У першому жовтневому посткросингу приймає участь 68 дівчат!
Хочу подякувати кожній учасниці! Багато тепла було подаровано під час обміну листівками
Якщо ви вже отримали листівку, прошу поділитися своїм враженням в темі (тим, хто цього ще не зробив), або хоча б відписатись мені у приват
Наступний поскросинг буде Новорічним і стартує зовсім скоро! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбудеться окремий проект
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажанням, але краще рекомендованим листом.
Что-то я уж запуталась а что мы должны были на 100% придерживаться темы???? а как же описание девочек???? я думала что мы должны открытку под описание подобрать, чтобы она была подходящая к адресату чувствую что я это уже поздно спрашиваю
отправила правда, у меня конверт получился пухловатый. и мне сказали, что обычным его можно отправить, а заказным - нет отправила обычным. надеюсь, что не потеряется
А там есть что-то по теме? Я в супермаркетах ничего, кроме конвертиков для денег на разные случаи жизни не видела
И я уже все супермаркеты, рынки, магазинчики обегала, ничего нет кроме поздравляю. с днем рождения и открыток для денег, уже и сама вроде что-то сделала, но мне не очень нравится, как-то не по теме побегаю еще в поисках, всю голову себе сломала чтобы такого красивенького сделать
Вот и я никак не могу найти ничего достойного, уже паника начинается, боюсь, что так буду искать до последнего, а потом придётся покупать первое попавшееся, чтобы в срок уложиться а так хочется найти идиальную открытку и порадовать свою получательницу