Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
anuki, не тільки я, росіяни самі в це вірять і знають. В рашці гроші вкладаються в 3-5 найбільших міст, інші в такій ж.пі, що нашій перефірії і в страшних снах не снилося. Зближення рашки ж з Німеччиною і Францією - заслуга нинішньої влади.
Ну тобто те що роки 3—4 тому в Німеччині були шалені скандали пов`язані з корупцією німецьких політиків і російських бізнесменів , винуватий Зеленьский ? А ось з Францією вони потоваришували дивним чином у березні, після нашестя жовтих жилетів ( я щиро вірю, що Росія приклала свою руку до тих демонстрацій)
Виж розумієте економіку, раз є більше ані ж 2 трильйона рублів для бюджету Москви , то на інші міста при потребі нашкребуть . Росія роками збирала собі на фінансову подушку . Можете і не мріяти , про вмруть з голоду. Я до речі більше б повірила , вмруть з голоду , но позиції не послаблять бо для Путіна, то все є принципова потреба , і він готов йти на шалені жертви заради своєї мети.
Бо так , бідні —бідніють, але ж багаті— багатіють ... і це станом на 2019 рік, після 4 років санкцій і військових дій не тільки в Україні , а й Сірії.
mangust,мені соромно коли я читаю про ще одного, якого відпустили під особисті зобов'язання або про ще один факап як не від Зе, так від його шМендель. Деякі закони соромно читати, про законопроекти взагалі мовчу. Там співвідношення нормальний до дебільний 1 до 100. Соромно слухати бе-ме нашого гаранта під час КОЖНОГО виступу будь-де, крім Ліги сміху Ото соромно і задовбало. І так, винні у всьому цьому що буде далі ті, хто обрав клоуна під лозунгом "гірше не буде". А от сюрприз - гірше стало. Так це не дно ще і не всі наслідки. Є ще така штука як наслідки середньострокові - отам буде все набагато веселіше. Це треба вміти за 3 дні просрати відносини з Америкою та Європою. Зате з іншого боку набув світової слави - відосік з піаніно тільки лінивий не показав
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
mangust,ну і таке - останнім часом мені якось пофіг що я не справдила чиїхсь там сподівань/вражень. Раніше - мені цікавила думка інших, а зараз - пофіг. І о, диво, мені жити стало краще та простіше тепер я ціную виключно свій комфорт, а інші - якщо залишилось бажання та ресурси (в саме в такому порядку), то ок, нема бажання - шукайте десь в іншому місці. І так, вибори в цьому теж відіграли певну роль.
В ізмор раши я ніколи не вірила. З неї тільки Китай може бублик ізмором зкрутити, а Китаю то ПОКИ не треба. А от робити різні капості санкціями та псувати часові рамки імперських планів путіна та йому настрій- так. Може подох би трохи раніше. Те, що він відправить на галери населення (хоча чому відправить - там під правильним соусом з телека самі побіжуть ), вичавить останнє, а своїх планів не відкине для мене це очевидно. Але чого Європа має втрачати свої гроші через нас? Нашим людям вже втома від війни заважає, їм треба Сватів дивитися
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Те, що він відправить на галери населення (хоча чому відправить - там під правильним соусом з телека самі побіжуть ), вичавить останнє, а своїх планів не відкине для мене це очевидно.
Порошенко больше напоминает
-- 04 окт 2019 23:41 --
А Европа получила отличный и очень ценный ресурс - наших людей.
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
Заспокойтесь вже з цим "цінним ресурсом" - нашими заробітчанами. Вони не настільки ідеальні та бажані, як ви тут пишите. Трудова міграція в умовах сучасного світу - це вже норма, до якої вже треба звикнути і не кричати караул. Вашу думку про поганих і злих українських роботодавців всі прочитали не раз. Але зараз (з вибором Зе та СН) з новими законами (за які ті бовдури будуть голосувати "в цілому") стане ще веселіше
-- 04 окт 2019 22:47 --
anuki,з тебе Порошенко вичавив останнє і твої гроші вклав у війну?
Я правильно понимаю, что это укол в бок моего поста? Речь вообще-то была не о "быдле-не быдле", а о том, что политические предпочтения, так или иначе влияют на общение между людьми, потому что они формируются на основе приоритетов и мировоззрения. Если ты умеренный демократ, в идеалистской молодости мечтавший о воплощении легкой формы социализма да еще имеешь предков-сефардов , а твой друг сторонник ярого националиста, то рано или поздно разногласия вылезут наружу и станет понятно, что смотрите абсолютно по разному на многие вещи. Друг может и не быть поехавшим крышей на правых идеях, но ведь что-то в его взглядах на жизнь привело его именно к этой династии политиков. Значит во многом ему близки их идеи.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...