Nochenyka, вот и на меня кефир тоже так отличненько действует, особенно в первые дни Мне много не нужно, лишь слегка перед новым годом в форму вернуться, а то зима-холодно-чаёк-с-печеньками-попа-растёт
купила я мелену корицю а вона смердить клопами, і це відчула, коли вже насипала в стакан з кефіром і перемішала, пью а смак брр, тепер мені навіть кориця не подобається Зробила собі заготовку для такого напою, 200 г імбиру перетерла на тірці, один лимон дрібненько порізала і змішала все з трьома столовими ложками меду, поставила в холодильник, і тепер в чашку 200мл наливаю теплу кипячену воду і одну чайну ложку суміші і напій готовий корисний і швидко готується
Cattleia,там того меду трішки зовсім, лишати себе всього заради схуднення не можу, я трішки вживаю і мед і цукор, я ж не буду все життя худнути і не їсти мед, а ввечері я пю просто кефір без кориці