Site Logo

Текущее время: 05 авг 2025 08:28

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 3 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Продано. Закройте темку
СообщениеДобавлено: 12 сен 2017 21:04 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 1 месяц 17 дней
Детки: redhead fawn
Медали: 33
Я люблю ЗЖФ (1) Автор статьи (1) Путешественница (4) Активный участник аукциона (3)
Вышивальный конкурс (2) Fashion battle ЗЖФ (4) Fashion battle (3) Благотворительная ярмарка (6)
Участник субботника (1) Новогоднее настроение (1) Лучший покупатель СП (2) К 10-летию форума (1)
Пасхальная медаль (1) Я люблю Україну (1) Я люблю ЗЖФ (1) Великодні привітання (1)

Очки репутации: 847
Повысить репутациюПонизить репутацию
Так хотела, так ждала ()()()() и пролетела (-hm-)

Брала на свои ОБ 94см размер М, но оказалось надо попу по-аппетитней - где то 97-98см

Выглядит как супер короткая юбка, демонстрируя ваши длинные ножки -super-
но все достаточно прилично ;) под юбкой сразу есть шортики

Цвет как на картинке- ярко-сочно-оранжевый
Матеріал: 80% поліестер, 20% спандекс
Изображение Изображение

Больше фото, инфо и отзывы:
https://ebutik.pl/product-pol-180575-Po ... isowa.html

Отзывы /если у кого переводчик не работает ;)
ВІДГУКИ ПРО ПРОДУКТ (15)
«Зручна спідниця, остудити на фітнесі, перевірте також, як вниз від спорядження для дівчаток, які хочуть, щоб приховати дрібні недоліки;) Я вибрав розмір M і шорти трохи вільно, я думаю, що S буде відповідати абсолютно дівчатам, що носять розміру між S і M пропонує .. вибирати менше ".
Анна (2017-08-20, Хелмно)
«Зроблені шорти дуже гарна якість червоно-інтенсивної дуже швидкої доставки»
Джастін (2017-08-01, Глівіце)
«Я б рекомендував»
Агата (2017-07-09, Валбжих)
«Фантастичний продукт! Колір красивий! Матеріал ідеально підходить для літа! Спідниця коротка насправді, але під шорти настільки я не проти :-)))»
MARTA (2017-06-28, Колобжег)
«Більш інтенсивний колір, ніж розміри зображення прибл. Короткий прохолодний, зручно. Я б рекомендував»
Наталія (2017-06-21, Sosnowka)
«Дуже здорово spodenko-спідницю, я шукав так довго. Shorts приховати сідниці, дуже зручно. Я б рекомендував»
Joanna (2017-06-06, Великий Венгжце)
«Ідеально підходить для літа, слизький матеріал, приємний на шкірі, дуже коротким.»
КАРІНА (2017-04-10, Хожові)
«Хороший продукт, відмінно підходить для тенісу і не просто чудово»
Моніка (2016-08-21, Каньчуга)
«Інтенсивні троянди дуже приємно носити S S пропонує, дати спідниці назад в шорти до середини стегна і злегка затемнити сідниці без турнікета гуми стегна»
Joanna (2016-08-15, Вроцлав)
«Більш інтенсивний колір, ніж картина досить фіолетовий, розмір S підходить для носіння S, трохи менше, шорти злегка простежено до сідниць, ніяких гумових смуг на ногах»
Joanna (2016-08-13, Вроцлав)
«Супер żarówiasty канарки колір, розмір S підходить для S, але носити коротку спідницю Troszke»
«На жаль зображення для іншого кольору - темно-море було замовлено Балтійське море, а не на картинці, як синій, розмір S підходить для S, але носити коротку спідницю Troszke»
«Колір, стиль, і перш за все мега комфортною - супер-тренінг N;)»
Аліса (2016-08-12, Кельце)
«Розмір L ідеально підходить для мене, так що я думаю, що якщо ви не можете сміливо брати свій розмір. Відтінок жити трохи темніше, ніж картина, більш żarówiasty, але як і раніше велика. :) Це цікаво подивитися кросівки і кросівки :) Я б хотів Я замовив тільки один, може штовхнути до інших кольорів <3 "
Магдалена (2016-07-14, Варшава)
«Дуже красивий, яскравий колір, хороший матеріал, розмір M якраз вчасно. Я рекомендував би. Не соромтеся. Це.»
Arleta (2016-06-29, Тихи)

Последний раз редактировалось Nezabarom 18 сен 2017 06:38, всего редактировалось 1 раз.

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Продам new юбка-шорты для смелой и спортивной M/L - Пол
СообщениеДобавлено: 13 сен 2017 08:40 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 6 месяцев 8 дней
Медали: 3
Я люблю ЗЖФ (1) СуперМама (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 452
Nezabarom,бронь. Я заберу -flo-

Когда женщины становятся умнее, мужчины называют их расчетливыми. А когда их расчеты оказываются точнее, чем мужские, - стервами....

Заголовок сообщения: Re: Продам new юбка-шорты для смелой и спортивной M/L - Пол
СообщениеДобавлено: 13 сен 2017 08:48 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 10 месяцев 17 дней
Семья: самая лучшая
Детки: Два сыночка
Медали: 1
Я люблю ЗЖФ (1)

Очки репутации: 87
Тоже постою

Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 3 ]