Для художників, дизайнерів, декораторів і просто початківців творців, закоханих в живопис! Пропоную ретельно підібраний асортимент товарів для творчості від провідних виробників.
Для СП хотілося б запропонувати продукцію інтернет-магазину:
_______________________________ Справжня таємниця світу полягає в тому, що ми бачимо, а не в тому, що приховано від наших очей... /О.Уайльд "Портрет Доріана Грея"
ЗЖФ в соц.сетях:
Последний раз редактировалось Dominica 19 дек 2016 16:07, всего редактировалось 1 раз.
Evgeni, добре. Я до кінця наступного тижня думаю, що відкрию;) Ти, може, у форму запишись. Я там опитування зробила - кому що буде цікаво - бо мені, наприклад , фарби та холсти треба дуже.
Вчора, до речі , майже на кінцевому етапі, картина світанку
_______________________________ Справжня таємниця світу полягає в тому, що ми бачимо, а не в тому, що приховано від наших очей... /О.Уайльд "Портрет Доріана Грея"