У першому жовтневому посткросингу приймає участь 68 дівчат!
Хочу подякувати кожній учасниці! Багато тепла було подаровано під час обміну листівками
Якщо ви вже отримали листівку, прошу поділитися своїм враженням в темі (тим, хто цього ще не зробив), або хоча б відписатись мені у приват
Наступний поскросинг буде Новорічним і стартує зовсім скоро! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбудеться окремий проект
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажанням, але краще рекомендованим листом.
У меня тоже не осенняя была, но радость получения это не омрачило
Кому-то может не понравится Гапчинская, кому-то акварель, кому-то Днепрогэс, условно. В конце концов, у нас не стол заказов и такие претензии мне непонятны, но отправлять обычную открытку с надписью "Поздравляем", при том, что я в личку уточняла и просила, если не можете/не хотите - дайте знать отправляю сама, немного неуважительно и портит получателю настроение.
Псишка, Вам еще во вторник улетела бонусная открыточка Проверяйте периодически ящик
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Mira o Cet, спасибо! Просто как заядлый посткроссер в прошлом хотелось именно почтовую открытку, а не поздравительную. К тому же слово весна в тексте исправлено ручкой на осень, чтоб по тематике подходило. Как-то не то, радости не доставило :(
А с другой стороны, человеку далекому от посткроссинга сложно понять, что от него хотят. Так что не будем унывать)
Псишка, да уж сколько разного и интересного девочкам приходило, а тут зачем тогда принимать участие, я вот первый раз, но придерживалась тематики - хоть и отправляла в конверте - хотелось доставить радость или хотя бы улыбку и хорошее настроение.
Nochenyka, Возникало, просто не обсуждалось здесь в теме и тоже не осталось без внимания и постарались человеку поднять настроение осенними открытками.
Mira o Cet, а я где-то написала претензии? Мне кажется, что наоборот написала, что у меня была не тематическая и я о этого не пострадала Мой котик в ванной очень, милый даже
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира а я где-то писала претензии тебе? Я комментирую почему девушке не понравилось. Симпатичная не тематическая открытка в любом случае лучше мужской поздравительной с почты, с надписью "поздравляем" (к примеру?), правда же?
В общем, думаю, все все поняли и можно не мусолить негатив, а в новогоднем посткросинге постараться удивлять приятностями!