Всім привіт! Рада вітати у своїй темі! Запрошую вас у світ настольних ігор, які забезпечать вам цікаве та змістовне дозвілля, покращать взаємини у сім'ї та згуртують будь-як укомпанію.
Мене звати Тетяна, я мама двох чудових діток. А ще я фанат настольних ігор))) На форумі новачок, але завдяки одній форумляночці, яка показала тут мої роботи, вже збираю перші відгуки)))
Оскільки теперішні ціни на настольні ігри часто захмарні, а пограти всеодно хочеться, то пропоную вам придбати їх саморобні версії.
Характеристики ігор: - Саморобна гра - Друкується в друкарні (крейдований папір, 300 г/м2) - Катри заламіновані зі сторони друку - Кутики карт заокруглені - Зворотня сторона карт біла (на процес гри не впливає). Деякі ігри мають двосторонній друк і двосторонню ламінацію. - В комплекті коробочка, правила гри
Девочки, посылку получила, разобрала, у всех в лс приглашения на раздачу.
XTRAIL, Спасибо за возможность погрузиться в обширний мир игр по доступным ценам Очень понравилось качество печати и оформление игры. Мы уже на троих с мужем и дочкой (3,9л) сыграли в мистигри. Очень весело оставили папу с котиком . Ребенок сразу ухватил суть игры, хотя я думала, что может и рановато. Чуть позже прийду еще
Девочки, посылку получила, разобрала, у всех в лс приглашения на раздачу.
XTRAIL, Спасибо за возможность погрузиться в обширний мир игр по доступным ценам Очень понравилось качество печати и оформление игры. Мы уже на троих с мужем и дочкой (3,9л) сыграли в мистигри. Очень весело оставили папу с котиком . Ребенок сразу ухватил суть игры, хотя я думала, что может и рановато. Чуть позже прийду еще
дякую, дуже-дуже рада, що вам сподобалось виконання!!! надіюсь інші дівчатка також будуть задоволені) всім приємної гри!!!
XTRAIL, Танечка,а до какого в отпуске будете?а то я все никак не определюсь ,что мне все таки нравится.А есть у вас ,,мобильные,, игры ,для игр в транспорте. И вы мне не написали цену на игру ,,что делать если...,,
_______________________________ Хорошо быть гусеницей: жрёшь, жрёшь, жрёшь... Потом закутываешься: спишь, спишь, спишь... Просыпаешься - красавица
XTRAIL, Танечка,а до какого в отпуске будете?а то я все никак не определюсь ,что мне все таки нравится.А есть у вас ,,мобильные,, игры ,для игр в транспорте. И вы мне не написали цену на игру ,,что делать если...,,
перепрошую, пропустила напевно. ламінована зі сторони друку 170 грн взагалі в четвер йду, але вже маю дуже багато замовлень, тому приймаю тільки до завтра.
мобільні ігри: ответь за 5 сек, 7на9 а вам на який вік?