Алена МВД, тоже в Ашане видела недавно, еще думала ребенку взять, но решила, что ей пока опасно. А от нее есть какой-то эффект? Я почему-то скептически к ней отношусь, она мне видится больше для развлечения, чем серьезных тренировок
Алена МВД, тоже в Ашане видела недавно, еще думала ребенку взять, но решила, что ей пока опасно. А от нее есть какой-то эффект? Я почему-то скептически к ней отношусь, она мне видится больше для развлечения, чем серьезных тренировок
наверное она больше для талии идет видела в СП у Лили (зефирки) была, кому надо можно там поинтересоваться
конечно - ТАЛИЯ и пресс и достаточно серьезный тренажер: чтоб понять, нужно попробовать, стоя на месте, разворачиваться то в одну, то в другую сторону корпусом. При этом бедра не двигаются
Алена МВД, честно говоря, уже не помню, но вроде больше 50 грн и меньше 100 грн, может около 70 грн.... я вот помню в своем детстве такую штуку, воспринимала ее как развлекалку, надо попробовать сейчас ради эксперимента
Алена МВД, я буквально на днях заказывала в одном инет-магазине гантельки по 1 кг с покрытием из неопрена(оно специальное, чтоб не скользили руки - оочень понравилось) 2 шт = 70 грн+доставка за мой счет. С обычным покрытием были на кидстаффе. Ещё заказывала фитбол там (90грн) с АБС системой 75см. Всё вместе с доставкой НП и наложкой вышло в 199 грн (39 грн доставка). Если интересно - скину ссылочку в ЛС
Стрічковий еспандер представляє собою компактну еластичну стрічку з латексу у вигляді кільця. Навантаження забезпечується за рахунок опору, який виникає при розтягуванні гумки. Цей дуже простий і доступний інвентар неймовірно функціональний і ефективний! Ви можете робити з ним звичні вправи, але з набагато більшою користю для м'язів. Під час занять з фітнес-гумкою ви зможете легко регулювати навантаження за рахунок амплітуди розтягування. Крім того, цей міні-еспандер не шкодить скелетній мускулатурі і суглобово-зв'язковому апарату.
Гумки для фітнесу забезпечать вам:
Підвищення сили і пружності м'язів; Поліпшення якості тіла; Зміцнення м'язового корсету; Мінімальний вплив на суглобово-зв'язковий апарат
Стрічкові еспандери мають безліч назв: фітнес-гумки, гумові петлі, еспандер-кільце, міні-стрічка, еспандер для ніг, mini band, resistance band, resistance loop. Тому якщо ви будете шукати тренування або планувати покупку, врахуйте, що цей фітнес-інвентар не має єдиної назви.
Стрічковий еспандер має кілька рівнів навантаження в залежності від жорсткості гуми: м'який, середній, жорсткий, дуже жорсткий. Кожному рівню відповідає певний колір стрічки, причому колірний набір залежить від виробника. Якщо ви вирішили придбати фітнес-гумки, то краще відразу купити цілий набір з декількох гумок різного опору. Це не тільки допоможе вам тренувати кожну групу м'язів відповідно до необхідної навантаженням, але одночасно виконувати вправи на рук і на ноги.
Я хочу себе купить, но никак не дойду до магазина. Очень часто на разных видео-тренировках вижу, как вместо гантель используют эспандер, очень удобно. Сделал меньше ленту, больше усилий для выполнения.
Меланья, я собі купила кілька тижнів тому. Фірми U-POWEX. Настрій був такий - я це все однією лівою. Але ні. В наборі їх п"ять, я три взагалі не використовую - вони мені як мертвому кадило. Взагалі не відчуваю. Рівень "heavy" мені відчутний і зручний, а від "х-heavy" хочеться провалитися в пекло. М"язи відчуваю, втома від цих тренувань подібна втомі з повноцінного залу, кріпатура також. Про результати казати не буду, бо це не єдині мої фізичні навантаження і я тільки почала.