Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
Дівчата, я не знаю, що ви мені за числа пишите у формі але код, за яким можна слідкувати за листівкою має містити 13 знаків і починається він майже завжди з індексу. тому формати 2896 2162696643 і т.д. не допоможуть у відстежуванні. Перевіряйте чеки та знаходьте трек-номери
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
У меня получилась довольно таки забавная история Моя неизвестная фея , спасибо огромное за такой потрясающий стих! Мне он ооочень сильно понравился! Дашенька, я тебе благодарна за пожелание Лена, гадкая женщина, написала кучу гадостей , а потом люблю,жить без тебя не могу
Я нисколько не смутилась, одинаковым открыткам , тут такое дело, что эта открыточки просто идеально мне подходят , вот как специально для меня нарисована, и ваши слова девочки, они уникальны и прекрасны ! Я очень рада !
Сегодня иду я такая домой с тренировки... Глядь - конвертик в ящике. Радостно хватаю и бегу домой. Только дома смотрю на обратный адрес и... Как же я счастлива, что именно ты стала моей новогоднее феечкой! И спасибо тебе огромное за чудную открыточку с прекрасными зимними птичками и за теплые слова! Я тебя люблю!
А насчет твоего предложения - - обязательно нужно осуществить до нового года. Чтоб в новый год без долгов
Nochenyka,Яночка, и я тебя люблю! Я когда увидела эту девочку сразу поняла -это ты! И плюс тема чая+ птичек Не думала что она окажется такой популярной
Как я рада что ты наконец получила письмецо которое я отправила еще в понедельник(в эмираты быстрее почта дошла ) писатель я конечно так себе, я лучше поговорить
anuki, ааа, меня просто порвало сейчас Скажу тебе, что я выбирала между тремя и очень долго, но решила, что именно эта твоя-твя) Не только я так решила
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Это правда очень круто, я даже не представляю какова вероятность, получить три одинаковых открытки Захотел бы , не получилось , а так история которую я точно запомню на всю жизнь