и все-таки интересно, будут ли там рожать те, кто к 5 РД по месту жительства относится?
будут
Клюква писал(а):
и на каких условиях будут принимать простых смертных...
на обычных как и раньше. Разве что стоимость палат увеличат и врачи свои "гонорары" вне кассы поднимут, но и не стоит забывать что 5РД никогда дешевым не был не могу понять - с чего вы взяли что что-то кардинально поменяется? Неужели к нам звезды будут теперь в 5РД приезжать рожать.
SANA_S,вот с чего такая уверенность?сам главврач не знает что будет ,а вы знаете
присоединяюсь к вопросу я слышала совсем другую информацию от человека, который ну никак не последний в гинекологии города мне тоже нравится, тоже хочу туда, но неравенство условий роддомов заставяет задуматься, а откуда такие привилегии и так уж бесплатны они?
Нагрузkу выполнять нужно, одними сложными родами и областью не обойдутся. Да и род.дома по городу ПОРА уже заkрывать на мойkи, иначе их вообще сkоро заkроют те же сан.станции. Наш город не тянут три род.дома по роженицам....
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Виктория_V писал(а):
который ну никак не последний в гинекологии города
не Kовалева ли? Она может и не в kурсе.
_______________________________ Я очень редкий исчезающий вид женщин- у меня СВОИ ногти, брови, волосы , ресницы, губы и даже все остальное. Где там красная книга?)))
Дівчата, я не можу не висловитись з цієї теми, оскільки я сьогодні побувала на відкритті цього центру... Це була картина під назвою - "Нє будєм о плохом, а лучше сделаєм!" Свою писанину ховаю у спойлер, щоб не муляло
Яник і перенатальний центр. Отож, я впевнена,що не стану найпершой у висвітленні даної події, але мені вдалося там сьогодні побувати і не можу про це не сказати. Найперше – це проспект Леніна, заполонений ДАЇшниками,що старанно виконують свої обов’язки за півтори години до години Х – це потім вже на вул. Миру я допетрала, що це ж Батько приїжджає… Підходжу до Центру, питаю місцевих міліціянтів, куди треба йти, щоб потрапити до центрального входу. Мене чомусь приймають за Представника ПР та кажуть – «Ваші збираються з іншої сторони, Вам туди…» Коли ж з*ясовується, що я не маю нічого спільного з ПР щиро питають «І вам за єто даже не заплатят?» Тільки усміхаюсь. Перед в*їздом до центру величезна черга. Виявляється, деяких працівників сусідніх шкіл та дитсадків урочисто запросили долучитись, так би мовити до події Працівники центру майорять біля будівлі у білих халатах, поверх яких накинули верхній одяг. Черга рухається повільно, виявляється, що стоїть металообшуковувач, кожного перевіряють за паспортом, з велики сумками не пускають. Коли, нарешті, ми проходимо, цю палалку з охороною ліквідують і більше нікого вже не запускають. Тут приїжджає Королевська – маленького зросту, у відкритому взутті, привітно так вітається з натовпом та йде всередину. Вийшла вона хвилин за 10 до приїзду Яника. Так і стояла і відкритих не по сезону туфлях та їжачилась, уважно слухаючи працівників центру. Біля мене також стояла столична жіночка – у легкому пальті, відкритому взутті…Це викликало неабияке обурення у людей, котрі вже з півгодини чекали на Президента. Біля центру охочим наливали чай, знаю, що змусили найближчі школи зробити та організувати. Жінки у натовпі судачили: -От чоловік бачив Президента, а я- ні! - Ой,дівчата, він такий – величезний, височенний, доглянутий… (Нам би хоч частину його статків, ми були б не гірші, - спала думка) І от Час Х. Рівно о 12 під*їхав кортеж с Н-ої кількості машин,з натюнінгованого броньовика виплигнув Яник та пішов. Підійшов до округлої клумби, та на хвилинку задумався, куди ж йти, та повернув було у сторону людей, а спритні охоронці його вчасно відвернули. Свита Яника скаладась з охоронців, місцевих вершків, серед яких було помічено Сіна. Яник поздоровкався за руку з усіма і почалось. Найбільш вибаглива фраза від ПРоффесора – «Ми должни об єтом заботиться, иначе, если мі не будем об єтом заботиться, ми будєм….(пауза)…нехорошие люді.» І далі, в такому ж руслі. Президент згадав 12 пренатальних центрів, які вже зроблено, борги ЮВТ, лікування опонентів, проблеми з газом, середню з\п лікарів, без «ручок та професіоналізму» яких нічого б не було…Вбивчою опинилась також фраза про зарплатню у майже 2500...Він сказав навіть 2200, і це круто, еге ж? Далі він хвилин 10 блукав Центром,натов, ж натомість чекав на морозі, бо йому ще требу зробити урочисте па-па. Потім Яник вальяжно вийшов і сказав - Ну, ми поїхали далі, центр відкриваємо 1 грудня….
Ото й увесь сир-бор,заради якого було перекрито проспект, і вся сьогоднішня катавасія. Скажу наостанок – таке враження,що Яник справжній параноїк – стільки охорони….
Последний раз редактировалось Кунжутка 14 ноя 2013 21:39, всего редактировалось 1 раз.
Алён, ну если главврач якобы не знает что и как будет, то вероятно что пока особых вказивок не было и все по прежнему. В Днепре уже функционирует такой центр у них и сайт есть - если интересно то посмотри что мы получим.
SANA_S,ну мы ещё не должны забывать в какой стране мы живём..тут что не день,то сюрприз от правительства) я уже писала что позвонила специально узнать что будет дальше и мне она сказала что главврач ничего сам не знает и возможно перережут ленточку,но пока работать не будут..то что там жк рассказывает то видимо сами придумали сами рассказывают..откроют,переведут обратно врачей и всё все узнают...это не нормально почти 100 страниц обсуждения что будет дальше..лучше толстяков смотреть и не забивать голову догадками))
_______________________________ Бриллиант,упавший в грязь,все равно остается бриллиантом! А пыль, поднятая до небес, все равно пыль!
Семья: чоловік і синочки
Детки: Тарасик і Ромчик
Та одна справа була все це по телевізору бачити - інша - на відстані 10 метрів. Знаєш, чуваку просто все глибоко фіолетово. його навіть не турбує, що там і хто подумає