Таки вітрянка(( а мені сказала у понеділок викликати сімейного, аби була під контролем зі своїм "легким поганим самопочуттям". А якщо вітрянка, треба інформувати батьків тих секцій, що відвідуємо ?
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Когда я в 21 год заболела ветрянкой, вся семья - не болевшая ею, не заразилась от меня:) Так что Dianna, будем надеяться что и вас минует эта гадость...
Не мучайте детей зеленкой. Нет, конечно, это дешево и мило. Я встречала и такие мнения - а зачем, если зеленка поможет.
Свет, часто цветным мажут (зеленка, кастеллани), чтобы контролировать появление новых папул, а не потому что так дешевле
я знаю, но так ли надо именно на лице контролировать? и на голове? болела я, взрослый человек, и для меня вопрос "мазать, чтобы контролировать" на видных местах просто не стоял. а детей чего-то можно разрисовавать везде.
Алёшкина, нагадай, ти хворіла, а мала не заразилася від тебе, бо була щеплена чи просто у доньки гарний імунітет? сьогодні більше висипало(( скільки зазвичай висипає: 4 дні?
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna Я захворіла навіть незнамо від кого, здається в дитячій лікарні підхопила. Мала була на той час щеплена один раз (треба було два). І вона не захворіла, хоча була біля мене всю хворобу. При цьому ми три роки з нею ходили в садочок, навколо дітей косила вітрянка, а ми не хворіли. Я так і не знаю алгоритму, хто має захворіти, а кого пронесе. Мені здається вона вірус потрошку всі роки отримувала від дітей, потім ще щеплення, і цього вистачило не захворіти.
Сипе днів 5 день. Воно хвилями іде, от друга хвиля на 2-3 день, і ще може третя трошки на 5ий. Це за моїми спостереженнями. І в той час, як сипе, самопочуття гіршає. По шкірі хвилі йдуть, дибки стає, як морозить перед хворобою.
У кутку ока з*явилися прищики під віком і око почервоніло ще зі вчора. Виділяється гной, я капаю флоксалом, чи можна? бо якось не додзвонилась до лікаря :((
_______________________________ Я очень редкий исчезающий вид женщин- у меня СВОИ ногти, брови, волосы , ресницы, губы и даже все остальное. Где там красная книга?)))