Девочки, как вы сейчас заказываете с Алиэкспресса? Не могу провести платёж, выдаёт постоянно ошибку
Ошибка 29, ужесточение для прифронтовых территорий. Из адреса везде убираем слово Запорожье, оставляем индекс свой, улицу свою, город Киев (как и до этого). Только не путем редактирования, а старую карточку адреса удалить, новую создать. Оплату должно пропустить.
После этого вместо ошибки 29 ещё может появиться "заказ не удался по соображениям безопасности аккаунта", тогда писать в техподдержку, они в течение часа сейчас всем такое исправляют. С 12 июля пока решается так (некоторым помогает смена банковской карты, но в основном нет)
Twist Не допомагає нова картка з адресою, без Запоріжжя. Стару картку видалила, кукі почистила. Ніяк.
А зовсім не дає з тим же кодом помилки чи вже з іншим формулюванням? Мені виправлення адреси дало можливість робити замовлення, але без знижок, ніяких підвищених монет, купонів, choice (але то були останні дні євро, і навіть це було за радість, бо треба було витратити всі залишки накопиченого за івент, бо згорять). А потім я через підтримку повернула можливість замовляти із знижками.
Але все це робилося 2 тижні тому, можливо, зараз вже якісь інші нюанси
Twist Як і було: Payment Failed Transaction failed. We can't process this payment right now. Reference code: CSC_7200029 Please try another card or payment method.
Мені там не так щоб важливе, тому я собі вирішила спробувати пізніше. Коли воно само виправилося. Але прикро. І карту і валютну, і доларову пробувала.
При всьому цьому, оце зараз подумала, я сплачую, будучи на мобільному інтернеті з вимненим гео, я його системно ховаю з інших причин, від інших сайтів.
Ошибка 29, ужесточение для прифронтовых территорий. Из адреса везде убираем слово Запорожье, оставляем индекс свой, улицу свою, город Киев (как и до этого). Только не путем редактирования, а старую карточку адреса удалить, новую создать. Оплату должно пропустить.
Я так и сделала, спасибо большое! Единственное, включала еще ВПН и все получилось! Без ВПН не проходила оплата.
vik, розкажіть, будь ласка, а як Ви оформили посилку? Як заповнили доставку? треба теж обирати іншу область?
вибачте, не зможу допомогти. я в Києві. тут без проблем оформлюється посилка
lotos писал(а):
Кто-нибудь заказывал с Temu? Поделитись впечатлениями.
хочу добавити в свій відгук: розмірна сітка велика і відповідає заявленому є жіноче взуття 27см... ( 42й повний розмір, на хвилинку) і платячка на розмір пишної пані
_______________________________ Не бери дурного в голову, а важкого — в руки
Кто-нибудь заказывал с Temu? Поделитись впечатлениями.
я замовляла. якість різна, як з будь якого китайського сайту. Доставка до 3-х тижнів, зручно те, що всі товари у одній посилці. Замовляла 2 рази, обидва рази прийшло на Міст Експрес.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Natyska писал(а):
vik, розкажіть, будь ласка, а як Ви оформили посилку? Як заповнили доставку? треба теж обирати іншу область?
я написала адресу друзів у Київі. Коли перше замовлення відправили, прийшло посилання, за яким я вибрала відділення для доставки, у місті Запоріжжі.
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/