Cattleia, пьет вода всегда есть, я пристально слежу и меняю на свежую, т. е. такого чтоб пустая коробочка была не бывает у нас никогда. Когда на более дешёвых кормах была бегала чаще, а сейчас вот так. Корма сухого съедает 2кг за 1 месяц, пьёт понемногу. Раз в сутки большую лужу сделает и все.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
У нас за пів року життя вже третій корм Заводчиця годувала Роялом, я одразу вирішала що це не мій корм, склад не подобається. Купила Nutram(годували нашу колишню собаню ним і все було ок), місяць я давала малій його і місяць боролася з нормальним стулом. Врешті решт вирішила змінити корм, вибір зупинила на Orijen, там такий склад, щоб сама їла А пахнеее як Їмо його вже майже два місяці-політ нормальний
Всім привіт, оновлю темку Хочу підібрати для своєї киці новий корм, годувала пуріною, потім хоум фуд. Зараз хочу знайти щось краще. В зоомагазині запропонували nutram, але кішка його дуже погано їсть, точніше їсть, коли вже нічого більше не даю і треба. Хоча після тижня годування шорстка стала більш м'якою.
Думаю зараз за Brit care. Купила їй на пробу 400 г, їсть. Змішала його трохи з nutram, бріт весь з'їла, нутрам залишився(( Може в когось ще є поради по корму?
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Shateno4ka, якщо їй сподобався Бріт, навіщо шукати щось ще? Яле подивіться десь через місяць. По досвіду з собаками мені особисто не подобається, як собаки виглядаюсь на Бріті. Спостерігала не своїх собак, у мене великий досвід спілкування з чужими
Моєму коту вже 1.5 роки, він так і не їсть сухий корм взагалі. Їсть лише курче філе і проплан шматочками в соусі один єдиний вид (там щось типу для кращої роботи кишківника)
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
У меня обычная уличная кошка, сухой корм не жреть... только влажный. Куриное филе, я думаю, тоже бы жрала, если бы давали. Синиц в гнезде уже караулит, думаю скоро им хана Не понятно зачем вить гнездо там где эта тварюка? Каждый год одно и тоже... . Природа
Shateno4ka, у нас теж з'явилось кошеня. Теж у пошуках та виборі корму. Багато хто радять Бріт. Запах туалету не дуже, але склад не поганий. Не холістик, але дуже не погано. Роял і про план не радять, роял багато зерна, про план кажуть став гірший. Нам радили Санабель, Йозеру, хілс. Взяли на пробу Бріт, побачимо як буде. Хотіла спробувати Оптіміл, відмовили