Рябинка, в мене такий з січня. Для манікюру норм, для педікюру його потужності не вистачить. Всі насадки в комплекті - фігня (як у всіх "китайцях"), треба купувати інші. Для зняття і апаратного манікюру його вистачає. я нібито і задоволена, але б з плином часу б взяла кращий))
Рябинка, перший симпотніше, і потужність хоч і "написана", а не реальна, але все ж більша Я задивляюсь на професійні, типу Маратон, котрими працюють, а не десять нігтів раз на три-чотири тижні роблять, але ж коштують вони негуманних грошей, тому лише дивлюсь)
Фрези брала в бьютипроф (здається , в Ашані, навпроти кас) і в магазині на Металлургів. Якісь звичайні: Білорусь, Росія (вони гривень 30-35 коштують), для зняття в мене кераміка (160-180 грн)
по формі: пламя різних розмірів, чєчєвица (сочевиця ), для затьоків - голкоподібна фреза, але то лише власним досвідом, може у вас вийде і круглою фрезою знімати кутикулу, я ріжу ножицями (комбінований манікюр), бо десь-щось не так роблю для апаратного dntknow
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
П.С. категорично мені не сподобався корундовий конус. Я його купила одним з перших (тобто без досвіду) і на чоловіку потренувалася ((( 8 з 10 пальців були у пропилах (не глибоких, але ж я їх бачила і знала, що це моя робота),і один палець собі пропилила Я взагалі не зрозуміла, як це зробила. Цей конус в мене так і лежить, але користуватися ним я не ризикую, бо іншими насадками про пропили не згадую
Рябинка, окрім обертів 25-35 тис., ці машинки відрізняються саме потужністю 15 і 45Вт Я це розумію, як можливість "продовжувати працювати на виставлених обертах, не гальмувати і не буксувати" на гелі, шкірі на ногах і т.д. Просто я дивлюся на те, як працюють проф.машинками: оберти нібито менші, але машинка веде себе зовсім інакше
Mashali, спасибо, не очень понятно, это похоже нужно пробовать все. Но это естественно, чем дороже, тем лучше, понять бы нужно ли это в домашних целях...
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
В мене старі теж якісні , років 5 зі мною були. а нові жахливі, навіть сам метал гіршої якості, більш м’який . Можливо і брак на виробництві , але мені від того не легше, терміново потрібно нові купувать.