Молитвы лучше переписать конечно своей рукой и читать с листика, а не монитора.
Цитата:
Молитва матері, яка виношує дитину
Я прославляю Тебе, Небесний Отче, Боже – Творче, бо Ти вчинив великі речі в мені і народиться з мене дитина, плід любові, яку Ти благословив. Ісусе, Сину Божий, Ти, який дозволив мені поклонятися маленькому крихітному Тобі на сіні, жертвую Тобі свою дитину, Твого брата/сестру. Збагати його/її чудесними природними дарами і ласкою. Нехай він/вона буде нашою радістю на землі, а у вічності Твоєю славою. Святий Духу, покрий мене Своєю тінню протягом усіх цих місяців чекання, щоб нічого злого не могло статися з моєю маленькою дитиною і щоб його чи її душа були готові стати твоєю святинею у Хрещенні. А Ти, Маріє, Царице матерів, допомагай мені, молю Тебе, у час народження моєї дитини. Я приймаю, починаючи вже зараз, усяке терпіння, що може прийти, і прошу Тебе пожертвувати його Богові заради моєї дитини. Мій святий ангеле – хоронителю і святий ангеле – хоронителю моєї дитини, стережи нас обох. Амінь.
Цитата:
О, Преславная Матерь Божия, помилуй меня, рабу Твою, и прииди ко мне на помощь во время моих болезней и опасностей, с которыми рождают чад все бедные дщери Евы. Вспомни, о Благословенная в женах, с какою радостию и любовию Ты шла поспешно в горнюю страну посетить сродницу Твою Елисавету во время ея беременности и какое чудесное действие произвело благодатное посещение Твое и в матери, и в младенце. И по неисчерпаемому благосердию Твоему даруй и мне, уничиженней рабе Твоей, разрешитися от бремени благополучно; даруй мне сию благодать, чтобы дитя, покоящееся теперь под моим сердцем, пришедши в чувство, с радостным взыгранием, подобно святому младенцу Иоанну, поклонялось Божественному Господу Спасителю, Который из любви к нам, грешным, не возгнушался и Сам стать Младенцем. Неизглаголанная радость, которою преисполнилось девственное Твое сердце при воззрении на новорожденного Твоего Сына и Господа, да усладит скорбь, предстоящую мне среди болезней рождения. Жизнь мира, мой Спаситель, рожденный Тобою, да спасет меня от смерти, пресекающей жизнь многих матерей в час разрешения и да причтет плод чрева моего к числу избранных Божиих. Услыши, Пресвятая Царице Небесная, смиренную мольбу мою и призри на меня, бедную грешницу, оком Твоея благодати; не постыди моего упования на Твое великое милосердие и осени меня. Помощница христиан, Исцелительница болезней, да сподоблюсь и я испытать на себе, что Ты — Матерь милосердия, и да прославлю всегда Твою благодать, не отвергшую никогда молитвы бедных и избавляющую всех призывающих Тебя во время скорби и болезней. Аминь.
Цитата:
МОЛИТВА О БЛАГОПОЛУЧНЫХ РОДАХ Пресвятая Дево, Мати Господа нашего Иисуса Христа, яже веси рождение и естество матере и чада, помилуй рабу Твою (имя) и помози в час сей да разрешится бремене своего благополучно. О всемилостивая Владычице Богородице, яже не потребовала еси помощи в рождении Сына Божия, подаждь помощь сей рабе Твоей, помощи требующей, наипаче же от Тебе. Даруй ей благомощие в час сей, и младенца иже имать родитися и внити в свет мира сего сподоби в благопотребное время и умнаго света во святем крещении водою и духом. Тебе припадаем, Мати Бога вышняго, молящеся: буди милостива мати сей, ейже прииде время быти мати, и умоли воплотившагося из Тебе Христа Бога нашего, да укрепит её силою Своею свыше. Аминь.
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Я знаю совсем коротенькую: Богородица дева радуйся, благодатная Мария Господь с тобой, благословенна ты в женах, благословенен плод чрева твоего, яко Спаса родила еси душ наших. Аминь.
Я знаю совсем коротенькую: Богородица дева радуйся, благодатная Мария Господь с тобой, благословенна ты в женах, благословенен плод чрева твоего, яко Спаса родила еси душ наших. Аминь.
это моя любимая молитва! Мне она кажется такой красивой... Наверно, что называется, "моя"!
А я с самого начала беременности читаю такую молитву: Тело растит плод силой Господнего блага и я прошу Господа не отменить чудо рождения нового и дать мне сил выносить до срока чадо мое желанное. Пусть укроет Господь его от неблагих влияний и не даст мне опасных путей, что бы не помешать правильному распределению сил жизненных. И развитие не будет искажено и нарушено, ибо Господа рука поможет мне и в нужный срок явит в мир того, кто под сердцем моим. Аминь.
«Пресвятая Дево, Мати Господа нашего Иисуса Христа, яже веси рождение и естество матере и чада, помилуй рабу Твою (имя) и помози в час сей да разрешится бремене своего благополучно. О всемилостивая Владычице Богородице, яже не потребовала еси помощи в рождении Сына Божия, подаждь помощь сей рабе твоей помощи требующей, наипаче же от Тебе. Даруй ей благомощие в час сей, и младенца иже имать родитися и внити в свет мира сего сподоби в благопотребное время и умнаго света во святем крещении водою и духом. Тебе припадаем, Мати Бога вышняго, молящеся: Буди милостива мати сей, ейже прииде время быти мати, и умоли воплотившагося из Тебе, Христа Бога нашего, да укрепит ю силою своею свыше. Аминь.»
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin