Minutka, я их готова отдать каждое утро в 5 утра! И когда орхидею скинули, и когда фиалки летят с подоконника.... одна еще периодически простывает (нос заложен, хрипит чуток) и надо ходить в больничку, сдавать кровь, давать антибиотик и она не так слышит запахи, как следствие ходит в туалет не туда. Но отдать пока не светит, потому что границы закрыты, а хозяйка угадайте где?
Но да, все равно любим, они невозможно ласковые, никогда не выпускают когти, ручные, можно тискать бесконечно.
ksyunyaD30, вот это пузико у вас )))
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
ksyunyaD30,он прекрасен здоровья мальчику Мы все-таки решили чикнуть фаберже у нашего гулянки, но он свалил из дома через балкон, шлялся 5 суток, пришел худой, а теперь какую то хрень подцепил, вылечим и поедем к доктору теперь точно
_______________________________ Мені є, що втрачати, є кого любити. І я сильно ціную те, що люблю!
От все-таки, котики, як і люди пізнаються в порівнянні)
Вже три тижні у нас живе нова киця і вона абсолютно інша в порівнянні з Касею. Вона дуже говірлива, багато розмовляє, відповідає голосом на звернення до неї, носить мишей в роті і кличе кошенят (нас? Касю?). Вона ніколи не сердиться на нас, вона завжди мурчить у відповідь і від першого доторку заводиться наче трактор. Вона на кожен прояв ласки відповідає стократно. Не те, що принцеса Кася, яка ніколи сама перша підійде хіба що вас не було вдома два дні й три ночі))) Просто небо і земля. З позитивного — вже не б'ються, навіть граються! Зося менше сидить під диваном. Хоча і сидить таки. Може життя на вулиці навчило ховатися( І на різкі рухи та звуки дуже болісно реагує, відразу ховатися(
* За визначенням ветеринара Зосі близько двох років, така товстенька плюшка, пуз наче вона ось-ось народити має. Ніяк не звикну)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
на різкі рухи та звуки дуже болісно реагує, відразу ховатися
Ир, наша уже почти 2 года с нами живет, но до сих пор боится громких звуков. Допустим, ест, я рядом из шкафа достаю кастрюлю и что-то там стукнуло - кошки уже на кухне нет. При этом она не боится громкого голоса, она вообще ничего не боится, но от любого стука - бежать
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
на різкі рухи та звуки дуже болісно реагує, відразу ховатися
Ир, наша уже почти 2 года с нами живет, но до сих пор боится громких звуков. Допустим, ест, я рядом из шкафа достаю кастрюлю и что-то там стукнуло - кошки уже на кухне нет. При этом она не боится громкого голоса, она вообще ничего не боится, но от любого стука - бежать
нашему 7,5 лет и такая же реакция на громкие и незнакомые звуки
_______________________________ оскільки всім не догодиш, тоді обмежемось собою
Minutka,Ксюха, дівчатка, я розумію. Можливо не так пояснила. Грається малий з нею мишкою, що прив'язана на палицю і зробив крок вперед, а вона кидає гру і під диван. Або йде до мене нявчить, протягую руку погладити - вона сахається в інший бік. І це при тому, шо я тихенько і лагідно до неї говорю в цей час Оце мала на увазі
Звичайних голосних звуків і я злякатися можу, ну якшо каструля впаде раптом поруч
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
mangust, то мене пузік збиває з пантелику) Треба якось її сфотать з животиком беремчастим. Схудла у нас аж на 100 грамів Лікар сказав на дієту посадити.
Вона дуже говірлива, багато розмовляє, відповідає голосом на звернення до неї, носить мишей в роті і кличе кошенят (нас? Касю?). Вона ніколи не сердиться на нас, вона завжди мурчить у відповідь і від першого доторку заводиться наче трактор. Вона на кожен прояв ласки відповідає стократно.
Это про нашу Эру)))
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс