футболіст він ще той), нівелює невміння літати не тільки індиків, але нечемних чи чужих, котів, малих і не дуже великих псів, всякого непотребу, як то невеличка дубова колода чи в недоречному місці залишений баняк/відро/мидниця. Смакуйте. Долучайтесь до вікових традицій та виплеканого досвіду справжнього гурмана.
Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Результат безперервних експериментів від кумів-гурманів. Мало нам було неперевершених шкварок з підкопченим салом. Додали розмарину, файно перемололи, намастили на кусень чорного хліба і зрозуміли, що то всім дуже треба куштувати і насолоджуватись. Диво-шкварки.
Шкварки панські м'ясні, 46 грн. за баночку 250 грамів. Елітні шкварки, розміру XXL. Виготовлені із найкращих м'ясних шматків свиної почеревини. Із додаванням цибульки та кисло-солодких яблук. Найкрашще смакують розігрітими на паровій бані.
Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Коли зі Львова приїздила тітка Естеля, самотня мамина сестра, яка все своє життя прожила заради нас, - я знав, що скоро на нашій кухні запахне. Запахне духмяною травичкою, яку в моїй сім'ї називають "томіжьо". Насіння нашого томіжьо теж приплило з Уругваю 60 років тому. Протягом цих років моя сім'я щороку його висаджує і збирає свіже насіння. Згодом я дізнався, що наше томіжьо - не що інше, як чебрець чи тим'ян. Проте є між ними одна невеличка різниця - 60 років безперервної пам'яті. Тітка даввала томіжьо не до всього, - тільки до коронних страв, цінуючи кожен листочок, як шафран у давнину... Коли я поступив на журфак, я почав жити у тітчиній квартирі. Нині я усвідомлюю, що та освіта, яку я отримав на мікроскопічній хрущівській кухоньці - значно правдивіша і цінніша за ту, яку імениті професори втовкмачували у мою макітру протягом п'яти років. Пучиро, чєляко, каляфльори з сухарями, чураско, флян, томіжьо, млинці з акацією, хліб з грису, рижова каша з корицею, гісо… Спасибі за це моїй тітці Естелі. В кінці весни минув її день народження. Наприкінці літа мине рік, як її більше нема. Для мене вона назавжди буде ароматом розтертого в теплих долонях одинокого сухого листочка томіжя... Сьогодні Шкварка ділиться з Вами коронною стравою тітки Естелі: язиком з томіжьо, тушкованим в овочах. Цією стравою ми розпочинаємо ділитися із Вами сокровенним.
Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Аби приготувати наші фірмові мариновані перепелині яйка, перш за все ми шукаємо кілька сотень вагітних перепілок. Збираємо їх до кола, розповідаємо масні анекдоти і показуємо ряд кумедних мініатюрок. У приступі сміху перепілки одночасно несуть яйка. Таким чином, усі яєчка виходять одинакової свіжості. Полупити за раз 800 яєчок, - нелегке завдання, для реалізації якого потрібен досвід, оптимізм і незламна віра, що нині ті яйка долуплятьсяІз цим завданням ідеально порається матуся Мірта. Тим часом ми відбираємо ароматні спеції, в серці яких палаючий вогник перчика. Краємо для смаку і краси трохи морквиці, часничку, чистимо медово-солодку цибульку-саджанку. Трохи часу, любові, згаданих інгредієнтів татоматного соку і наш пікантно-томатний маринад готовий! Для впевненості, - кілька годин стерилізації (адже консервантів і стабілізаторів ми не використовуємо). Ось і все. Незвично, пікантно, закусочно... Най смакує!
Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів. Нашу мариновану цибульку ми готуємо із дрібненької цибулі-сіянки, яка перед весною набрала максимум життєвої енергії і солодкого сонячного соку. Травлячи анекдоти і співаючи патріотичних пісень, шкваркарі годинами вручну чистять цибулини. Заливаємо її нашим фірмовим кисло-солодким маринадом, зафарбованим синьою капустою у фіолетовий колір. Спробуйте цю вишукану закуску, яка може легко конкурувати із оливками чи корнішонами. Нетрадиційний, космічний вигляд фіолетової цибульки робить її незамінним інгредієнтом різноманітних канапе на патичках.
Конфітюр цибульковий, 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Класичний додаток до страв у французів, як то кетчуп в американців чи соєвий соус в китайців, готується з додаванням натурального вина. Застосовується, як додаток до сирної тарелі, страв з птиці чи поверх паштетів. Звучить безумовно трохи по-піжонськи, проте - неперевершено, навіть слів бракує, щоб описати наскільки смачно. Скуштуйте й ви! І вже буде про що побалакати, коли випадково доведеться їхати в одному купе і Юлією Висоцькою чи Джеймі Олівером. Ну, чи Рататуй випадково до мишоловки втрапить Поекспериментуйте - може, Ви відкриєте нове поєднання смаків.
Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів.Новинка!!! То є воструватий сос, проміжний між геть лагідним зеленим перцем, сосом вострим і пекельним перцем, який ми робили ще в кінці листопада-початку грудня. Було би злочином не скористатись прекрасною порою кінця весни і початку літа, коли ревінь сповнений весняного аромату свіжості. Своїми золотими руками і досвідченою головою кум Юрко вкотре втнув гастрономічного шедевра. Хто при нагоді на у вихідний день кохається у вилазці на природу, до озера, в лісок чи ба просто ставить мангал на власному подвір'ї, на якому шкваркочить свіже м'ясо, перетворюючись у амброзію... Чудовий гострий сос "Полум'яний ревінь" додасть витонченого солодкуватого аромату гостроти. Для ґаздів і ґаздинь, може дуже стати в пригоді для приготування страв, котрі потребують природної вражаючої своєю ароматністю гостроти.
Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів. Як то частенько трапляється в нашому житті, найпрекрасніші моменти життя відбуваються в дитинстві. На селі особливо. А коли це початок червня, одразу після останнього дзвінка... Попереду три місяці канікул! Погода починає тішити правдивим теплим літом, трава м'яка і насиченого, ще весняного, кольору. До перших врожаїв яблук, порічок, аґрусу, малини, вишні, черешні, груш, слив, аличі і т.д. ще доволі далеко. От тут то нам в пригоді і стає традиційний ревінь або румбамбар, як його називали ще мабуть прапрабабці моєї бабусі. В моєї бабусі був культ вирощувати все що тільки можна, від картоплі, до троянд, хризантем, півоній та гладіолусів. Тому землі оброблялось багато і дуже відповідально. Все квітло і пахло як ні в кого в селі. І румбамбар в нас був найчервоніший, найтовстіший і найсоковитіший. А під його листям я ще в десять років міг успішно сховатись навіть від дощу. І полюбляли ми його їсти в першу чергу свіжим, з цукром. Бабуся ж готувала нам з румбамбаром і пиріжки, і в борщ додавала, і в підливу. Але солодкий смак румбамбару з цукром забути неможливо. Сьогодні презентуємо вам квінтесенцію мистецтва робити традиційне варення. Мармуляда з румбамбару, це неперевершене поєднання свіжості весни і затьмарюючої солодкої насолоди. Беззаперечно сподобається панянкам і дітям. Ґоноровим чоловікам теж засмакує більш ніж. Бо для мене, наприклад, це приємний спогад дитинства, а для вас може стати новим незабутнім враженням, яке буде нагадувати про приємну пору навіть холодного зимового вечора.
Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Ми пильнуємо аби ґазди і ґаздині не тільки файно їли, але й файно готували. Спеціально для тих хто невпинно гарує і ніц не має часу на готування, ми створили абсолютно корисну річ - приправку до борщу. З нею готувати борщ можуть навіть маленькі діти.
Конфітюр з трускавок. 46 грн. за баночку 250 грамів. "Не хлібом єдиним" (с) в інтерпретації Шкварки звучить - "Не м'ясом єдиним". Солодкі конфітюри від Шкварки вже встигли завоювати серця, і тендітних панянок, і ґонорових панів. Тому ми не змогли не скористатись можливістю, яку нам надала природа, і зробили для вас солодесенький Конфітюр з трускавок. Сповнений аромату червня, ще не палючого сонця і спогадів з дитинства. Почастуйте себе частинкою безтуробного літа.
Вишневий конфітюр, 46 грн. за баночку 250 мл. Продовження традицій конфітюроробства від Шкварки.
Словничок Кільо = кілограм Слоїк = банка Пальцьопхана кобаса = ковбаса вручну напхана м’ясом, салом і додатками Вудити, вуджене, підвудити = коптити, копчене, підкопчене Вуджене на зимно = холодного копчення Кавалок = шматок, кусок Зупа, зупка (в зупці) = суп, супчик (в супчику) Баняк = велика каструля Сос = соус Вострий = гострий Мармуляда = солодке варення Пильнувати = пильно стежити, приглядати Ґазда, ґаздиня = господар, господиня Гарувати, гарує = важко/багато працювати, важко/багато працює Хлоп = простий селянин, в основному. Аналог російського “мужик”. Підгорля = частина туші трварини під горлом, звідтіля і назва. Пáланка = самогнка яку роблять на Закарпаті. Доводять її і до 70 градусів. Женуть з того що найбільше вродило і нема куди діти. Лєґуміни = всіляка цікава страва, котра робиться зазвичай на свята чи празник, тобто не кожного дня чи тижня Празник = свято в парафії в день святого на честь якого освячена церква Дефіляда = святкування Трускавки = полуниці Аґрус = крыжовник Порічка = червона смородина
Кому цікаво хто ми і звідки взялись - можете подивитись до нашої сторінки у Facebook - https://www.facebook.com/shkvarka. Там є відгуки і всіляка інша інформація.
Замовлення приймаються в приватні повідомлення або за телефоном 0685072222.
По Україні доставка Новою поштою. Оплата на картку Приватбанку або оплата при отриманні.
Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
Смачного! І на здоров'я!
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Последний раз редактировалось Кума Шкварка 02 ноя 2015 01:20, всего редактировалось 1 раз.
Кума Шкварка, вітаю! Вас дуже цікаво даже просто почитати ! Думаю на смак це буде також классно!
Дякую! Дуже приємно Будемо час від часу тішити вас гарними текстами і, повірте, дуже добрими смаколиками.
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Доброго літнього четверга! Сезон відпусток у самому розпалі. Хтось вирушає в омріяну подорож, хтось прямує на морські узбережжя, комусь до вподоби карпатські краєвиди. «Відпускників» приймають батьківські домівки, бабці і дідусі, а комусь за милу душу – дача і клаптик городу)) Наша ковбаска також розширює географію свого перебування далеко за межі України. Побувала вже у Нідерландах, Данії, Литві, Польщі, Італії, Британії, Туреччині. А тепер ще у Румунії і Болгарії (правда, мала доїхати до Туреччини та не склалось))))) А тим часом куми продовжують кулінарні експерименти, заготівлю сонячних літніх смаколиків. Цього тижня натворили абрикосового джему. Ще одна приємна і непересічна новина! В найближчому майбутньому в нашому асортименті з’явиться правдивий козячий сир від майстрів свої справи "Сирні мандри". А тим часом приймаємо замовлення на наші смаколики: Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 370 грн кільо. 35-70 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 65-80 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. М’яско, вуджене на зимно. 350 грн. кільо, 55-90 грн. за шмат. Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з аґрусу і порічок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів. Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів. Пекельний перець зелений. 50 грн. за слоїчок 250 грамів. Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Рієт з індички. 44 грн. за слоїчок 250 грамів. Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів.
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
Кума Шкварка, такий шикарний опис, що в мене вже повний рот слюнок Вітаю на Форумі!
_______________________________ Женщины могут все, просто некоторые стесняются. Я не совсем одета, если на мне нет улыбки... Amicus Plato, sed magis amica veritas (Аристотель)
N.B.! Девочки, для "спасибо", согласно Правил форума, есть кнопка поднятия репутации -
эх и так в связи с положением хочу постоянно есть,а тут еще столько вкусняшек,как только похолодает я ваш клиент
Мисс_Пирс писал(а):
-sluny- закажу смаколикив, как жара пройдет а тексты - просто удовольствие читать
З усієї відповідальністю Вам ґарантую, що наші продукти абсолютно нормально переносять спеку. Ковбаски взагалі без холодильника можуть зберігатись, баночки - стерилізовані, деякі навіть двічі.
_______________________________ Актуальний асортимент http://shkvarka.blogspot.com/ Замовлення - в ПП, e-mail: kuma.shkvarka@gmail.com, за тел. 0685072222
и я тоже закапала всю клавиатуру и просто впала в транс от описания, як файно
счас клаву вытру и буду выбирать "ковбасу пальцьопхану"
_______________________________ Невозможно быть хорошим для всех и каждого… Если одних согреет тепло вашего сердца, то другие будут рады погреться у костра, на котором вас будут жечь.
Кума Шкварка, вітаю на нашому форумі! Вас читаєш і знову хочеться до Львова, до ресторану М'яса та справедливості... Зранку дам почитати Вас чоловікові і ми Ваші покупці!
Кума Шкварка, як приємно, смачно, тепло та цікаво Вас читати!!! Пишіть ще... От як трошки стане холодніше, обов'язково прийдемо до Вас за смаковеньками
_______________________________ “My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.” Alice in Wonderland
Вітаннячко вам Перш за все хочу повідомити, що сьогодні вже відправили кілька посилочок в Запоріжжя. Тож чекайте, шановні панянки!
Сьогодні ми побили власний рекорд з кількості готової для вас продукції - у нас є майже все! Це потребувало великої дисципліни, невтомної праці і, найголовніше, великого натхнення. Останнім ви нас забезпечили сповна, дописуючи про свої враження і публікуючи світлини з нашими смаколиками. Велике вам «дякую» від кумів Михайла, Юрка і Петі! Ми зробили бекон. На цей раз трохи інший, він без шкірки - "добірний". Як каже наш кум Віталік: «нарешті це відбулось!» Великі шматки цього лєґуміна заполонили запахами усе довкола і наші сусіди вже вистроїлись в чергу))))
Цього тижня з’явився в нашому асортименті твердий козячий сир Папер від друзів із Сирних мандрів. Це справжній флагман серед козячих сирів. Його витримка - 4 місяці! Голівки сиру близько 1,0-1,1 кг, запах ніжний і приємний. Горошинки чорного перцю додають сиру пікантного запаху і смаку. А наші солодкі конфітюри, джеми і вареннячка складуть йому чудове товариство. Сир дуже добре виносить транспортування!
Серед солодких новинок: джем з чорної смородини, абрикосовий джем, вареннячко з аґрусу і порічок. Тепер маємо 7 солодких пропозицій, включаючи конфітюри з вишень, полуниць, чорниць і мармуляду з румбамбару.
Тож ось весь перелік наших лєґумінів: Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 450 грн кільо. 70-90 грн. за паличку. Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана поліська. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. НОВИНКА! Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом. 440 грн. кільо. 60-80 грн. за паличку. НОВИНКА! Бекон добірний. 300 грн. кільо, шматки від 300 грам до 3 кг. М’яско, вуджене на зимно. 350 грн. кільо, 55-90 грн. за шмат. Сальце, вуджене на зимно. 200 грн. кільо, 40-60 грн. за шмат. Сир твердий козячий Папер. 360 грн. кільо, 400 грн. за голову. НОВИНКА! Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА! Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА! Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Варення з аґрусу і порічок. 46 грн. за слоїчок 250 грамів. НОВИНКА! Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів. Полум'яний ревінь, 40 грн. за баночку 250 грамів. Пекельний перець зелений. 50 грн. за слоїчок 250 грамів. Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів. Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 грамів. Рієт з індички. 44 грн. за слоїчок 250 грамів. Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів. Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн. Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів. Маринована цибулька. 30 грн. за слоїк 250 грамів.
Зверніть увагу на спеціальну пропозицію щодо дегустаційного набору - знижка 10%. Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці, з того що є станом на сьогодні.
Чекаємо Ваші замовлення в приватні повідомлення, на електронну пошту kuma.shkvarka@gmail.com та за тел. 0685072222.
Последний раз редактировалось Кума Шкварка 31 июл 2015 00:14, всего редактировалось 2 раз(а).
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 11