КІБЕРПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ: - Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності - Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців - Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів - Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів
З метою забезпечення прав, що надаються Кримінально-процесуальним кодексом України в межах кримінального провадження, громадянину необхідно звернутися за телефоном 102 або до найближчого відділу поліції.
Інформація отримана через форму зворотнього зв'язку використовується для надання online допомоги громадянам, оперативного реагування на кіберінциденти і кіберзлочини та обробляється у відповідності до Закону України "Про звернення громадян". https://ticket.cyberpolice.gov.ua
Я-то думаю, почему мне никогда не звонили... При заведении нового номера всегда первым делом звоню оператору и прошу удалить мой номер из всех списков рекламных рассылок.
Leonka писал(а):
Там не просто инструктаж, а текст выдают и по нему "наваливаешь" людям. Также выдают список возражений и как отвечать на них
Интересно, какой ответ у них приготовлен на возражение "иди на(в)...?" :)
Я-то думаю, почему мне никогда не звонили... При заведении нового номера всегда первым делом звоню оператору и прошу удалить мой номер из всех списков рекламных рассылок.
Leonka писал(а):
Там не просто инструктаж, а текст выдают и по нему "наваливаешь" людям. Также выдают список возражений и как отвечать на них
Интересно, какой ответ у них приготовлен на возражение "иди на(в)...?" :)
передарите свой шикарный подарок другоу и дайте телефон
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
передарите свой шикарный подарок другоу и дайте телефон
ниаддам
А как такой вариант: проигнорировать любые приветствия и вопросы, с разгону вопрос "ты кто такая?" и на любой ответ "давай, до свидания!". Позвонят ли снова?
Наверное,Лена имела ввиду мошенничество,когда звонят и говорят,что ваши родные(чаще всего дети) попали в милицию и срочно нужна энная сумма,что бы их отпустили.Очень часто подделывают голоса и перепуганные люди сами им относят деньги.