Сергій Притула - офіційна сторінка 10 років тому в програму «Підйом» на Новому каналі прийшов практикант. Тоді до нас стояла черга практикантів, за рік їх проходило десь близько сотні і треба було дуже постаратись, щоб виділитись. Цей був найкращим практикантом за весь час існування шоу! Молодий, красивий, високий, спортивний, комунікабельний, гарно поставлена вимова, вільно володів англійською! І-де-аль-ний! Продюсери вирішили взяти його журналістом в Підйом. Але залишався ще один етап перевірки на вошивість. Корпоратив! Бо ж що у тверезого на думці, то в п’яного на язиці! Екзамен хлопчина тоді не здав: висьорбав мій коньяк, який дівчатка журналістки дбайливо тримали до моменту коли я закінчу вести корпоратив і приєднаюсь до застілля, впився, як маленьке поросятко, почав бездарно залицятись до новоканальських красунь і, коли спіймав облизня, облив одну водою з пляшки… на піку неадекватності практикант підсів до мене і сказав: «Притула, йдем бити Педана»! Чимось йому Саня не вгодив, а чоловік знав до кого звернутись. Вивів я хлопачку з «бєсєдки», поставив під деревом і набив кулаком. Ні, не по лицю. Просто, як цвяшок молотком, по голові, по-хлопськи. Далі була класика жанру: набігли дівки, крики «не бий» і т.д., все, як у нормальних людей на корпоративах. Так от коли цей дурік вчора крутив голою сракою перед Джамалою я дуже шкодував… шкодував, що мало дав тоді по тій дурній голові на корпі в «Розгуляєво»! Віталічок, ти ідіот! Ти просто кончена істота. Постарайся не потрапляти в радіус мого перебування і махай своїм задом на сімейних святах, думаю, вся родина буде тобою пишатись! Барана кусок!
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Немного посмотрела выступление сегодня, особо никто не зацепил, в прошлом году интереснее были. Португалец неплох. Только не поняла - у него проблемы со здоровьем, как-то странно он себя вёл Оторвальд нужно было взять хорошего бек-вокалиста, т.к. вокалист не вытягивает, а вот песня мне их нравится, хоть я и любитель попсы.
И смех и грех И,девочки,при чм тут страну опозорил,он даже не с украинским флагом да и что-по миру придурков мало?Если по одному человеку судить страну,то каково мнение всего мира об Украине при виде Порошенка?
А что Порошенко??? Одет с иголочки, отретушован неплохо, да и на английском языке лучше вас говорит, вот он как раз и хорошо выглядит.
_______________________________ Я очень редкий исчезающий вид женщин- у меня СВОИ ногти, брови, волосы , ресницы, губы и даже все остальное. Где там красная книга?)))
Новость века - голая задняя часть идиота. И все так эту новость репостят завзято. прям больше ничем Евровидение 2017 и не запомнилось. Та увели со сцены, в сизо на 72 часа, штраф в миллион и на год общественных работ - мыть общественные туалеты, чтоб дурные мысли и в голову не ходили больше.
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Биргит,а с чего такая уверенность,что он лучше меня на английском говорит? Не думаю что президента только по одежке встречают,но тут не о политике,так что проехали
Всегда было интересно, кто спонсирует Седюка Везде себя показал, странствующий ненормальный Какой он позор? )
Цитата:
Корупція - не ганьбить Україну. Недолугий міністр - не ганьбить Україну. Депутат наркоман - не ганьбить Україну. Дороги ніби сракою роблені - не ганьблять Україну. Гола срака - страшна ганьба і сором. Фух, хоч би запам'ятати і не переплутати.
_______________________________ Да возвысит человек сам себя, да не унизит он сам себя; Ибо только он один себе друг и нет большего ему врага, чем он сам себе.
Последний раз редактировалось LenchikAP 15 май 2017 07:30, всего редактировалось 1 раз.
Это тот же убогий, что с Мадонной скандалил и Бредли Купера за коленки обнимал?
Він
Цитата:
Седюк известен скандальными выходками: в частности, "поцелуем" с актером Уиллом Смитом, попыткой получить награду Grammy вместо Адель, объятиями с актерами Брэдли Купером и Леонардо Ди Каприо, а также нападением на Ким Кардашьян.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кактуся,не тільки. По факту бачення, власного мого) Мені не подобається пісня переможців, проте я рада, що вперше за 62 роки конкурс поїде в Португалію. Мені виступ не сподобався, глибинних почуттів не розбудив, таке Сподобався швед, на диво. От його запам'ятала добре. Ну, йодлі взагалі-то теж запам'ятались, але промовчу) Італія - не моє Франція гарно, але не витягла. Німечинні дала б більше. Болгарія взагалі фу кака Угорщина таке собі Молдова не погано, та типовий такий собі виступ Але врешті решт мої 5 голосів полетіли на підтримку білорусів.
Наші виступили нормально. Так, погана англійська, так не запалили, але і не на 24 бали. Якщо по чесному)
-- 15 май 2017 00:18 --
І да, чому тільки сім нот? Вони так і прагнуть переплутатись і повторитись
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
13 мая состоялся грандиозный финал международного песенного конкурса Евровидение 2017, победу в котором одержал представитель Португалии Сальвадор Собрал. В выпуске «Небаченого Євробачення» вы увидите обзор финала конкурса. Телезрителям покажут и расскажут, что происходило за кулисами гранд-финала Евровидение 2017.