ВІДГУКИ ПРО ПРОДУКТ (15) «Зручна спідниця, остудити на фітнесі, перевірте також, як вниз від спорядження для дівчаток, які хочуть, щоб приховати дрібні недоліки;) Я вибрав розмір M і шорти трохи вільно, я думаю, що S буде відповідати абсолютно дівчатам, що носять розміру між S і M пропонує .. вибирати менше ". Анна (2017-08-20, Хелмно) «Зроблені шорти дуже гарна якість червоно-інтенсивної дуже швидкої доставки» Джастін (2017-08-01, Глівіце) «Я б рекомендував» Агата (2017-07-09, Валбжих) «Фантастичний продукт! Колір красивий! Матеріал ідеально підходить для літа! Спідниця коротка насправді, але під шорти настільки я не проти ))» MARTA (2017-06-28, Колобжег) «Більш інтенсивний колір, ніж розміри зображення прибл. Короткий прохолодний, зручно. Я б рекомендував» Наталія (2017-06-21, Sosnowka) «Дуже здорово spodenko-спідницю, я шукав так довго. Shorts приховати сідниці, дуже зручно. Я б рекомендував» Joanna (2017-06-06, Великий Венгжце) «Ідеально підходить для літа, слизький матеріал, приємний на шкірі, дуже коротким.» КАРІНА (2017-04-10, Хожові) «Хороший продукт, відмінно підходить для тенісу і не просто чудово» Моніка (2016-08-21, Каньчуга) «Інтенсивні троянди дуже приємно носити S S пропонує, дати спідниці назад в шорти до середини стегна і злегка затемнити сідниці без турнікета гуми стегна» Joanna (2016-08-15, Вроцлав) «Більш інтенсивний колір, ніж картина досить фіолетовий, розмір S підходить для носіння S, трохи менше, шорти злегка простежено до сідниць, ніяких гумових смуг на ногах» Joanna (2016-08-13, Вроцлав) «Супер żarówiasty канарки колір, розмір S підходить для S, але носити коротку спідницю Troszke» Joanna (2016-08-13, Вроцлав) «На жаль зображення для іншого кольору - темно-море було замовлено Балтійське море, а не на картинці, як синій, розмір S підходить для S, але носити коротку спідницю Troszke» Joanna (2016-08-13, Вроцлав) «Колір, стиль, і перш за все мега комфортною - супер-тренінг N;)» Аліса (2016-08-12, Кельце) «Розмір L ідеально підходить для мене, так що я думаю, що якщо ви не можете сміливо брати свій розмір. Відтінок жити трохи темніше, ніж картина, більш żarówiasty, але як і раніше велика. :) Це цікаво подивитися кросівки і кросівки :) Я б хотів Я замовив тільки один, може штовхнути до інших кольорів <3 " Магдалена (2016-07-14, Варшава) «Дуже красивий, яскравий колір, хороший матеріал, розмір M якраз вчасно. Я рекомендував би. Не соромтеся. Це.» Arleta (2016-06-29, Тихи)