У першому жовтневому посткросингу приймає участь 68 дівчат!
Хочу подякувати кожній учасниці! Багато тепла було подаровано під час обміну листівками
Якщо ви вже отримали листівку, прошу поділитися своїм враженням в темі (тим, хто цього ще не зробив), або хоча б відписатись мені у приват
Наступний поскросинг буде Новорічним і стартує зовсім скоро! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбудеться окремий проект
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажанням, але краще рекомендованим листом.
Ура, и меня сегодня порадовали, прямо домой принесли, так приятно. А содержимое вообще В душе так тепло стало, и очень приятно. Я в восторге, особенно от ангельской открыточки, .Извините за качество фото, эмоций положительных просто ВАУ. Кажется я в курсе кто моя ФЕИЧКА. Спасибо ФЕЕ огромное, за кусочек тепла и положительные эмоции в эти прохладные дни.
Lubashonok, ииии. фея наверное тоже в переходе на украине открыточки покупала, как и я ибо моя девочка получит (или уже получила, но молчит) одну из этих открыточек
Я хоть и получила письмо свое, но нервничаю, когда же получат и мое Оно хоть оригинальностью и не отличается, но так же хочется порадовать форумчанку нашу
Дівчатоньки, крикдуши я переживаю за кожну листівку, відправляю сповіщення/нагадування, веду облік та відмічаю всіх, хто вже отримав осінній привіт. В мене навіть є запаси листівок для тих, кто по якійсь причині так і не отримає свої, бо гарний настрій и приємності перш за все, але мені важче це робити, якщо від вас не має фітбеку. Вже мовчу про те, як тут чекають вашої реакції і хоча б декілька слів. Теж саме відноситься і до відправників - вручили/принесли/кинули у поштову скриньку - заповніть форму - це займає менше хвилини. Дякую
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
И мне сегодня с почты звонили гл дома только вечером - поэтому отнесли мое письмо маме - завтра вечером увижу просила бросить в ящик - сказали не положено.