Всім привіт! Рада вітати у своїй темі! Запрошую вас у світ настольних ігор, які забезпечать вам цікаве та змістовне дозвілля, покращать взаємини у сім'ї та згуртують будь-як укомпанію.
Мене звати Тетяна, я мама двох чудових діток. А ще я фанат настольних ігор))) На форумі новачок, але завдяки одній форумляночці, яка показала тут мої роботи, вже збираю перші відгуки)))
Оскільки теперішні ціни на настольні ігри часто захмарні, а пограти всеодно хочеться, то пропоную вам придбати їх саморобні версії.
Характеристики ігор: - Саморобна гра - Друкується в друкарні (крейдований папір, 300 г/м2) - Катри заламіновані зі сторони друку - Кутики карт заокруглені - Зворотня сторона карт біла (на процес гри не впливає). Деякі ігри мають двосторонній друк і двосторонню ламінацію. - В комплекті коробочка, правила гри
Добрый день, подскажите цены на игры "Сет" и "Диксид" только одна колода №3 (основной набор уже заказывали у вас, с удовольствием играем Если закажу сегодня успею на общую доставку? И еще подскажите хорошую игру на 3 игрока мама-папа-сын (10лет)
!!Новинка!! Настольна гра "Ответь за 5 секунд" Вже давненько я дізналась про цю цікаву гру, але вона настільки об'ємна, та і я зайнята, що обробка матеріалу зайняла в мене не один тиждень. З самого початку я знала, що син зацінить гру. Так і сталось)
Ось так вона виглядає (дивимось фото ): поле і величезна купа карток (340 карток=780 питань!).
Карти є двох кольорів: червоного і жовтого, які відповідають двом рівням складності. Якщо є різновікові гравці, то доцільно розділити карти по кольорах, щоб кожен міг брати питання "за віком")))
Отже, всі гравці ставлять фішки на "Старт". Починає гру наймолодший учасник. Він тягне карту, голосно зачитує завдання, включає таймер і за 5 секунд має на нього відповісти. Ось приклади питань простішого рівня.
Якщо це вдається, то він пересуває фішку на одну клітинку вперед. Якщо ні, то фішка залишається на місці. Карта відкладається в сторону. Продовжує гру наступний гравець. Виграє той, хто першим дійде до фінішу.
Також у грі є спеціальні карти "Час"(додатковий час) і "Заміна" (заміна на інше запитання), які кожен гравець отримує перед початком гри. Під час відведених 5 секунд на відповідь учасник має право їх використати. Кольорова клітинка на полі також автоматично додає 5 секунд на відповідь.
Ось така чудова гра з дуже простими правилами.
Чесно зізнаюсь, що ми її за призначенням не використовуємо, тобто не дотримуємось класичних правил)))) З самого початку я її хотіла як дорожну гру. Мій син скучає в автомобілі, а ми дуже часто їздимо. Часто в дорозі граємо гру "Назви 5...". Теж цікаво, але вже на 15-20 питанні фантазія закінчується чого б то 5 штук назвати))) і більше часу йде на роздуми самого питання, аніж на відповідь. А в цій грі питань, а питань.... не заскучаєш)
Чоловік також зацінив і почав ображатись чого ми його в гру не беремо)
Загалом хочу сказати, що жовті питання дуже простенькі. Червоні складніші, є такі, що я не встигала відповідати))) Можна грати з меншими дітками, якщо зачитувати їм питання. Гра гарно розширює знання і кругозір дитини. Вчить логічно мислити, узагальнювати і класифікувати.
Карточки компактні, мають двосторонній друк і двосторонню ламінацію, нам дуже зручні в дорозі. В автомобілі ми граємо без таймера, а вдома використовуємо кухонний таймер, а можна ще телефонний)
Є ще версія цієї гри для дорослих. Там за 5 секунд потрібно всього називати по 5. Буває досить складно.