Свічка - це прекрасний подарунок. У багатьох країнах прийнято дарувати свічки, адже вважається, що живий вогонь символізує затишок і тепло домашнього вогнища. Гра полум'я заворожує, такою мірою, що ми довго не в змозі відвести свій погляд від коливного на вітрі вогника свічки. Багато хто до цих пір не сумніваюлися у всесильності магії вогню: палаюча свіча здатна вберегти від нещастя, розвіяти депресію. Свічки - це універсальний додаток до основного подарунка. Вони будуть доречні практично до будь-якого приводу: їх дарують на Новий Рік, 14 лютого, 8 березня, День Народження. Подарунки на Пасху теж не обійдуться без оригінальних символічних свічок. Вибирайте і даруйте, так Ви надасте масу позитивних емоцій собі і людині, якій даруєте подарунок. Будьте впевнені, такі оригінальні свічки не будуть припадати пилом на полиці, а будуть довгий час радувати його володаря.
Дівчата, пропоную провести СП по декоративним свічкам
Мета СП: закупівля за вигідними цінами Орг.сбор: 15% Мінімальне замовлення - 1000 грн Передоплата 100% на картку ПриватБанку. Терміни доставки: 3 дні з моменту оплати постачальнику Повернення і обмін: немає Роздачі: основна на Металургів у неділю і на Бабурці за домовленістю.
Виробник: http://candylight.com.ua/ Приклади
Якщо ви зацікавлені в СП - заповніть, будьласка, гугл-форму. Дякую!
_______________________________ Справжня таємниця світу полягає в тому, що ми бачимо, а не в тому, що приховано від наших очей... /О.Уайльд "Портрет Доріана Грея"
ЗЖФ в соц.сетях:
Последний раз редактировалось Dominica 19 дек 2016 16:07, всего редактировалось 1 раз.
Хіт продажу - Свічка циліндрична, що розкривається За ціною СП буде - 39 грн. Основні характеристики свічки за цією ціною - ( арт.Свічка С07*07/1-x.x) висота -7 см, діаметр - 7см, часи горіння - 35 годин. Склад свічок - високоякісний парафін. Гніт підбирається індивідуально для кожного розміру свічки, що впливає на якість горіння. Кольорова гама свічки представлена більше чим 63 кольорами і відтінками. Ви зможете їх вибрати за власним бажанням. Застосування свічки що розкривається різне: декор будинку, квартири, ресторанів, кафе, офісів, подарунковий варіант.
приклад
Відео-огляд
_______________________________ Справжня таємниця світу полягає в тому, що ми бачимо, а не в тому, що приховано від наших очей... /О.Уайльд "Портрет Доріана Грея"
Дівчата, підключайтесь! Це дуже відповідальний та якісний виробник. З цими виробами зустрічалася в магазинах, але вони дорожче. Також бачила і на інтер'єрній виставці. Крім декоративних свічок, ще є вибір в інших категоріях - побутові парафинові, церковні воскові, ароматичні, садові (для відкритого повітря). В понеділок буду спілкуватися з виробником - для уточнення замовлень. Дуже чекаю на вашу компанію, щоб відкрити СП!
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Зажигалка, поки що їх немає на складі. Менеджера можу запитати ще раз завтра - можливо, вони будуть у продажу. Тема СП буде тут - viewtopic.php?f=259&t=155543