Gali4ka,потрібно ще й густе волосся, крім того, що довге. потрібен догляд більш частий - стрижка та ж. ну, і головне, щоб було до лиця. і останнє, а коли набридне, як будете виходити з цієї стрижки?
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
Galyna, напевно, коли у мене довге волосся то хочу його підстригти а коли підстрижу то хочеться щоб воно стало довгим мені набридли резинки, хочу щось радикально змінити на голові, може, щоб довго нічого ще не хотілося зробити з волоссям
Gali4ka, у меня соседка мучилась с отращиванием. Смотрелся отросший вариант очень не очень ...в итоге психанула и теперь короткая стрижка. Если Вы готовы к таким переменам, почему нет?
уже хочу менше , у мене немає жодної знайомої дівчини з такою зачіскою, бачила лише на знаменитостях таке, думаю, що мабуть не така вже й модна така зачіска
Gali4ka, это эпатажная прическа. Чтобы все выглядело красиво надо будет соответствующе одеваться, менять стиль и все такое. Вам это нужно? Если ДА, то будьте также готовы к неприятной реакции окружающих.)) Если бы я с такой прической пришла на собеседование, то не прошла бы его
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
И дело не в том, плохая или неплохая стрижка. Просто такие наши люди