Меланья,зроби гуакамолє з авокадо, як радили сіль, перець, лимонний сік, Тільки ще додати помідори дрібно порізані. І на тост. Авокадо повинен бути м*яким, щоб Легко виделкою розім*яти можна було.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Меланья, беру звичайні зелені. Відразу кілька, кладу в холодильник, потім дістаю на пару днів, щоб воно полежало в кімнаті і достигло. Останнє в мене лежало днів п'ять, все забувала про нього. Достигло)))
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Девочки, как едят руколлу? Купила большой пук, в блюда добавлять опасаюсь, т.к. горчит, накрошила прилично в салат - мне вроде ничего, а у ребенка такая потом рукольная отрыжка была, ужс... Просто жевать как-то грустно, хотя и не противная вроде, ароматная. А пучок все не уменьшается
С чем-то я ее спутала, кажется, чет другое хотела взять. Или слишком взрослая попалась... Пора возвращаться на микрозелень.
Twist, обожнюю руколу! Їм і просто так, і додаю в салат з суміші салатів) І навіть просто з пекінкою можу змішати, полити бальзаміко і якщо є пармезаном притрусити
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко