Я помню, лет шесть - семь назад, девушка потеряла сознание на тренировке. Не помню уже деталей, но суть такова, что девушка сама не знала о своей болезни... нагрузки спровоцировали обморок... тренер и администрация перепугались, их можно понять. Скорая забрала. Слава Создателю все обошлось!
_______________________________ Все, что мы есть - это результат наших мыслей. Будда.
Є така приказка - собаку з'їв, а хвостом вдавився. Вона про мене.
Маю досвід співпраці з чотирма персональними тренерами. Ні слів, ні емоцій. Одні думки і ті матом. Відразу хочу наголосити - може то мені так щастить, тому сильно не переймайтесь.
Якщо коротко. Всім було начхати на моє здоров"я. Різною мірою чхання, але тим не менш. Хтось забив взагалі, хтось зрідка мацав мій пульс, хтось реагував на мої побажання, але рівно на одне заняття, потім забував сердешний, напевно. Як підсумок - болі в суглобах, запаморочення, нудота... це не весь список моїх післятренувальних відчуттів. Ні, так було не кожного разу, але ось.
Тренер не зацікавлений в результаті. Дехто вигадував програму тренування на ходу, тобто не пам"ятаючи, що було минулого разу. Іноді мені здавалося, що я роблю одне й те саме, і зміцнюю одні й ті ж групи м"язів, ігноруючи інші. Дехто міг дати завдання і відійти у справі, залишивши твою техніку на твою ж совість. Нажаль, совісті в мене малувато. А дехто просто любить поговорити, розповісти як там у нього/неї справи, і все це за твої гроші.
Вишенка на торті - результати. Перше, що я хочу сказати - змінювала я їх один за одним, без перерви, і кожен наступний казав "ви вперше займаєтесь персонально? ні? щось непомітно". Друге. Я особисто якісні зміни свого тіла помічала. З"явився рельєф, зміцнилися певні м"язи, схудла в потрібних місцях. Але тренуватися більше двох років (я рахую загалом) з тренером і мати такі результати - це просто смішно. Хемсворт за 5 місяців в Бога грому розкачався. А я стала лише трішечки красивіша. Вважаю, то не коштувало своїх грошей.
Висновок такий. В нашому місті цей ринок працевлаштування досить великий здоровенний. Але! Дійно професійних тренерів - раз, два, та й годі. Я займалась в трьох різних клубах, це не проблема одного клубу. Просто до фіга невігласів у цій сфері. Нажаль.
Стосовно себе, оцінюючи зараз, беземоційно і тверезо - я лише витратила час і гроші. Дякувати богу, я вже сама досить розумна. Якщо повернуся в качалку - буду займатись самостійно.
Мой общий стаж занятий в зале 6 лет. Первый год я жирная и закомплексованная после родов скиталась по залам. Тоже с персональными тренерами. И практически ничего не происходило. Потом мне посчастливилось встретить "того единственного" Я до сих пор тренируюсь с ним ( С двумя перерывами на мои операции и одну его поездку за границу) и понимаю, что это на всю жизнь. Нет, мне не жалко денег и да, я уже почти все знаю и могу сама. Но это моя поддержка, опора, друг и психолог. Здоровье у меня фигня полная. Нет одной доли щитовидки (потому гормоны пытаются сами контролировать массонабор ) и хронический эпикондилит локтя. Болючая штука, скажу я Вам. Но при всем этом я полноценно тренируюсь и развиваюсь.
вот и я ищу персонального тренера. но пока дальше разговоров не идет, потому что НИКТО!!! не спрашивает о здоровье "пациента" а это, я считаю, должен быть первый вопрос. Конечно я ищу тренера в ближайший клубах, может быть в тонусе или адреналине и есть толковый, но ездить мне туда не хочется. На примете один мальчик, слежу за его тренерской деятельностью в фейсбуке и вот пока что он мне онлайн нравится намного больше, чем оффлайн все остальные.
Pussycat, Юльчик, это кто?? Я тоже перебрала все ближайшие клубы но пока не нашла
_______________________________ “My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.” Alice in Wonderland
Mummy-yammy, Костя, клуб на БШ может психанем и поедем?
Лучше тогда уже в Арлекс :) Раз уже ехать в город. Мне там очень-очень девочку советовали. Но я как представлюююююю
_______________________________ “My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.” Alice in Wonderland
Это в здании 77 завода. Он не так давно открылся этот клуб.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Меланья,Pussycat, и я теперь хочу следить за Костей.. И имя такое... сексуальное
Як каже мій чоловік, проблема усіх тренерів у тому, що вони стали тренерами, не маючи полі.освіти часо-густо людина сама підкачалась і думає, що може і інших тренувати! Мій чоловік працює тренером і я ще жодного дня не бачила, щоб він щось нове не читав, дивився відео тренувань різних. І постійно чую, як він картає себе за перші роки роботи, бо тоді був сам такий, як зараз половина тренерів. Таким, що й покалічити міг з незнання