Дитяча залізниця - це звичайна залізна дорога, яка має ширину колії 750мм, а найголовніше - на дитячій залізниці працюють діти з 12 до 16 років. Завітавши до дитячої залізниці, Ви зможете весело провести свій час, відпочити і насолодитися гарним краєвидом та підняти свій настрій. На території залізниці знаходиться дуже багато рідкісних дерев та кущів, квітів та інших красивих рослин, клумб, фонтан та пам'ятник справжнього паровоза, і на фоні цієї унікальної неперевершеної краси можна сфотографуватися. Адже завжди приємно бачити себе на фоні такої природньої краси, яка знаходиться у твоєму місті, і показувати фотографії іншим. Також до уваги відвідувачів на території дитячої залізниці працює зоокуток, акваріумний та тераріумний зали і зимовий сад. У зоокутку ви зможете побачити багато звірів та птахів, таких як ведміть, вовк, лиса, павлін, орел та багато інших рідких та красивих екземплярів. Наш зоокуток - єдиний і неповторний у Запоріжжі, і при цьому він не втрачає вміння підвищувати настрій усім відвідувачам. У тераріумі ви зможете побачити справжнього крокодила, кобру, хамелеона та інших створінь. Акваріум вражає унікальними рибками, які красуються своїми кольорами та формами. Побачивши різноманіття красивих риб, відвідувачі розуміють що рибки це є унікальним шедевром краси, на який можна дивитися не зупиняючись. Зимовй сад здивує вас красивими рослинами, які ростуть як літом, так і взмику. Рослинність завжди була красивою річчю, але коли вона становиться ще неповторнішою, такою, яку більше ніде не можна зустріти у наших містах, це все збільшує цікавість перегляду і насолоди від побаченого. Також до уваги відвідувачів: на дитячій залізниці ви зможете прокатитися на веселому поїзді, який їде 35 хвилин. Сівши на станції, ви можете вийти на одній із 7 платформ, прогулятися та подихати свіжим повітрям, відпочити навколо природи і подитахи запахом сосен.
Замечательное место для досуга с ребенком. Наш первый поход туда состоялся в районе 2 лет. Оценили зоопар и покатались на поезде Теперь достаточно регулярно туда выезжаем
Мы тоже ходили вчера с ребенком.. Вы же о Детской железной дороге? Страус да, больненький, жалко его стало, но ранки ему чем-то заклеили видимо чтобы не привлекали такого внимания, видно было только с близкого расстояния и то не сразу. А вот Мишки были, два, спали. Друзья пришли в другое время и говорили, что им повезло больше, они игрались. Ну а спящих я оценить не могу, но они были! И козликов уже два! Маленькие, беленькие и очень потешные! С ялтинским зоопарком ни в какое сравнение этот не идет, но хоть уточек-кроликов-свинюшек ребенку есть где показать.
Я всё же за то, чтобы бить в колокола. Кто у нас английским свободно владеет? Может пора писать в международные зоозащитные организации?
А это идея! (правда, лично я несильно в английском, но знаю некоторых девочек, которые с этим помогут)
-- 30 апр 2013 00:39 --
Нужны фото. Инфо о самом зоо поищу
_______________________________ Справжня таємниця світу полягає в тому, що ми бачимо, а не в тому, що приховано від наших очей... /О.Уайльд "Портрет Доріана Грея"
Были вчера на ДЖД в последний раз!!!!!!Больше туда не поеду ни за что!!! На входе в зоопарк за стеклом обезьянка,вся в ранках,то ли лешай,шерсть облазит а в глазах просьба-"усыпите меня",я ревела с пол часа,не могла успокоиться Волки прыгали до потолка своей клетки и такое ощущение что пытались себя убить,зрелище УЖАСНОЕ!!!!Всё грязное,вонючее,животные медленно умирают....
Блин, надо срочно что-то с этим сделать, но ума не приложу куда писать, жаловаться.
Я только ЗА!!!!!!Если нужно будит идти на митинг,я в рядах!!!!!!!Так издеваться над животными это "кощунство"!!!!(слово конечно не совсем сюда,но смысл тот же....)
Девочки, по возможности, нужны фото. Я написала координатору проектов по защите окружающей среды и животных. Жду ответа от них.
_______________________________ Справжня таємниця світу полягає в тому, що ми бачимо, а не в тому, що приховано від наших очей... /О.Уайльд "Портрет Доріана Грея"
но, если получится сфотать, то сделайте, пожалуйста.
Та я больше не перенесу этого зрелища,была там реально в последний раз!Так что пускай девчонки фоткают! Если кто собирается на днях туда-убедительная просьба сфотать обезьяну при входе в зоопарк
nota, пока не получила. А для репоста и распространения нужно создать петицию,. Петиция будет эффективнее, если подкрепляется фото, подверждающими плачевное состояние.
Может пожаловаться нашему любимому мэру, намекнуть, что если он не хочет опозорится на всю Украину, то ему нужно что-то с этим делать (по слухам он этого очень боится)?
_______________________________ Очарованных девушек в Мире много, Доживая до женщин, они сдаются...