Юлькин, у нас есть сп по X-Woyz. Неплохие куртки. Я в прошлом году в магазине купила за 2000 куртку. А потом заглянула в это СП, а там висит такая же только за 1200
я в Мелитополе нашла классный магазин с названием "пуховик" - цены не низкие, но не по 5 тыс, фирмы разные, много моделей, мне понравился ассортимент, но своего пуховика я там и не нашла. Может кто будет там - зайдите, не пожалеете.
Юлькин, я на али купила отличный пуховик, очень довольна им. На анголенко стоил 2900, на али за 1850 его же купила. При чем в Украину за 6 дней доехал. Главное читайте отзывы.
придбала поки що демісезонний пуховик jack wolfskin, це взагалі мій перший пуховік, бо я боюся за ними доглядати. і ось тепер вже треба його прати, але судячи з сусідньої теми, це ще та пригода. хоча я стабільно мерзлячка з листопада по квітень, але пуховік виявився теплим на свою погоду. зараз близько 0, то я вдягаю під нього фліску, без неї вже холодно, бо він тонкий і легкий. на зиму хочу tommy hilfiger, але там така ціна, що мабуть дочекаюся весняного розпродажу.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.