Вчера в детской установили кровать, она типа не совсем двухярусная, но со вторым этажём. Волновалась я как будет, но сынок сегодня нормально спал. Доволен как слон. Уже 2 года ждал её.
sovuschka, мы покупали у производителя в Киеве, там намного дешевле было mebli-zakaz.kiev.ua, доставка Деливери вышла 70 грн., но это было 2 года назад
Девочки подскажи пожалуйста кто недавно покупал двухъярусную кровать,где брали и какую модель,что бы цена была не заоблачная.У нас в Запорожье есть выбор где то?
МилаяЯ,мы здесь заказывали - https://vk.com/cherdak2013 качеством более чем довольна, очень крепкая. Единственное - они долго ехали устанавливать - говорил мастер заказов много, а мастеров мало
Мабуть, кожен другий мрiяв у дитинствi мати двохповерхове лiжко. Це ж, тiпа, круто... Коли твоi мрii нiхто не втiлював у життя - ти собi обiцяв, що своiй дитинi колись у далекому майбутньому ТОЧНО купиш те омрiяне лiжко. Моi дiти навiть не встигли помрiяти про двохповерхове лiжко, як ми вже (цiэi' зими) його купили. Ми поцупили у них мрiю , а собi додали гiмору... Тож, як тiльки я побачила в нетi це лiжко - я вiдразу зрозумiла, що це воно! ( спокiйна кольорова гама, хорошi борти, омрiянi полички i велетенськi сходи з мега-потрiбними ящичками...) короче, треба брать! Та тiльки лiжко з'явилось у нашому домi, я згадала, що моя старшенька Вiка iнколи вночi прокидаэться i кудись iде... Сновида, блiн... I все - мене "переклинило", що вона може впасти з 2-го поверху. Задля i'i' безпеки, я перебралась в i'хню кiмнату. Кинула на пiдлогу матрац i подушку - з думками, що деякий час (для успокоэнiя душi) посплю тут, як бомжара... I не даремно я так зробила, адже вже через тиждень спання, Вiка увi cнi (сама того не бажаючи) намагалася встать з лiжка (по сходах злазить нiхто ж не збирався). Я i'i' спинила... я i так хреново спала, прокидалась вiд кожного i'хнього руху, а пiсля цього iнциденту - мiй сон взагалi зник... А ще виявилось, що тi борти, якi мають слугувати захистом вiд падiння, наносять шкоду моi'м доцькам. Старша лобом постiйно б'эться об них, а в меншоi всi ноги в синцях, бо закидаэ i'х на тi борти.... ой, це капець... Тож, я ще й подушками обкладаю тi борти, щоб м'якше було травмуватись... Короче, моi' родичi сказали, що я м'яко кажучи "крейзi". Менi довелось послухать i'х i, задля свого ж здоров'я i нормального сну, переi'хать вiд дiтей до iншоi' кiмнати, бо, тiпа, надто вже я контролюю своi'х доць. Сон мiй покращав. Всi живi... I от сталось... Весь час боялась за старшу, а з лiжка звалилась менша i розбила носяру . Я знову сплю, як бомжара... Менi до психiатра треба чи до невропатолога?