koshara, с приобретением! Очень стильный рюкзачок.
_______________________________ Счастье — это свойство характера. У одних в характере его все время ждать, у других непрерывно искать, у третьих — повсюду находить.
Девочки, скажите, а вашим деткам не скучно в этих рюкзачках сидеть? Ведь в нем нельзя лицом от мамы. Я вот собираюсь купить, но переживаю, правда ли он нам пригодится . И не пойму как ребенок в нем может спать???
Семья: чоловік і синочки
Детки: Тарасик і Ромчик
Девочки, скажите, а вашим деткам не скучно в этих рюкзачках сидеть? Ведь в нем нельзя лицом от мамы. Я вот собираюсь купить, но переживаю, правда ли он нам пригодится . И не пойму как ребенок в нем может спать???
Та ні, не нудиться дитинча, дивиться то в один бік, то в інший, і від надміру допитливих незнайомців завжди можна сховатись носиком в маму. Нам от рік і 4 і досі користуюсь доволі часто. Інтуїтивно відчуваю, що правильна ця позиція. Якщо, скажімо, я на ринку, або в транспорті, де багато людей, просто обіймаю, захищаю руками, синочок ховає обличчя на мені, якщо некомфортно. До того ж, для більш старших діток, яким уже все цікаво, передбачена позиція "на боці", звідти краще обзор і теж дуже зручно носити А щодо спати, то легко! просто голівку кладе на груди, я поголовником накриваю, щоб голівка не відхилялась — і спить собі! Міг і по дві години спати, а я собі по ринку ходила подарунки обирала, наприклад, чи з друзями в літній кафешці сиділа чи на природу на шашлики. І не те що спати! Навіть годувала на ходу (теж накривши поголовником!) Я дуже задоволена!
Coolbabka, спасибо за отзыв . А кормили грудью прям в нем? А в нем с 4-5 месяцев можно? Я пробовала на минут 5 садить в кенгурушку (у подруги), дочке понравилось, но больше "от мамы", а мне как-то не очень удобно в нем, все время в напряжении себя чувствую
можна! Варто просто поміряти, може, вам піде краще на цей вік фаст-слінг (схожий на ергорюкзак, тільки в останньому вже більш крупненьких і важкеньких є сенс носити, бо вага дитини приходиться не на поперек мами, а на стегна, а це легше), хоча і з 5-ти теж нормально.
Skarlett_zp писал(а):
А кормили грудью прям в нем?
Так! Сама в шоці, як це виявилось легко. У слінгу на кільцях я розуміла, як це, а от у фастику (на той час користувалась ним) — не уявляла як. ТА треба було лише послабити лямки, щоб личко було на рівні грудей, і все норм! Ми спокійно йшли собі лісочком на місце пікніка, а я годувала Тарасика на ходу, і не довелось умовляти почекати:)
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Skarlett_zp писал(а):
Я пробовала на минут 5 садить в кенгурушку (у подруги), дочке понравилось, но больше "от мамы", а мне как-то не очень удобно в нем, все время в напряжении себя чувствую
в мене нема досвіду з кенгурушкою, але я чула від багатьох, хто пробував спочатку те, а потім ергорюкзак чи фаст-слінг. в ерго — дуже зручно, і ваги майже не відчуваєш, і можна ходити довго! А щодо того, що дитинці сподобалось. Впевнена, їй сподобається і в ергорюкзаку. Бо, чесно кажучи, психологи не радять зловживати позицією "обличчям у світ", оскільки для маленької дитини забагато вражень, інформації, це перевантажує психіку. і, я ж кажу, яка-небудь бабця захоче посюсюкати (а такі постійно трапляються!) і дитині елементарно нема куди ніс сховати!
Ko6arik, він же не сидить у прямому розумінні цього слова. він буквально примотаний до мами. на ручках же вертикально ми дітей носимо, притримуючи спинку. головне, щоб дитинка вже впевнено тримала голівку, але в 4-5 місяців напевно, це так і є!
ми в поліклінику тільки у фастику завжди ходили, і нас бачили аналогічні спеціалісти. І ніхто не казав нам, що ми робимо щось неправильно. Можу припустити, що для багатьох слінг синонім кенгурушки, де справді йде значне навантаження на хребет, і особливо на нижню його частину (може, саме таку конструкцію мали на увазі ті, хто вас консультував?). В слінгу при правильній посадці цього нема! Більше того, ті самі ортопеди радять носити дитину з 4 місяців у фаст-слінгу з широко розведеними ніжками для профілактики і підвищення ефективності лікування дисплазії... Тож В будь-якому випадку, кожна мама, зваживши всі за і проти, вирішує сама, спираючись на думку тих, хто є для неї авторитетом в конкретному питанні.
Я тоже считала, что в нашем Понье положение аналогично тому, как я свою малявку на руках ношу, но наша массажистка (врач неонатолог 9 РД) все-таки посмотрела и сказала, что маме решать, но как специалист она говорит - нет, лучше позже, чем 4 месяца, не раньше уверенных попыток хорошо сидеть, хотя сказала, что конечно это лучше чем обычный рюкзак.. но в плане возраста не стоит так рано.
_______________________________ Если кто-то подойдет к вам с подарком и вы не примете его, кому будет принадлежать подарок? - Своему прежнему хозяину. Тоже самое касается зависти, ненависти и ругательств. До тех пор, пока ты не примешь их, они принадлежат тому, кто их принес.
мне не нравился ребенок в рюкзаке месяцев до 5-6ти (носила в шарфе). Потом пересели в май и рюкзак и катались примерно до полутора лет,после года пересели за спину,так деть и мир рассматривал и прятал носик когда ему было нужно и засыпал :)
_______________________________ Детский туризм и путешествия http://klubok.org.ua/
Coolbabka, мы к поликлиничным не ходим там нет нормальных специалистов и не особо вы их волнуете. мы к платным ходим - которые и посмотрят нормально и проконсультируют. у нас в поликлинике и рахит пропустили и ортопедическую проблему чуть не запустили - так что мнение таких "докторов" я в счет не принимаю. что уж там про меня говорить, если нормальные доктора (не из поликлиник, а стационара) просто головой машут, улыбаются и говорят, что к тем лучше не ходить - а то проблем потом не оберетесь.