Главное событие осени – выборы депутатов местных советов и мэра – в Запорожье должны пройти без проблем, рассчитывают местные чиновники. Отмечают, в нашем городе — 64 избирательных округа. И столько же претендентов на должность депутатов горсовета. 16 областных округов (по которым голосуют жители г.Запорожья) Подготовка к выборам уже в самом разгаре. В день выборов каждый из нас получит 3 бюллетеня на избирательном участке: мэр, обл.совет, гор.совет. Выбор нужно сделать трижды.
Сьогодні, 25 жовтня, о восьмій ранку відкрилися для голосування всі 1122 виборчих дільниці на території Запорізької області.
Громадське ТБ Запоріжжя слідкуватиме за перебігом голосування у Запоріжжі і області за допомогою спостерігачів, журналістів та пересічних громадян. Вся інформація про будь-які порушення на виборчих дільницях оперативно з’являтиметься на нашому сайті.
1. Округ 14, дільниця 825 – 5-й корпус ЗНУ. Міліція затримала чоловіка з якимось списком. Складають протокол.
2 ОПОРА: На виборчій дільниці, розташованій в районі Дослідної станції,зафіксовано підкуп виборців – 50 гривень за голос. На місце події вже прибула міліція.
3. ОПОРА: На дільницях Комунарського району група людей з бейджами “Моє родинне коло” відмічають людей у якихось невідомих списках.
4. КВУ: У Бородинському мікрорайоні Запорізької області, біля школи №69, жінка від однієї з політичних сил відмічала за своїм списком виборців. Її було затримано правоохоронцями.
5. КВУ: В Комунарському районі Запорізької області, на 907-му окрузі, щезли 50 бюлетенів.
6. Голова Запорізької міської виборчої комісії Артем Лях: На деяких дільницях міста Запоріжжя, зокрема в Шевченківському районі, були спроби винести виборчі бюлетені з дільниць. Правоохоронці припинили протиправні дії, а урни на цих дільницях були опечатані членами виборчої комісії.
7. КИУ: На 935 виборчій дільниці міста Запоріжжя були відсутні протоколи для фіксування результатів голосування.
8. МВС: О 09:40 до Якимівського РВ ГУМВС надійшло повідомлення від кандидата в депутати селищної ради смт. Кирилівка, який повідомив, що представники його опонента пропонували виборцям гроші в сумі 400-500 грн. за кожний голос.
9. МВС: О 10:15 до Енергодарського МВ ГУМВС надійшло повідомлення від місцевої мешканки, якій на мобільний подзвонила невідома жінка з пропозицією проголосувати за конкретного кандидата в мери міста.
-- Вс окт 25, 2015 12:48 pm --
Цитата:
О 09:40 до Якимівського РВ ГУМВС надійшло повідомлення від кандидата в депутати селищної ради смт. Кирилівка, який повідомив, що представники його опонента пропонували виборцям гроші в сумі 400-500 грн. за кожний голос. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області.
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Lemongrass, Петьку и Самопомич. По крайней мере в партиях я понимаю у кого какие цели и идеи, а по кандидатам нашим, местным ху из ху и к чему может привести не понятно, с партиями проще.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
В областной совет - Солидарность В городской - Демократический альянс
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Я проголосовала за Самопомич. Изначально долго изучала списки по своему округу. Никто не приглянулся. Было пару знакомых фамилий, одна даже очень хорошо знакомая, но партии, от которых они выступали меня не устроили по разным причинам. Поэтому Самопомич, там есть несколько человек, хоть и не по моему округу, которым я верю.
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
У Бородинському мікрорайоні Запорізької області, біля школи №69, жінка від однієї з політичних сил відмічала за своїм списком виборців. Її було затримано правоохоронцями.
О! это при нас было, мы как раз мимо проходили и дети обратили внимание на проходящую девушку в форме милиции, стройная, с длинными волосами, в юбке, на каблуках, как с картинки, мои аж зависли (дети в смысле ). Потом увидели что она подходит на улице к группе милиционеров и там еще люди были.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Dondurma, и к тебе вопрос:) Голосовала за партию или за персоналию, состоящую в этой партии?
И за партию и за персоналии. В целом нравятся идеи Солидарности + знаю нескольких человек, которые баллотируются по её спискам, в том числе и лично. Я им верю. Надеюсь не зря. Нравилась программа кандидата по нашему округу от "Укропа", видно, что человек знаком с проблемами нашего района. Но эта политсила дискредитирована для меня.
Демальянс нравится мне своей программой. Решила дать им шанс.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...