Тест для желающих проверить свои кулинарные познания. Вопросы мне показались не простые, я не на все смогла ответить Там можно еще зарегистрировать свой результат и поучаствовать в розыгрыше ваучера на отдых. Я, оказывается, эксперт африканской кухни - кто бы мог подумать http://mezym.edinstvennaya.ua/
Ваші кулінарні знання варті окремої пошани. Ви відкриті для експериментів, та екзотичних смаків. Але страви з американської кухні ще можуть Вас здивувати. Можливо потрібно дати їм шанс?
так и есть - готовить не умею и не люблю, тест не обманул
Цитата:
ВАШ РЕЗУЛЬТАТ 3 Для вас найголовніше – смак, та задоволення від страви. Тонкощі кулінарії ви вважаєте за краще залишити професіоналам.
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Ви – справжній знавець європейської та американської кухонь. Ви знаєте багато рецептів швидкого і легкого приготування різних ситних і смачних страв і завжди любите скуштувати щось новеньке в подорожах,які любите ще більше, ніж попоїсти!
У меня 8 Ви справжній знавець європейських страв! І як риба у воді орієнтуєтесь у тонкощах цієї найпопулярнішої та найбільш розповсюдженої кухні. Культ європейської кухні не є дивним, адже вона включає в себе кращі страви не однієї країни, а всієї Європи - Франції, Англії, Італії, Бельгії, Німеччини, Австрії та інших, в яких ви чудово обізнані!
У меня 10. витонченість і насичений смак – ось ваші основні вимоги до страв. Адже ви знавець азійської та американської кухонь. Їжа для вас – справжнє задоволення і плацдарм для експериментів – ви не любите одноманітні страви, і завжди раді скуштувати щось новеньке.
Вам до смаку щось екзотичне і таке незвичне для України. Певно, саме тому ви - експерт з африканських страв. Те, чого інші люди бояться, ви – зможете приготувати і нагодувати всіх за святковим столом – змії на гарнір і комашки в сметанному соусі на десерт. (ну да )