Итак, Вы теперь родитель школьника! Поздравляем, отныне в Вашей жизни и в жизни Вашего новоиспеченного школяра грядут большие перемены Давайте делиться впечатлениями об этом важном этапе жизни
chacha, отлично, кстати. Мне всегда все хорошо поют)))))) Муж слышит лажи всякие, сын тоже, а мне по фигу. Как и наушники - любые))))))))) Но я то знаю, что у меня ни слуха ни голоса, в караоке не пою, зачем травмировать других людей))))
У нас сьогодні було малювання, мій малювати і не любить і не вміє. Оцінки немає. Малюнок навіть мене здивував, хоч і незавершенний, та для Влада це ого як гарно. Дурня з цими предметами і їх оцінками
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Для общего развития - очень хорошо даже. Рисование - это моторика. Пение - для легких упражнения. Но оценки тут точно не при чем... До 9 класса у сына было рисование и музыка)))
Dianna, як це В нас до 8 класу було ИЗО та музика, трудове навчання взагалі до самого кінця було. В дитини ще і ритміка є, і в старшій школі також буде. Поки що в нас з усіх цих предметів стоїть - зараховано. І оцінки не ставлять взагалі, тільки по трудовому навчанню. Я також вважю ці предмети цікавими і потрібними, але без оцінювання. В дитини улюбленні предмети - ИЗО, музика, трудове навчання, фізкультура, англійська)
в нас взагалі у розкладі нема малювання оплачуємо додатково як гурток, дітей з класу багато ходить. тішить одне, що дуже хороша вчителька. моя дитина, у якої до малювання хисту зовсім нема, додому приносить таку красу
chacha писал(а):
В дитини ще і ритміка є, і в старшій школі також буде.
це щось новеньке. раніше тільки у початковій школі була. я особисто ненавиділа ту ритміку
но там тихий час и это как минимум не сон а просто полежать можно, отдохнуть... а сейчас прилечь не получится и до 18 тяжеловато сразу высидеть.
а у вас продлёнка без сна? А у нас в 1м классе был сон и почти никто не спал, а просто лежал. Мой вот и в саду редко когда спал в обед. Выдерживает и до более позднего времени. Наоборот не уложишь.
передивилася розклад старших класів на сайті. трудове і образотворче є до 8, а от музичне мистецтво не у всіх, напевно, у класах "інтелект" немає. є в мовних класах, "росток" та загальноосвітніх.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Недотрога, продленка проходит без сна в обычном классе. Это не сравнить с садом , где можно и на ковру полежать , и если не спать - то хоть просто посидеть/полежать на мягком. Мой после школы как приходит, так во время переодевания минут 20-30 обязательно поваляется на кровати.