Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Кстати, хочу добавить, что никто в семье из нас не болел короной до вакцинации. И у всех без проблем эта вакцинация прошла. Я просто подумала, может есть какая-то разница в том как переносится прививка если болел и если нет.
Вчера были в Пальмире - очередь в разы меньше, чем в Сити молле . Перед вакцинацией сотрудник (волонтёр или медсестра, хз) беседует минуты 3, всё вежливы, в Сити молле всё как-то грубо, быстро. Та и само помещение поприятнее, чем туалет Ашана ....
ищу работу. прошла 3 собеседования онлайн по профилю. назначили 4е общение офлайн. при обсуждении сама задала вопрос о вакцинации. ответ: "мы все привиты. один у нас отказался от прививки бо "боится уколов". а вчера он заболел ковидом и мы все в шоке...". я пять раз спросила о реальной политике компании на эту тему, но никакого прямого ответа не получила... и... я очень хочу прививку. но! я хочу качество! я ведь имею на это ПРАВО!!! но нет, оказывается, ниХчего я не имею...
Откуда: Здесь сбываются мечты,здесь прекрасная природа,Здесь счастливы люди-мы,Здесь закат в любое время год
У меня две дозы вакцины, сделала после болезни, сейчас я болею опять, нюх и запах пропал, тест не делаю, потому что и так понятно и ещё у нас такой движ в амбулатории на вакцинацию, что совсем не хочется ити туда и заражать людей. По моим ощущениям, сейчас это просто ОРВИ, голова не болит, слабости нет, сегодня сутки как исчез запах и вкус, так что всё ещё впереди, возможно.
Gali4ka, хай все пройде легко та швидко! Через який час було зроблене щеплення після першої хвороби? Скільки пройшло після вакцинації та другого захворювання?
Gali4ka, хай все пройде легко та швидко! Через який час було зроблене щеплення після першої хвороби? Скільки пройшло після вакцинації та другого захворювання?
Дякую за побажання Хворіла в липні, першу дозу отримала в серпні, другу в вересні
Gali4ka, зрозуміло. Галю, в нашому селі роблять тести на дому. Достатньо подзвонити своєму лікарю, сказати, що захворів, щоб швидко приїхали та протестували.
Gali4ka, зрозуміло. Галю, в нашому селі роблять тести на дому. Достатньо подзвонити своєму лікарю, сказати, що захворів, щоб швидко приїхали та протестували.
Як добре, що у вас така можливість, у нас такого немає, нажаль. Сьогодні можна зробити тест, але він буде в холодильнику до понеділка, так що робити тест зараз немає ніякого сенсу, на мою думку.