я трохи порилася по розмірним сіткам на сайті ось що знайшла: Виходить що замість звичного розміру Л мені треба ХЛ брати. Треба натиснути на розмірну сітку і прокрутити вниз:
-- Пт фев 10, 2017 8:18 am --
Ириса, ви брали ці піжамки? Ціна така спокуслива, аж занадто. Як якість? Бо мені хочеться як мінімум 3 комплекти.
Крючок, Дякую Вам за розмірну сітку Вона дійсно приводиться на тому сайті, але вона загальна для всього одягу. Поки що не відкривала СП і не збирала закази. Мабуть сьогодні і відкрию СП, поки триває акціонна ціна
СП открыто. Принимаю заказики. Девочки, если Вы уже писали о своём желании заказать ту или иную модель, продублируйте,пожалуйста. Спасибо Выкупаем ростовкой определённую модель в одном цвете.
Ириса, возьму комплект двойка ТМ "Pamuk Yildiz": л-хл Можете сразу писать при открытии
подтверждаю
по какой цене комплектик? посмотрите,правильно я Вас записала? первый комплект? Есть пару пижам одной торговой марки, поэтому указывайте в заказике цену пижам