Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
Nochenyka, Вчера пришла от тебя открыточка (моя любимая Саша Дикая Благодарю именно за эту иллюстрацию! П.С. У тебя очень интересный почерк). Привет из Харькова прилетел позитивный и намекающий на приблежающиеся Рождество , от Оли Минутки открытка-путешественника и пожелание в тему Уникальная открытка от Juliet_zp еще, не раскрашенная Спасибо еще раз! Мне ооочень- очень приятно!! Ириша, спасибо за открыточку с веночком!!! С Шевчика лучше отправлятб все заказным)))
И две открыточки неопознанные! Я еще не сличила почерки)))) Девулечки, от кого с гномиками чудными и девушкой, которую надо украсть на аватарку? ))
Мисс_Пирс, Неймовірна! Руслана, Таке тепло від листівки!
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Получила свою открыточку! Такую светлую, яркую, позитивную! Моего любимого (!!!) небесно-голубого цвета! И такие теплые слова! Ярослава, Dominica, спасибо Вам большое! Вы не представляете, как вовремя такой позитивчик прилетел! У меня сейчас дочка гриппом болеет, я вся на нервах, переживаю за нее... Но открытка подняла настроение!!! Пы.сы.: А мальчишка со снеговиком - просто копия моего сынули!
gulyakyna, Листівка чудова, проте вітальна. Але головне, що вона зробила ваш день кращим
немного дегтя
Взагалі, я хочу бути чесною перед учасниками, тому скажу, як відчуваю. Мені б хотілося, щоб людина, яка приймає участь в обміні розуміла, що несе відповідальність за почуття свого адресату і не затримувала відправку листів. Майже всі встигли вчасно, проте хтось через приватні повідомлення попередив про затримку і я мала змогу заспокоїти дівчат, а хтось і свої не забирав і про відправлення мовчав. Мені сумно від цього. В нас обмін класичними ПОШТОВИМИ листівками. Нагадую про це знов і знов. І прошу (знову), ми всі люди і коли є форс-мажори, ну напишіть, що вже так сталося-не можете відправити. Це буде краще, аніж купити аби що в останню мить.
Такий обмін потребує часу, пошуку листівок, натхнення і я б хотіла мати надію, що привіти все ж долетять до кожного учасника і приємних емоцій все ж більше!
Список поштових Фей та адресатів в першому пості. Завтра відмічу всіх, хто вже отримав листівки) Дві так і не були відправлені, проте дівчата, вам полетять привіти все одно
Дуже дякую всім за участь. Продовжуйте ділитись своїми листівочками Бо вони такі гарнесенькі і часто, саме слова на звороті є найбільшим СВЯТОМ!
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin