Всем привет, хочу собрать одноразовое СП по электрическим обогревателям-панно, очень удобная и практичная штука! ЦЕНА в СП -410 грн. ! (нужно собрать 10 шт.)
Сайт поставщика - http://prel.prom.ua/p3375711-elektrichnij-plvkovij-obgrvach.html Сайт производителя - Описание: Дает мягкое тепло не высушивая воздух и не сжигая кислород (температура поверхности не более 75ºС) Занимает мало места и легко сворачивается Потребляет в 4-5 раз меньше энергии, чем обычные обогреватели (потребление – 400 Вт) Компактен и легко транспортируется (весит менее 1 кг) Не причиняет вреда человеку, не оставляет ожогов Безопасен: класс защиты II Может использоваться в сырых и влажных помещениях Эстетичен: ваши гости даже не поймут, что приятная картина на стене - это обогреватель Поставляется в практичной многоразовой упаковкой Оборудован термостатом (защита от перегрева) Расчитан на обогрев 15-20 м 2
Более подробная информация с сайта: Плівковий обігрівач ТМ "ТРІО" спроектований і виготовлений за новітніми технологіями із застосуванням вуглеволокна. При нагріванні вуглецевого волокна виділяється тепло, яке обігріває безпосередньо навколішнє середовище, людей і предмети. Оскільки обігрівач плівковий, то він нагрівається в протягом декількох секунд і відразу починає випромінювати тепло в навколишнє середовище.
Обігрівач ТМ "ТРІО" - дуже економічний, його споживана електрична потужність складає всього 400 Вт, легкий (0,5 кг), компактний, пожежобезпечний, підходить для застосування у вологих приміщеннях, прекрасно вписується в будь-який інтер'єр.
Обігрівач ТМ "ТРІО" сертифікований під № UA1.007.0115345-10 відповідно до з ТУ У 29.7-35052801-001:2008 і ЕО.35052801.01-КР.000.000, є всі документи.
Головні переваги: Не палить повітря, тому легко дихати, випромінює тепло як від "пічки"; Добре підходить для дому, офісу, дачі ... Застосовується для локального опалення у великих неопалюваних приміщеннях; Має невисоку температуру поверхні до 75 градусів цельсія, що виключає можливість термічних ушкоджень шкіри; Нагріває середовище, навколишні предмети, а також людське тіло. Таким чином відаючи людині тепло, якщо температура повітря в кімнаті нижче комфортної; Легкий у транспортуванні; Можна повісити на стіну чи в іншому місці, не зменшуючи об'єм приміщення!
Настінний обігрівач екологічно безпечний - він не сушить повітря, не спалює кисень, це ідеальне рішення для локального обігріву житлових, побутових та адміністративних приміщень. Якщо необхідно комфортні умови на робочому місці або на улюбленому дивані - розмістіть Плівковий нагрівач поруч. Через декілька хвилин Вам стане тепло і затишно! М'яке тепло, передане нагрівачем, має терапевтичний лікувальний ефект. Ще однією важливою перевагою настінних обігрівачів є його компактність і мобільність, він зручний для перенесення і не займає багато місця. Вирушаючи на дачу, на відпочинок або у відрядження, настінний обігрівач можна просто скрутити в невеликий рулон і узяти з собою.
Технічні характеристики: Габаритні розміри: - В розгорнутому стані, 1000 х 600 мм; - В згорнутому стані, 65 х 600 мм; Напруга електромережі, 220 В; Споживаний струм 1,8 А; Споживана ел. потужність, 400Вт; Спосіб обігріву: інфрачервоний. Робоча температура на поверхні нагрівача, 70-75 Град. Цельсія; Спосіб установки та експлуатації - настінний; Режим роботи - довготривалий; Маса обігрівача, не більше 0,74 кг Ресурс безперервної роботи 50 000 годин. Клас захисту оболонки за ГОСТ 15150-69 Ip20 Клас захисту від ураження електричним струмом по ДСТУ 3135.0-95 II Обігрівач обладнаний термодатчиком! Вбудований термодатчик дозволяє обігрівачу працювати в економному режимі, відключати його при перегріві, стрипках напруги, у випадку його падіння або випадкового накриття.
Цель СП: купить по оптовой цене Орг.сбор: 8 % Ростовки: нет Условия оплаты: предоплата на карту Приват Сроки доставки: 1-3 дня после того как мы выкупаем заказ Раздачи: Металлургов, Правый берег (по договоренности)
Оптовые цены: 425 грн. при заказе от 6 шт. 400 грн. при заказе от 8 шт. 380 грн. при заказе от 10 шт.
Девочки, при заказе старайтесь оставлять замены, в случае если этой расцветки не будет в наличии на момент заказа!
СБОР: № 1 №2 №3 №4 №5 №6
информация
СП закрыто согласно правила: 3. Если в течение месяца тема остается неактивной (т.е. нет новых сообщений пользователей/организатора), то тема закрывается и переносится в Архив тем.
Последний раз редактировалось Виктория1983 21 окт 2015 12:31, всего редактировалось 4 раз(а).
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
cтранно. там тоже нет, хотя для меня это основная и самая главная характеристика. то, что он потребляет мало = это хорошо, но толку если оно обогреет 2 метра квадратных
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Я хотела карбоновый обогреватель, но не успела купить по нормальным ценам, а сейчас они от 1500, так что... Пожалуй, попробую этот) Может, всю комнату и не обогреет, но рядом с компьютерным столом повешу, хоть не так холодно за компом будет.