Врач заболел. Такой форс мажор. Выздоравливайте! И не берите в голову. Все пройдет и это тоже.
_______________________________ Я очень редкий исчезающий вид женщин- у меня СВОИ ногти, брови, волосы , ресницы, губы и даже все остальное. Где там красная книга?)))
Ми кров з вени малому ще не здавали, а от ЗАК тільки тут, бо беруть з пальця і з ланцетом проблем взагалі нема - дитина не плаче майже зовсім. Соскоб від кабінету, де здають кров - 50 метрів по коридору та через перехід. Дивує тільки, що коли здаєш кров в лабораторії дорослої 6ої лікарні - ніхто нічого не просить - ні спирту, ні рукавиць. А тут кажуть, що треба нести.Хоча ж здається підпорядковуються що дитяча, що доросла одній 10й лікарні Зручно, що аналізи вже того ж дня о 2-3 годині. Ну і побажання лаборантам, що читають - не треба казати 4-річній дитині, що якщо буде плакати, то таких забирає поліція - це дурість така ж сама, як "прийде доктор та зробить укол". Бо я, наприклад, дитину вчу, що поліція не карательний орган.
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Бесплатно- контактные по очагу ВГ в облСэС по направлению инфекциониста. В гепатоцентре дешевле , чем в платных лабораториях. Например , иммуноглобулин G вирусного гептита С -40грн. Если что то серьезное, лучше обратится в Гепатоцентр и обследоваться там...
_______________________________ Я очень редкий исчезающий вид женщин- у меня СВОИ ногти, брови, волосы , ресницы, губы и даже все остальное. Где там красная книга?)))
Гепатоцентр находиться в областной инфекционной больнице.
Nushenka, во дворе детской областной есть одноэтажное здание, со стороны проспекта - Клиника дружня до молоди, а в ней лаборатория Брайт-био, вот у них и можно сдать 80 грн+22 забор, но это уже в понедельник утром.