Всім привіт! Рада вітати у своїй темі! Запрошую вас у світ настольних ігор, які забезпечать вам цікаве та змістовне дозвілля, покращать взаємини у сім'ї та згуртують будь-як укомпанію.
Мене звати Тетяна, я мама двох чудових діток. А ще я фанат настольних ігор))) На форумі новачок, але завдяки одній форумляночці, яка показала тут мої роботи, вже збираю перші відгуки)))
Оскільки теперішні ціни на настольні ігри часто захмарні, а пограти всеодно хочеться, то пропоную вам придбати їх саморобні версії.
Характеристики ігор: - Саморобна гра - Друкується в друкарні (крейдований папір, 300 г/м2) - Катри заламіновані зі сторони друку - Кутики карт заокруглені - Зворотня сторона карт біла (на процес гри не впливає). Деякі ігри мають двосторонній друк і двосторонню ламінацію. - В комплекті коробочка, правила гри
XTRAIL, Тобто якщо я захочу замовити пізніше ще одну колоду це буде коштувати 130 грн, вірно?
Якщо так, то поки що мені діксіт з колодою на ваш смак) + фігурки зайчиків. Це 180 грн, так? Можу зробити повну передоплату на карту вже зараз, а по відправці почекати, може ще дівчата зберуться і розділими доставку
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
XTRAIL, Тобто якщо я захочу замовити пізніше ще одну колоду це буде коштувати 130 грн, вірно?
так
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Mira o Cet писал(а):
XTRAIL,
Якщо так, то поки що мені діксіт з колодою на ваш смак) + фігурки зайчиків. Це 180 грн, так? Можу зробити повну передоплату на карту вже зараз, а по відправці почекати, може ще дівчата зберуться і розділими доставку
так, сума вірна. як вам завгодно, можете оплатити коли вже будуть бажаючі.
С открытием темки Наш двухлетка почти освоил Цветочный горшок, немножко не хватает терпения до играть. Зато мы с мужем отлично доигрываем. Ну и Батамино в ходу.
С открытием темки Наш двухлетка почти освоил Цветочный горшок, немножко не хватает терпения до играть. Зато мы с мужем отлично доигрываем. Ну и Батамино в ходу.
дякую! дякую вам за рекламу, а ще одній форумлянці за поштовх до створення теми) з мене знижка на наступне замовлення! граєте вже за правилами чи як вийде? батанімо мені подобається, що крім гри малюнки справжні і розміри гарно видно тварин
XTRAIL, добрый день! Хочу оставить отзыв, благодаря manepyce4ka я заказала у вас игры себе и друзьям, все довольны. Качество отличное, дочка с подружкой оценили игру Таракан, но фаворит конечно Доббль))))
XTRAIL, привіт. Хочу замовити у вас "Турбосчет" і лото "Поехали"
привіт, гаразд. Турборахунок 90 грн. Ще маю Турборахунок форсаж 120 грн, можливо цікавить. Поїхали є два варіанти. менші карти 40 грн, більші 55. Вам які?
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
PRO100ЮЛЯ писал(а):
XTRAIL, добрый день! Хочу оставить отзыв, благодаря manepyce4ka я заказала у вас игры себе и друзьям, все довольны. Качество отличное, дочка с подружкой оценили игру Таракан, но фаворит конечно Доббль))))
дуже дякую за відгук! дуже рада, що виконання подобається! завжди за це дуже хвилююсь) буду рада бачити вас знову