Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
а кто-нибудь знает, можно ли отправлять одну открытку за границу? без конверта
я отправляла в прошлом году в Нидерланды - не дошла И я не знаю, по какой причине
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
Я на днях отправляла в Германию, марок наклеила как на авиапочту (15 грн поезд, 18 грн авиа), надеюсь долетит)
Если отправлять авиа, то лучше просить их ставить штампик "авиа" или самостоятельно клеить наклейку/писать от руки. Бывает, что они все наземкой шлют, где не указано другое.
Вопрос. У меня сегодня не захотели отправлять открытку заказную. Сказали, что такого нет. Ну ок. Отправила обычной. Но тоже сказали, что могут вернуть, типа не там адрес отправителя влепила. Вопрос - где надо его писать? Я просто до этого уточняла и говорили, что адрес отправителя обязательно. Влепила. Оказалось не там.
VesnaGirl, я же хотела заказную. А заказную, вроде как (читала в интернете) не принимают без обратного адреса. У меня так было с письмами. Я хотела отправить их анонимно, но сказали, что анонимные заказным не примут. Поэтому я и на открытки тщательно нацарапала. В итоге и заказным не приняли, и это не дойдёт
Nochenyka, Ясно. Я просто не хотела заказным, а так. Всем дошли, кому осенью отправляла, кроме Киры, хотя может она просто не отписалась. Сейчас на зимнем обмене тоже отправляю просто открытку...
Для меня не принципиально, как отправят мне, но сама я хочу спать спокойно и отправляю заказными. Так что, моя получательница, заранее извини, если тебе придется прогуляться по снегу на почту
_______________________________ Спасибо Богу за то, что я - ЖЕНЩИНА!