Зараз в Фіт хаусі закритий тренажерний зал. Щоб не втрачати форму - займаюся в будь-яких інших, поблизу. Зробила висновок, що кращого залу, ніж в Фіт хаусі в місті зараз просто немає. Або місця мало, або постійно щось не працює (наприклад, з трьох нещасних доріжок працює одна), або черга по 3-4 людини на якийсь тренажер, або погано вентилюється приміщення і, особливо зараз, займатися неможливо просто... У середу відкриють зал нарешті - не можу дочекатися
Девочки, по ценам просто тренажёрка не подскажите сколько? Не могу нигде найти информацию по ценам.
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Wonder, заменили полностью оборудование тренажерного зала. Большое количество появилось тренажеров на руки/грудь и т.п. Небольшая часть тренажерной линии, что была до этого отсутствует. Первые дни не сильно комфортно было - все ходили/терялись/недоумевали. Больше гантелей, штанг стало. Орбитрек стал лучше, как по мне, с услием для рук, т.е. задействованы все группы мышц. Вообщем, нужно привыкнуть
Зараз в Фіт хаусі закритий тренажерний зал. Щоб не втрачати форму - займаюся в будь-яких інших, поблизу. Зробила висновок, що кращого залу, ніж в Фіт хаусі в місті зараз просто немає. Або місця мало, або постійно щось не працює (наприклад, з трьох нещасних доріжок працює одна), або черга по 3-4 людини на якийсь тренажер, або погано вентилюється приміщення і, особливо зараз, займатися неможливо просто... У середу відкриють зал нарешті - не можу дочекатися
Хочу забрати свої слова. Тобто ні, ті зали, до яких я ходила той тиждень - вони були жахливі. Але повернувшись до Фіт хаусу, я зрозуміла, що я ще не знала - що таке жахливий зал. Нове обладнання дешеве і не якісне, тренажери просто розвалюються під час тренування... та інше. Закінчується абонемент - ніякого бажання продовжувати відвідування цієї богадільні в мене немає
Iren_Sky, так замість манежу відкриють Спорт лайф ніби. То ж інша мережа. У них були круті тренажери. Коли змінився власник - Спорт лайф своє обладнання вивіз. А Фіт хаус закупив нове - все таке жовтесеньке, в кольорах клубу, дуже естетичне... Але... Воно реально галіме. І це не тільки моя думка. А й думка інших клієнтів, та навіть тренерів. В них є сторінка в Фейсбуці, так там багато людей написали негативні відгуки, я серед них, а вони тільки взяли і повидаляли ті коментарі. Дуже по дорослому Відношення до клієнтів на п"ять з плюсом.