Скрябін — музыкальный проект украинского музыканта Андрея Кузьменко. Группа была основана в 1989 году и состояла из четырёх участников. На протяжении всего творчества коллектив претерпел значительные изменения — от электронной альтернативы и дарквэйва к поп-року. 2 февраля 2015 года в дорожно-транспортном происшествии вблизи села Лозоватка Криворожского района Днепропетровской области погиб лидер группы — Андрей Кузьменко. 4 февраля 2015 в Преображенской церкви во Львове состоялась церемония прощания с Андреем Кузьменко. Похоронили Андрея 5 февраля на Брюховицком кладбище вблизи Львова.
В их репертуаре довольно таки смысловые песни,вот например:"Мам"
тю та я знаю часто фотографируют гроб, у меня когда друг разбился на мотоцикле в 16 лет. его родители и сестра фотографировались возле гроба с ним, я тогда первый раз в жизни увидела такое. Потом с возрастом поняла что это обычное дело.Даже дома нашла штук пять фото похорон моих родственников, но я маму заставила их все сжечь.
Кстати сколько статьей перечитала и ТЗ и еще ни разу не попала на "такие" фото.
У пам'ять про Андрія Кузьменка «ОСТАННІЙ РАЗ» я бачив ваші очі, Закрив свої навіки я тепер І снились сни та тільки не пророчі Я з вами завжди, тілом лиш помер. «ПУСТИ МЕНЕ» я маю відлітати Тут все моє, що в серці ще живе. Ти,«Мам», не плач та треба відпускати, "НІБИ В РАЮ" впинився я уже. Моя кохана, «СПИ СОБІ САМА», Я зроду не забуду твої очі І «СТАРІ ФОТО» десь перегляда - Згадай щасливі наші дні і ночі. «А ПАМ’ЯТАЄШ», доню, як колись Удвох сміялись, гралися, гуляли. Ти вже доросла, доброю лишись, Прошу, храни себе і маму. Земляче мій, ти завжди пам’ятай: Своє коріння треба зберігати «І УКРАЇНА-ТО ТВОЯ ЗЕМЛЯ» Про це не варт ніколи забувати. Тепер я звідси бачитиму вас І наведу на правильну дорогу. «КІНЕЦь вже ФІЛЬМУ», вогник мій погас Я тут – ви там, я не забув нікого...
на словах «А ПАМ’ЯТАЄШ», доню, я не смогла сдерживать эмоции
По поводу похоронных фото - обычное дело, особенно в отношении знаменитостей. А вот фото тела с аварии - это просто верх цинизма. Хотя, в наше время, к сожалению, тоже обычное дело
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
а на меня как то это все повлияло, что мне оч. захотелось научиться играть по самоучителю на гитаре его песню "Стари фотографии", хотя я его фанаткой никогда не была и гитару держала лет в 16, как топор. жаль его очень, утром просыпаюсь и вечером ложусь с мыслями
Мати Андрія Кузьменка подякувала всім українцям, що підтримали їхню родину в трагічний час
Мама Кузьми дала ексклюзивне інтерв’ю "Львівській Хвилі". Ольга Кузьменко звернулася до нас, щоб подякувати львів’янам та всім українцям, за те, що підтримали її та родину в скрутний час. Вона каже, що тисячі людей, які прийшли попрощатись з Кузьмою до церкви, допомогли їй пережити ту страшну ніч.
"Я б хотіла сказати так, як казав Андрій не раз... Коли я вийшла з церкви, попри те, що просто не могла жити, я хотіла сказати: “Люди, я вас усіх люблю! Люди, я вас усіх люблю за те, що ви прийшли!”, - каже Ольга Кузьменко. - Вони мені допомогли пережити ту ніч в церкві. Було б не можливо це пережити, якби не було того народу! Народ йшов, йшов і йшов... Я спочатку думала, ну за годину всі пройдуть і розійдуться. Але народ йшов! І я собі подумала, що ти напевне, синочку, щось таки зробив для того народу!"
_______________________________ Я очень, очень стараюсь следить за своей фигурой! Но только отвлекусь, она уже что-то жрет..
"Світське життя" покаже не публіковані раніше інтерв'ю Кузьми Андрій Кузьменко
Трагічна загибель Андрія Кузьменка стала несподіваною та важкою втратою для всієї України. Вшановуючи пам'ять талановитого музиканта та просто хорошої людини, "Світське життя" підготувало спеціальний сюжет, в якому використані досі неоприлюднені інтерв'ю Андрія.
Катерина Осадча розмовляла з музикантом у Києві, на концертах та світських заходах, а також у Барселоні. Та "кухонна бесіда" виявилася дуже відвертою. Жартівник, мандрівник, мрійник! Таким Андрій Кузьменко назавжди залишиться у пам'яті тих, хто його любив.
Цитата:
Дивіться не публіковані до сьогодні інтерв'ю Кузьми у "Світському житті", о 22:55, на 1+1.