Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
Мой уютный котофей Благодарю мою феюшку Мисс_Пирс за добрую открытку и сердечные пожелания!
Отдельное спасибо организаторам за прекрасные эмоции!
_______________________________ Да возвысит человек сам себя, да не унизит он сам себя; Ибо только он один себе друг и нет большего ему врага, чем он сам себе.
Последний раз редактировалось LenchikAP 10 дек 2016 23:07, всего редактировалось 1 раз.
А мы с дочкой вечером спустились вызволить нашего папу от неработающего домофона, и на всякий случай заглянула в ящичек. И о чудо конвертик А в конвертике целых две открыточки Одна мне, а вторая доце , лично Правда доця долго не могла понять, что за таинственная Маша, которая прислала ей такую открыточку Моя феюшка Дашуля, спасибо огромное за теплые слова, пожелания, и предновогоднее настроение
_Вишенка_, Якщо форму відправник не заповнив, то мені писаьт нічого
LenchikAP, Ааай, какая у кота квартирка ksyunyaD30, Ксюшик, дуже рада, что лист долетів (а скажи, конверт був з біркою чи відпала по дорозі?)І як можна було Соні не відправити персональну листівку, коли ти написала, що вона чекає))) Анютанн, Дуже тепла листівка!!!
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
спасибо!!! вот приятно! невероятно приятно!!! если б вы знали, как я любила разукрашки в детстве!!! как я их обожала!!!
Руслана писал(а):
мы с дочкой решили начать, а вы уже продолжите
я уже в процессе я даже отзыв о получении быстренько накатала, без лишнего пафаса - так хотела сесть ее разукрашивать спасибо еще раз! это волшебно! пожелания вообще замечательные! может, нам пора перейти на ты?
Сашунечка, отлично когда такие положительные эмоции Вот чувствовала, что она твоя! у меня дочка очень любит разукрашки Антистресс, а тут почти такая но открытка - удивилась, что такие бывают.
у меня дочка очень любит разукрашки Антистресс, а тут почти такая но открытка - удивилась, что такие бывают.
я, после осеннего обмена, стала обращать внимание на открытки. и случайно в "букве", что в "Украние" увидела наборы таких открыток-разукрашек. там разные тематики были. качество - бомба! улётные вообще!