У першому жовтневому посткросингу приймає участь 68 дівчат!
Хочу подякувати кожній учасниці! Багато тепла було подаровано під час обміну листівками
Якщо ви вже отримали листівку, прошу поділитися своїм враженням в темі (тим, хто цього ще не зробив), або хоча б відписатись мені у приват
Наступний поскросинг буде Новорічним і стартує зовсім скоро! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбудеться окремий проект
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажанням, але краще рекомендованим листом.
Как же я жалею, что не отправила заявку на посткроссинг, вот честно, я была бы рада любой открытке, ведь это знак внимания, старания, да и просто большая приятность.И вот точно бы не фукала то, что мне пришло, а тем более не фукала то, что мне даже не пришло( я про Днепрогес, да ), я бы даже побажання не писала в теме, люблю сюрпризы. И я в недоумении от некоторых комментариев уже
Сашунечка, блин, у Вас наверное что-то грандиозное!
всё скромно, как я и говорила я сама делала. но, правда, в одном месте оно получилось объемное. завтра буду воевать на почте, чтобы прокатило за письмо
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Олечка_! писал(а):
А в теме потом будут хвастушки открыток,так интеркссно посмотреть
ну, да я даже сама своё сфотаю. похвастаюсь два раза скромная я
Раньше в крем-розет на Фестивальной продавались открытки с картинами Антуана Бланшара. Можно их там поискать - они очень осенние. И марки можно красивые на главпочтамте найти, как раз рядом.
Сашунечка, я тоже сама... делаю. Два дня ушло только на идею и обдумывание деталей. Щас главного " деятеля" спать уложу и дочка будет мне мастер-класс преподавать по раскрашиванию. Хорошо когда под боком свой художник есть, а то я кисточку последний раз в руках держала еще в школе. Это было... много лет назад.