У першому жовтневому посткросингу приймає участь 68 дівчат!
Хочу подякувати кожній учасниці! Багато тепла було подаровано під час обміну листівками
Якщо ви вже отримали листівку, прошу поділитися своїм враженням в темі (тим, хто цього ще не зробив), або хоча б відписатись мені у приват
Наступний поскросинг буде Новорічним і стартує зовсім скоро! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбудеться окремий проект
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажанням, але краще рекомендованим листом.
А мой почтовый ящик все еще скучает... открыточка, поторопись)
А тебе ее уже отправили?
Oxy, фууух, захожу в тему и все жду-жду когда моя получательница отпишется, особенно после того, как здесь писали, что нельзя заказную открытку без обратного адреса отправлять, а у меня приняли (правла после того, как я поумничала, что на сайте написано, что можно, она пошла к начальнице спрасила, та вышла посмотрела на открытку, на меня, обьясниа как это можно сделать и ву-а-ля!) очень боялась вдруг все же нельзя и она не дойдет. Спасибо, что отписалаись
Свой конвертик получила еще на прошлой неделе (с антистрес блокнотом) А вчера муж нашел конверт (и никакой личной жизни ) вытаскивает от туда листик и читает оказывается у меня там еще было личное послание, а я и не заметила. Спасибо моей фее еще раз, подарок очень понравился и ничего что не открытка у меня зато есть 80 страниц раскрасок
я сходила на почту еще раз. пусто и еще, оказывается, у нас нет почтальона на "участке". так что они там заменяют как-то его и ходят через пень-колоду теперь понятно, почему я так долго жду. они не придут, пока не насобирают кучу бумажек для разноса
В перший пост добавила список відправників/адресатів та місця, де можна придбати листівки.
Підкажіть, якщо хочете/знаєте сайти (окрім укрпошти), де можна придбати й симпатичні марки.
У наступному посткросингу, головною умовою буде наявність саме поштової листівки. Нехай трішки не формат, але тематичної індивідуальної листівки. Новорічної, або згідно коментарів, що залишили. Дівчата, якщо вас таке не цікавить, або немає часу на пошуки, то краще участь не приймати взагалі. А я якщо ви будете бажати бандерольок) То для цього буде обмін подарунками. Я ще нагадаю про це на старті нового посткросингу
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Пришло время и мне похвастаться подарками от почтовой феи Так приятно получать письма с подарками. До этого обмена я даже и не обращала внимания на всю красоту вокруг нас. Спасибо большое всем, а особенно Наташе
Рада, что дошла открытка Я свою еще жду, мне еще в воскресенье отправили. Почта, наверное, медленнее работает из-за нашего посткроссинга