Девчонки, и я к вам в учительскую, ищу работу учитель английского языка, Жовтневый, Южный р-н. Может у кого-то в школе есть такая вакансия. Буду благодарна за информацию.
Девчонки, и я к вам в учительскую, ищу работу учитель английского языка, Жовтневый, Южный р-н. Может у кого-то в школе есть такая вакансия. Буду благодарна за информацию.
Это тебе лучше сразу в районо обратиться, причем, если хочешь выйти в этом году, то лучше поторопиться, именно сейчас могут быть вакантные места. А у тебя второй язык какой?
nessy, занимаюсь этим вопросом с июня месяца и обзваниваю р-но и школы. Тишина. У меня квалификация: "учитель английского языка и зарубежной литературы".
тема Первого урока 2012 "Перший урок у початкових класах проводиться за обраною загальноосвітнім навчальним закладом/методичним об'єднанням на власний розсуд темою з урахуванням можливостей навчального закладу, вікових та індивідуальних особливостей учнів кожного класу.
Перший урок в 5-11 класах відбудеться в рамках оголошеного в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя, метою якого є орієнтація учнів на пріоритетність загальнолюдських цінностей життя і здоров’я, утвердження здорового способу життя як необхідної умови саморозвитку та самовдосконалення особистості "