Всім привіт! Рада вітати у своїй темі! Запрошую вас у світ настольних ігор, які забезпечать вам цікаве та змістовне дозвілля, покращать взаємини у сім'ї та згуртують будь-як укомпанію.
Мене звати Тетяна, я мама двох чудових діток. А ще я фанат настольних ігор))) На форумі новачок, але завдяки одній форумляночці, яка показала тут мої роботи, вже збираю перші відгуки)))
Оскільки теперішні ціни на настольні ігри часто захмарні, а пограти всеодно хочеться, то пропоную вам придбати їх саморобні версії.
Характеристики ігор: - Саморобна гра - Друкується в друкарні (крейдований папір, 300 г/м2) - Катри заламіновані зі сторони друку - Кутики карт заокруглені - Зворотня сторона карт біла (на процес гри не впливає). Деякі ігри мають двосторонній друк і двосторонню ламінацію. - В комплекті коробочка, правила гри
_______________________________ “My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.” Alice in Wonderland
_______________________________ “My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.” Alice in Wonderland
XTRAIL, доброго дня вчора ми з сином заплуталися і не визначилися. багато часу займають пошуки та ознакомлення з правилами )).. може допоможете з вибором, так як Ви знавець ігор? що потрібно -тренувати терпіння, усидчивість -грати удвох з дитиною 9 років
Та яка ціна на ці ігри? Весела ферма котосови dixit
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
XTRAIL, доброго дня вчора ми з сином заплуталися і не визначилися. багато часу займають пошуки та ознакомлення з правилами )).. може допоможете з вибором, так як Ви знавець ігор? що потрібно -тренувати терпіння, усидчивість -грати удвох з дитиною 9 років
Та яка ціна на ці ігри? Весела ферма котосови dixit
XTRAIL, добрый день. Интересуют такие игры. С телефона не получается ваш альбом посмотреть Монополия Табу или подобные игры Паника в лаборатории Тик так бум Хронолет Клац( черепушки)
XTRAIL, добрый день. Интересуют такие игры. С телефона не получается ваш альбом посмотреть Монополия Табу или подобные игры Паника в лаборатории Тик так бум Хронолет Клац( черепушки)
доброго дня. хроноліт я роблю. 160 грн. інші ігри подивлюсь.