На Бабурке по моему самый нормальный Зооленд. А вообще я покупаю через интернет в Зоотоварах, там от 400 грн доставка бесплатная и выбор кормов намного больше, чем в любом Запорожском зоомагазине.
Мы покупали рыбок и все к ним в магазине на Победе, это чуть дальше остановки Тюленина. Выбор огромный, цены вменяемые. Меня обслуживал хозяин магазина, он просто ас в своём деле.
Привіт! Маю золотистого ретривера, йому 4 роки, і хочу змінити корм на щось якісніше. Чув багато позитивного про Farmina N&D, особливо про варіанти з ягням або рибою. Кажуть, він добре впливає на шерсть і загальне здоров’я.
Знайшов цей корм у магазині Scooby – там великий вибір і безкоштовна доставка. Перед замовленням хочу почути відгуки від тих, хто вже годує своїх собак Farmina.
Як собаки реагують на цей корм? Чи вистачає їм енергії? Чи не було проблем із травленням? Буду вдячний за поради!